Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google Translate

TÄMÄ PALVELU VOI SISÄLTÄÄ GOOGLE-KÄÄNNÖKSIÄ. GOOGLE SANOUTUU IRTI KAIKISTA KÄÄNNÖKSIIN LIITTYVISTÄ, SUORISTA TAI EPÄSUORISTA TAKUISTA, MUKAAN LUKIEN TAKUISTA, JOTKA KOSKEVAT TARKKUUTTA JA LUOTETTAVUUTTA JA KAIKISTA EPÄSUORISTA TAKUISTA, JOTKA LIITTYVÄT KAUPANKÄYNTIIN, SOVELTUVUUTEEN TIETTYYN TARKOITUKSEEN JA LOUKKAAMATTOMUUTEEN.

Nikon Corporationin (jäljempänä ”Nikon”) käyttöoppaat on käännetty Google Translaten tarjoamalla käännösohjelmistolla. Osuvien käännösten tekemiseksi on tehty kohtuullisesti työtä. Yksikään automaattinen käännös ei kuitenkaan ole täydellinen, eikä niiden ole tarkoitus korvata ihmisten tekemiä käännöksiä. Käännökset tuotetaan palveluna Nikonin käyttöoppaiden käyttäjille, ja ne toimitetaan ”sellaisenaan”. Englannin kielestä muihin kieliin tehtyjen käännösten tarkkuudesta, luotettavuudesta tai paikkansapitävyydestä ei anneta suoria tai epäsuoria takuita. Tiettyä sisältöä (kuten kuvia, videoita, Flash Videota tms.) ei välttämättä voida kääntää tarkasti käännösohjelmiston rajoitusten vuoksi.

Virallinen teksti vastaa käyttöoppaiden englanninkielisiä versioita. Käännöksissä syntyvät ristiriitaisuudet tai eroavaisuudet eivät ole sitovia, eivätkä ne vaikuta oikeudellisesti vaatimustenmukaisuuteen tai täytäntöönpanoaikomuksiin. Jos käännetyissä käyttöoppaissa olevien tietojen tarkkuuteen liittyviä kysymyksiä ilmenee, tarkista tiedot oppaiden englanninkielisistä versioista, jotka ovat virallisia versioita.

Uudet asetukset mukautetuille asetuksille f2 "Mukautetut ohjaimet (kuvaus)" ja g2 "Mukautetut ohjaimet"

Mukautetun asetuksen f2:n rooleihin on tehty lisäyksiä [ Mukautetut säätimet (ammunta) ] tai g2 [ Mukautetut säätimet ] ja säätimet, joihin ne voidaan määrittää. Lisäksi mukautetut säätimet voidaan nyt nollata.

Uusi nollausvaihtoehto

Voit nyt palauttaa valitut säätimet niiden oletusrooleihin mukautettujen asetusten f2 [ Mukautetut säätimet (kuvaus) ] ja g2 [ Mukautetut ohjaimet ] ohjausvalintanäytöissä.

  • Korosta haluamasi säädin ja paina O ( Q ) näyttääksesi vahvistusikkunan, jossa voit palauttaa säätimen oletusrooliin korostamalla [ Kyllä ] ja painamalla J
  • O ( Q ) -painikkeen painaminen noin kolmen sekunnin ajan, kun säädin on korostettu, avaa vahvistusikkunan, jossa voit palauttaa kaikki säätimet oletusrooleihinsa korostamalla [ Kyllä ] ja painamalla J

Uudet mukautettavat säätimet

Seuraavat säätimet voidaan nyt mukauttaa:

  • p [ WB - painike ]
  • q [ Toistopainike ]
  • u [ Salamatilapainike ]
  • s [ BKT - painike ]

Uusia rooleja saatavilla mukautetulla asetuksella f2 "Mukautetut ohjaimet (ammunta)"

Vaihtoehto Kuvaus
z [ Vaihda silmiä ] Paina säädintä valitaksesi silmän, jota käytetään tarkennukseen, kun kamera havaitsee ihmisen tai eläimen muotokuvakohteen silmät.
Y [ Tehozoom + ] Paina säädintä zoomataksesi käyttämällä tehozoomaa, kun zoom-objektiivi on kiinnitetty. Tämä vaihtoehto otetaan käyttöön automaattisesti, kun [ Tehozoom − ] on valittuna [ Fn2 button ] -kohdassa.
Z [ Tehozoom − ] Paina säädintä loitontaaksesi käyttämällä tehozoomaa, kun zoom-objektiivi on kiinnitetty. Tämä vaihtoehto otetaan käyttöön automaattisesti, kun [ Tehozoom + ] on valittuna [ Fn1 -painike ].
z [ Valotuksen viivetila ] Pidä säädintä painettuna ja valitse valotusviive kääntämällä komentokiekkoa.

Uusia rooleja saatavilla mukautetulla asetuksella g2 "muokatut ohjaimet"

Vaihtoehto Kuvaus
z [ Vaihda silmiä ] Paina säädintä valitaksesi silmän, jota käytetään tarkennukseen, kun kamera havaitsee ihmisen tai eläimen muotokuvakohteen silmät.
Y [ Tehokas zoom + ] Paina säädintä zoomataksesi käyttämällä tehozoomaa, kun zoom-objektiivi on kiinnitetty. Tämä vaihtoehto otetaan käyttöön automaattisesti, kun [ Tehozoom − ] on valittuna [ Fn2 button ] -kohdassa.
Z [ Tehozoom − ] Paina säädintä loitontaaksesi käyttämällä tehozoomaa, kun zoom-objektiivi on kiinnitetty. Tämä vaihtoehto otetaan käyttöön automaattisesti, kun [ Tehozoom + ] on valittuna [ Fn1 -painike ].