Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google Translate

TÄMÄ PALVELU VOI SISÄLTÄÄ GOOGLE-KÄÄNNÖKSIÄ. GOOGLE SANOUTUU IRTI KAIKISTA KÄÄNNÖKSIIN LIITTYVISTÄ, SUORISTA TAI EPÄSUORISTA TAKUISTA, MUKAAN LUKIEN TAKUISTA, JOTKA KOSKEVAT TARKKUUTTA JA LUOTETTAVUUTTA JA KAIKISTA EPÄSUORISTA TAKUISTA, JOTKA LIITTYVÄT KAUPANKÄYNTIIN, SOVELTUVUUTEEN TIETTYYN TARKOITUKSEEN JA LOUKKAAMATTOMUUTEEN.

Nikon Corporationin (jäljempänä ”Nikon”) käyttöoppaat on käännetty Google Translaten tarjoamalla käännösohjelmistolla. Osuvien käännösten tekemiseksi on tehty kohtuullisesti työtä. Yksikään automaattinen käännös ei kuitenkaan ole täydellinen, eikä niiden ole tarkoitus korvata ihmisten tekemiä käännöksiä. Käännökset tuotetaan palveluna Nikonin käyttöoppaiden käyttäjille, ja ne toimitetaan ”sellaisenaan”. Englannin kielestä muihin kieliin tehtyjen käännösten tarkkuudesta, luotettavuudesta tai paikkansapitävyydestä ei anneta suoria tai epäsuoria takuita. Tiettyä sisältöä (kuten kuvia, videoita, Flash Videota tms.) ei välttämättä voida kääntää tarkasti käännösohjelmiston rajoitusten vuoksi.

Virallinen teksti vastaa käyttöoppaiden englanninkielisiä versioita. Käännöksissä syntyvät ristiriitaisuudet tai eroavaisuudet eivät ole sitovia, eivätkä ne vaikuta oikeudellisesti vaatimustenmukaisuuteen tai täytäntöönpanoaikomuksiin. Jos käännetyissä käyttöoppaissa olevien tietojen tarkkuuteen liittyviä kysymyksiä ilmenee, tarkista tiedot oppaiden englanninkielisistä versioista, jotka ovat virallisia versioita.

Enemmän aikaa julkaisua edeltävään sieppaukseen

Aika, jonka kamera jatkaa ruutujen puskurointia ennen kuvauksen peruuttamista julkaisua edeltävän sieppauksen aikana. nopea kehyskaappaus + on nostettu 30 sekunnista 300 sekuntiin.

  • Jos muu vaihtoehto kuin [ Ei mitään ] on valittu mukautetulle asetukselle d4 [ Pre-Release Capture -asetukset ] > [ Esilaukaisusarja ], vihreä piste ( I ) ilmestyy Y kuvakkeeseen kuvausnäytössä, kun laukaisin painetaan puoliväliin. Jos laukaisinta ei paineta pohjaan ennen kuin noin 300 sekuntia on kulunut, I muuttuu C ksi ja Pre-Release Capture peruuntuu. Esilaukaisusarjaa ei tallenneta, jos laukaisin painetaan kokonaan alas, kun C on näytössä.
  • Kameran asetuksista riippuen Pre-Release Capture voidaan peruuttaa ennen kuin 300 sekuntia on kulunut.
  • Y -kuvake alkaa vilkkua noin 30 sekuntia ennen kuin Pre-Release Capture peruutetaan.