Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google Translate

TÄMÄ PALVELU VOI SISÄLTÄÄ GOOGLE-KÄÄNNÖKSIÄ. GOOGLE SANOUTUU IRTI KAIKISTA KÄÄNNÖKSIIN LIITTYVISTÄ, SUORISTA TAI EPÄSUORISTA TAKUISTA, MUKAAN LUKIEN TAKUISTA, JOTKA KOSKEVAT TARKKUUTTA JA LUOTETTAVUUTTA JA KAIKISTA EPÄSUORISTA TAKUISTA, JOTKA LIITTYVÄT KAUPANKÄYNTIIN, SOVELTUVUUTEEN TIETTYYN TARKOITUKSEEN JA LOUKKAAMATTOMUUTEEN.

Nikon Corporationin (jäljempänä ”Nikon”) käyttöoppaat on käännetty Google Translaten tarjoamalla käännösohjelmistolla. Osuvien käännösten tekemiseksi on tehty kohtuullisesti työtä. Yksikään automaattinen käännös ei kuitenkaan ole täydellinen, eikä niiden ole tarkoitus korvata ihmisten tekemiä käännöksiä. Käännökset tuotetaan palveluna Nikonin käyttöoppaiden käyttäjille, ja ne toimitetaan ”sellaisenaan”. Englannin kielestä muihin kieliin tehtyjen käännösten tarkkuudesta, luotettavuudesta tai paikkansapitävyydestä ei anneta suoria tai epäsuoria takuita. Tiettyä sisältöä (kuten kuvia, videoita, Flash Videota tms.) ei välttämättä voida kääntää tarkasti käännösohjelmiston rajoitusten vuoksi.

Virallinen teksti vastaa käyttöoppaiden englanninkielisiä versioita. Käännöksissä syntyvät ristiriitaisuudet tai eroavaisuudet eivät ole sitovia, eivätkä ne vaikuta oikeudellisesti vaatimustenmukaisuuteen tai täytäntöönpanoaikomuksiin. Jos käännetyissä käyttöoppaissa olevien tietojen tarkkuuteen liittyviä kysymyksiä ilmenee, tarkista tiedot oppaiden englanninkielisistä versioista, jotka ovat virallisia versioita.

Kameran asetukset

Kytke kamera päälle, valitse kieli ja aseta kello. Ennen kuin käytät kameraa ensimmäisen kerran, valitse kieli ja aikavyöhyke ja seuraa alla olevia ohjeita aseta kello jotta oikea aika ja päivämäärä tallentuvat kaikkiin kuviin.

 1. Paina G , korosta asetusvalikossa [ Kieli ] ja paina 2 .

  Lisätietoja valikkojen käytöstä on kohdassa "Valikkojen käyttäminen" ( 0 Valikkojen käyttäminen ).

 2. Valitse kieli.

  Korosta haluamasi kieli painamalla 1 tai 3 ja paina J (käytettävissä olevat kielet vaihtelevat sen maan tai alueen mukaan, josta kamera alun perin ostettiin).

 3. Korosta [ Aikavyöhyke ja päivämäärä ] ja paina 2 .

 4. Valitse aikavyöhyke.

  • Valitse [ Aikavyöhyke ] [ Aikavyöhyke ja päivämäärä ] -näytöstä.
  • Näytössä näkyvät valitun vyöhykkeen valitut kaupungit sekä valitun vyöhykkeen ajan ja UTC-ajan välinen ero.
  • Korosta aikavyöhyke [ Time zone ] - näytössä ja paina J .

 5. Ota kesäaika käyttöön tai poista se käytöstä.

  • Valitse [ Kesäaika ] [ Aikavyöhyke ja päivämäärä ] -näytöstä.
  • Valitse [ ON ] (kesäaika käytössä) tai [ OFF ] (kesäaika pois päältä).
  • Valitsemalla [ ON ] kello siirtyy tunnilla eteenpäin; kumoaa tehosteen valitsemalla [ OFF ].

 6. Aseta kello.

  • Valitse [ Date and time ] [ Aikavyöhyke ja päivämäärä ] -näytöstä.
  • Paina J sen jälkeen, kun olet käyttänyt monivalitsinta asettaaksesi kellon päivämäärän ja ajan valitulle aikavyöhykkeelle [ Date and time ] -näytössä (huomaa, että kamera käyttää 24 tunnin kelloa).

 7. Valitse päivämäärän muoto.

  • Valitse [ Päivämäärän muoto ] [ Time zone and date ] -näytöstä.
  • Korosta haluamasi päivämäärän (vuosi, kuukausi ja päivä) näyttöjärjestys ja paina J .

 8. Poistu valikoista.

  Poistu kuvaustilaan painamalla laukaisinta kevyesti puoliväliin.

t kuvake

Vilkkuva t kuvake kuvausnäytössä osoittaa, että kameran kello on nollattu. Uusien valokuvien yhteydessä tallennettu päivämäärä ja kellonaika eivät ole oikein; käytä asetusvalikon [ Aikavyöhyke ja päivämäärä ] > [ Päivämäärä ja aika ] -vaihtoehtoa asettaaksesi kellon oikeaan aikaan ja päivämäärään. Kameran kello saa virtansa itsenäisestä kelloparistosta. Kellon akku latautuu, kun pääakku asetetaan kameraan. Lataus kestää noin 2 päivää. Kun kello on ladattu, se antaa virtaa noin kuukauden ajan.