Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google Translate

TÄMÄ PALVELU VOI SISÄLTÄÄ GOOGLE-KÄÄNNÖKSIÄ. GOOGLE SANOUTUU IRTI KAIKISTA KÄÄNNÖKSIIN LIITTYVISTÄ, SUORISTA TAI EPÄSUORISTA TAKUISTA, MUKAAN LUKIEN TAKUISTA, JOTKA KOSKEVAT TARKKUUTTA JA LUOTETTAVUUTTA JA KAIKISTA EPÄSUORISTA TAKUISTA, JOTKA LIITTYVÄT KAUPANKÄYNTIIN, SOVELTUVUUTEEN TIETTYYN TARKOITUKSEEN JA LOUKKAAMATTOMUUTEEN.

Nikon Corporationin (jäljempänä ”Nikon”) käyttöoppaat on käännetty Google Translaten tarjoamalla käännösohjelmistolla. Osuvien käännösten tekemiseksi on tehty kohtuullisesti työtä. Yksikään automaattinen käännös ei kuitenkaan ole täydellinen, eikä niiden ole tarkoitus korvata ihmisten tekemiä käännöksiä. Käännökset tuotetaan palveluna Nikonin käyttöoppaiden käyttäjille, ja ne toimitetaan ”sellaisenaan”. Englannin kielestä muihin kieliin tehtyjen käännösten tarkkuudesta, luotettavuudesta tai paikkansapitävyydestä ei anneta suoria tai epäsuoria takuita. Tiettyä sisältöä (kuten kuvia, videoita, Flash Videota tms.) ei välttämättä voida kääntää tarkasti käännösohjelmiston rajoitusten vuoksi.

Virallinen teksti vastaa käyttöoppaiden englanninkielisiä versioita. Käännöksissä syntyvät ristiriitaisuudet tai eroavaisuudet eivät ole sitovia, eivätkä ne vaikuta oikeudellisesti vaatimustenmukaisuuteen tai täytäntöönpanoaikomuksiin. Jos käännetyissä käyttöoppaissa olevien tietojen tarkkuuteen liittyviä kysymyksiä ilmenee, tarkista tiedot oppaiden englanninkielisistä versioista, jotka ovat virallisia versioita.

Yhteensopivat objektiivit ja tarvikkeet

Kameraa voidaan käyttää kaikkien Z-kiinnitteisten objektiivien kanssa.

Varmista, että objektiivin nimessä on " NIKKOR Z".

  • Muista päivittää kameran ja objektiivin laiteohjelmiston uusimpiin versioihin. Aiemmissa versioissa jotkin toiminnot eivät ehkä ole käytettävissä tai kamera ei ehkä tunnista objektiivia oikein. Uusin laiteohjelmisto on saatavilla Nikon Download Centeristä.

Yhteensopivat F-kiinnitysobjektiivit

F-kiinnitteiset objektiivit voidaan kiinnittää Z-kiinnityskameroihin käyttämällä FTZ II / FTZ -kiinnityssovitinta.

  • Jotkin ominaisuudet eivät ehkä ole käytettävissä käytetystä objektiivista riippuen.

Tietoja F-kiinnitteisistä objektiiveista, joita voidaan käyttää Z-kiinnitteisten kameroiden kanssa, ja mahdollisista rajoituksista löytyy kohdasta Yhteensopivat F-kiinnitysobjektiivit , joka on saatavana Nikon latauskeskuksesta:

https://downloadcenter.nikonimglib.com/