Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google Translate

TÄMÄ PALVELU VOI SISÄLTÄÄ GOOGLE-KÄÄNNÖKSIÄ. GOOGLE SANOUTUU IRTI KAIKISTA KÄÄNNÖKSIIN LIITTYVISTÄ, SUORISTA TAI EPÄSUORISTA TAKUISTA, MUKAAN LUKIEN TAKUISTA, JOTKA KOSKEVAT TARKKUUTTA JA LUOTETTAVUUTTA JA KAIKISTA EPÄSUORISTA TAKUISTA, JOTKA LIITTYVÄT KAUPANKÄYNTIIN, SOVELTUVUUTEEN TIETTYYN TARKOITUKSEEN JA LOUKKAAMATTOMUUTEEN.

Nikon Corporationin (jäljempänä ”Nikon”) käyttöoppaat on käännetty Google Translaten tarjoamalla käännösohjelmistolla. Osuvien käännösten tekemiseksi on tehty kohtuullisesti työtä. Yksikään automaattinen käännös ei kuitenkaan ole täydellinen, eikä niiden ole tarkoitus korvata ihmisten tekemiä käännöksiä. Käännökset tuotetaan palveluna Nikonin käyttöoppaiden käyttäjille, ja ne toimitetaan ”sellaisenaan”. Englannin kielestä muihin kieliin tehtyjen käännösten tarkkuudesta, luotettavuudesta tai paikkansapitävyydestä ei anneta suoria tai epäsuoria takuita. Tiettyä sisältöä (kuten kuvia, videoita, Flash Videota tms.) ei välttämättä voida kääntää tarkasti käännösohjelmiston rajoitusten vuoksi.

Virallinen teksti vastaa käyttöoppaiden englanninkielisiä versioita. Käännöksissä syntyvät ristiriitaisuudet tai eroavaisuudet eivät ole sitovia, eivätkä ne vaikuta oikeudellisesti vaatimustenmukaisuuteen tai täytäntöönpanoaikomuksiin. Jos käännetyissä käyttöoppaissa olevien tietojen tarkkuuteen liittyviä kysymyksiä ilmenee, tarkista tiedot oppaiden englanninkielisistä versioista, jotka ovat virallisia versioita.

d4: Pre-Release Capture Options

G -painike U A Mukautetut asetukset -valikko

Valitse purskeen pituus tallennettu muistipuskurin lopusta, kun laukaisin painetaan kokonaan alas ja sarjan enimmäispituus tallennetaan, kun laukaisin painetaan pohjaan nopea kehyskaappaus + -tilassa.

  1. Puskurin osa, joka on tallennettu muistikortille vapautettaessa ([ Pre-release burst ])
  2. Julkaisun jälkeen otetut kuvat ([ Post-release burst ])
  3. Täydellinen nopea sarjakuvaus
Vaihtoehto Kuvaus
[ Ennakkojulkaisusarja ]

Jos valitaan jokin muu vaihtoehto kuin [ Ei mitään ], kamera puskuroi kuvia, kun laukaisin painetaan puoliväliin, mutta vain ne kuvat, jotka on lisätty puskuriin viimeisen n sekunnin aikana, missä n on [ Pre- release burst ], tallennetaan muistikortille, kun laukaisin painetaan kokonaan alas ("Pre-Release Capture").

  • Jos laukaisimen puoliväliin painamisen ja sen pohjaan painamisen välinen aika on lyhyempi kuin valittu aika, vain puskuriin tallennetut kuvat, kun painiketta painettiin puoliväliin, tallennetaan.
[ Julkaisun jälkeinen sarja ] Valitse enimmäisaika, jonka kamera jatkaa kuvien ottamista sen jälkeen, kun laukaisin on painettu kokonaan alas: [ 1 s ], [ 2 s ], [ 3 s ] tai [ Max. ]. Kuvaamista voi jatkaa noin 4 sekuntia, kun [ Max. ] on valittuna.

Y -kuvake ilmestyy kuvausnäyttöön, kun [ Pre-release burst ] -asetukseksi on valittu muu vaihtoehto kuin [ None ]. Kun laukaisin painetaan puoliväliin, kuvakkeeseen ilmestyy vihreä piste ( I ), joka osoittaa, että puskurointi on käynnissä.

  • Jos laukaisinta painetaan puoliväliin yli noin 30 sekuntia, kuvakkeessa näkyy C ja Pre-Release Capture peruuntuu. Esikuvausta voidaan jatkaa nostamalla sormesi laukaisimesta ja painamalla se uudelleen puoliväliin.