Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google Translate

TÄMÄ PALVELU VOI SISÄLTÄÄ GOOGLE-KÄÄNNÖKSIÄ. GOOGLE SANOUTUU IRTI KAIKISTA KÄÄNNÖKSIIN LIITTYVISTÄ, SUORISTA TAI EPÄSUORISTA TAKUISTA, MUKAAN LUKIEN TAKUISTA, JOTKA KOSKEVAT TARKKUUTTA JA LUOTETTAVUUTTA JA KAIKISTA EPÄSUORISTA TAKUISTA, JOTKA LIITTYVÄT KAUPANKÄYNTIIN, SOVELTUVUUTEEN TIETTYYN TARKOITUKSEEN JA LOUKKAAMATTOMUUTEEN.

Nikon Corporationin (jäljempänä ”Nikon”) käyttöoppaat on käännetty Google Translaten tarjoamalla käännösohjelmistolla. Osuvien käännösten tekemiseksi on tehty kohtuullisesti työtä. Yksikään automaattinen käännös ei kuitenkaan ole täydellinen, eikä niiden ole tarkoitus korvata ihmisten tekemiä käännöksiä. Käännökset tuotetaan palveluna Nikonin käyttöoppaiden käyttäjille, ja ne toimitetaan ”sellaisenaan”. Englannin kielestä muihin kieliin tehtyjen käännösten tarkkuudesta, luotettavuudesta tai paikkansapitävyydestä ei anneta suoria tai epäsuoria takuita. Tiettyä sisältöä (kuten kuvia, videoita, Flash Videota tms.) ei välttämättä voida kääntää tarkasti käännösohjelmiston rajoitusten vuoksi.

Virallinen teksti vastaa käyttöoppaiden englanninkielisiä versioita. Käännöksissä syntyvät ristiriitaisuudet tai eroavaisuudet eivät ole sitovia, eivätkä ne vaikuta oikeudellisesti vaatimustenmukaisuuteen tai täytäntöönpanoaikomuksiin. Jos käännetyissä käyttöoppaissa olevien tietojen tarkkuuteen liittyviä kysymyksiä ilmenee, tarkista tiedot oppaiden englanninkielisistä versioista, jotka ovat virallisia versioita.

Tuki Power Zoomille

Kamera tukee nyt tehozoomausta käytettäväksi PZ-objektiivien kanssa. Objektiivin zoomausrenkaan käytön lisäksi sinulla on nyt mahdollisuus zoomata kameraan kiinnitettyjä tehozoom-objektiiveja kameran säätimillä ("tehozoom").

Uusi mukautettu asetus: f12 " Määritä Power Zoom -painikkeet

Valitse, voidaanko X ja W ( Q ) -painikkeita käyttää tehozoomaukseen still-kuvauksen aikana, kun sähközoom-objektiivi on kiinnitetty.

Vaihtoehto Kuvaus
[ Käytä x / w painikkeita ] Kun valitset [ ON ], X ja W ( Q ) -painikkeita voidaan käyttää tehozoomaukseen.
[ Tehozoomauksen nopeus ] Valitse nopeus, jolla tehozoom-objektiivit voidaan lähentää ja loitontaa painikkeiden avulla.

Uusi mukautettu asetus: g9 "Assign Power Zoom Buttons"

Valitse, voidaanko X ja W ( Q ) -painikkeita käyttää tehozoomaukseen videotallennuksen aikana, kun zoom-objektiivi on kiinnitetty.

Vaihtoehto Kuvaus
[ Käytä x / w painikkeita ] Kun valitset [ ON ], X ja W ( Q ) -painikkeita voidaan käyttää tehozoomaukseen.
[ Tehozoomauksen nopeus ]

Valitse nopeus, jolla tehozoom-objektiivit voidaan lähentää ja loitontaa painikkeiden avulla; halutessasi voit valita yhden nopeuden käytettäväksi tallennuksen aikana ja toisen esi- ja jälkitallennukseen.

  • Huomaa, että objektiivin tuottamat äänet voivat kuulua zoomauksen aikana tallennetussa materiaalissa. Vaikutusta voidaan lieventää valitsemalla hitaampi zoomausnopeus.

Power Zoomin määrittäminen kameran säätimiin

Tehozoomauksen rooli voidaan määrittää kameran ohjauksille käyttämällä äskettäin mukautettuihin asetuksiin lisättyjä vaihtoehtoja f2 [ Mukautetut ohjaimet (kuvaus) ] ja g2 [ Mukautetut säätimet ]. Tämä rooli voidaan määrittää Fn1- ja Fn2-painikkeille ( 0 uudet asetukset mukautetuille asetuksille f2 "Mukautetut ohjaimet (kuvaus)" ja g2 "Mukautetut ohjaimet" ).

Uusi asetusvalikon kohta: " Tallenna zoomausasento (PZ-objektiivit)

Jos [ ON ] valitaan, kun PZ-objektiivi on kiinnitetty, kamera tallentaa nykyisen zoomausasennon, kun se sammutetaan, ja palauttaa sen, kun se kytketään seuraavan kerran päälle. Huomaa, että tämä pidentää kameran käynnistysaikoja.

Polttovälin näyttö

Objektiivin polttoväli näkyy kuvausnäytössä, kun zoom-objektiivi on kiinnitetty.