Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google Translate

TÄMÄ PALVELU VOI SISÄLTÄÄ GOOGLE-KÄÄNNÖKSIÄ. GOOGLE SANOUTUU IRTI KAIKISTA KÄÄNNÖKSIIN LIITTYVISTÄ, SUORISTA TAI EPÄSUORISTA TAKUISTA, MUKAAN LUKIEN TAKUISTA, JOTKA KOSKEVAT TARKKUUTTA JA LUOTETTAVUUTTA JA KAIKISTA EPÄSUORISTA TAKUISTA, JOTKA LIITTYVÄT KAUPANKÄYNTIIN, SOVELTUVUUTEEN TIETTYYN TARKOITUKSEEN JA LOUKKAAMATTOMUUTEEN.

Nikon Corporationin (jäljempänä ”Nikon”) käyttöoppaat on käännetty Google Translaten tarjoamalla käännösohjelmistolla. Osuvien käännösten tekemiseksi on tehty kohtuullisesti työtä. Yksikään automaattinen käännös ei kuitenkaan ole täydellinen, eikä niiden ole tarkoitus korvata ihmisten tekemiä käännöksiä. Käännökset tuotetaan palveluna Nikonin käyttöoppaiden käyttäjille, ja ne toimitetaan ”sellaisenaan”. Englannin kielestä muihin kieliin tehtyjen käännösten tarkkuudesta, luotettavuudesta tai paikkansapitävyydestä ei anneta suoria tai epäsuoria takuita. Tiettyä sisältöä (kuten kuvia, videoita, Flash Videota tms.) ei välttämättä voida kääntää tarkasti käännösohjelmiston rajoitusten vuoksi.

Virallinen teksti vastaa käyttöoppaiden englanninkielisiä versioita. Käännöksissä syntyvät ristiriitaisuudet tai eroavaisuudet eivät ole sitovia, eivätkä ne vaikuta oikeudellisesti vaatimustenmukaisuuteen tai täytäntöönpanoaikomuksiin. Jos käännetyissä käyttöoppaissa olevien tietojen tarkkuuteen liittyviä kysymyksiä ilmenee, tarkista tiedot oppaiden englanninkielisistä versioista, jotka ovat virallisia versioita.

e1: Flash Sync Speed

G -painike U A Mukautetut asetukset -valikko

Valitse salaman synkronointinopeus .

Vaihtoehto Kuvaus
[ 1/250 s (automaattinen FP) ]

Salaman synkronointinopeudeksi on asetettu 1/250 tai 1/200 s. Yhteensopivien salamalaitteiden kanssa automaattinen nopea FP-synkronointi otetaan automaattisesti käyttöön suljinajoilla , jotka ovat yli 1/250 tai 1/200 s.

  • Tiloissa P ja A automaattinen nopea FP-synkronointi aktivoituu , jos todellinen suljinaika on nopeampi kuin 1/250 tai 1/200 s. Jos salama tukee automaattista nopeaa FP- synkronointia , kamera voi valita jopa 1/8000 s suljinajan.
  • Tiloissa S ja M käyttäjä voi valita jopa 1/8000 s suljinajan , kun käytetään salamalaitteita, jotka tukevat automaattista nopeaa FP-synkronointia.
[ 1/200 s (automaattinen FP) ]
[ 1/200 s ] Salaman synkronointinopeus asetettu valittuun arvoon, joka voi olla 1/200 - 1/60 s.
[ 1/160 s ]
[ 1/125 s ]
[ 1/100 s ]
[ 1/80 s ]
[ 1/60 s ]

Varoitukset: Auto FP High-Speed Sync

Valotusajasta riippuen vaakaviivoja voi näkyä kuvissa, jotka on otettu käyttämällä automaattista nopeaa FP-synkronointia, kun [ 1/250 s (Auto FP) ] tai [ 1/200 s (Auto FP) ] on valittuna. Tätä vaikutusta voidaan lieventää seuraavilla tavoilla:

  • valitset lyhyemmän suljinajan tai
  • salaman tehon säätäminen.

Automaattinen nopea FP-synkronointi

Automaattinen nopea FP-synkronointi mahdollistaa salaman käytön jopa 1/8000 s : n suljinajoilla. Kun [ 1/250 s (Auto FP) ] tai [ 1/200 s (Auto FP) ] on valittuna, kamera ottaa automaattisesti käyttöön automaattisen FP:n nopean synkronoinnin salaman täsmäysnopeutta nopeammilla suljinnopeuksilla. Tämä mahdollistaa suurimman aukon valitsemisen pienentääksesi syväterävyyttä, vaikka kohde olisi taustavalaistu kirkkaassa auringonvalossa.