Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google Translate

TÄMÄ PALVELU VOI SISÄLTÄÄ GOOGLE-KÄÄNNÖKSIÄ. GOOGLE SANOUTUU IRTI KAIKISTA KÄÄNNÖKSIIN LIITTYVISTÄ, SUORISTA TAI EPÄSUORISTA TAKUISTA, MUKAAN LUKIEN TAKUISTA, JOTKA KOSKEVAT TARKKUUTTA JA LUOTETTAVUUTTA JA KAIKISTA EPÄSUORISTA TAKUISTA, JOTKA LIITTYVÄT KAUPANKÄYNTIIN, SOVELTUVUUTEEN TIETTYYN TARKOITUKSEEN JA LOUKKAAMATTOMUUTEEN.

Nikon Corporationin (jäljempänä ”Nikon”) käyttöoppaat on käännetty Google Translaten tarjoamalla käännösohjelmistolla. Osuvien käännösten tekemiseksi on tehty kohtuullisesti työtä. Yksikään automaattinen käännös ei kuitenkaan ole täydellinen, eikä niiden ole tarkoitus korvata ihmisten tekemiä käännöksiä. Käännökset tuotetaan palveluna Nikonin käyttöoppaiden käyttäjille, ja ne toimitetaan ”sellaisenaan”. Englannin kielestä muihin kieliin tehtyjen käännösten tarkkuudesta, luotettavuudesta tai paikkansapitävyydestä ei anneta suoria tai epäsuoria takuita. Tiettyä sisältöä (kuten kuvia, videoita, Flash Videota tms.) ei välttämättä voida kääntää tarkasti käännösohjelmiston rajoitusten vuoksi.

Virallinen teksti vastaa käyttöoppaiden englanninkielisiä versioita. Käännöksissä syntyvät ristiriitaisuudet tai eroavaisuudet eivät ole sitovia, eivätkä ne vaikuta oikeudellisesti vaatimustenmukaisuuteen tai täytäntöönpanoaikomuksiin. Jos käännetyissä käyttöoppaissa olevien tietojen tarkkuuteen liittyviä kysymyksiä ilmenee, tarkista tiedot oppaiden englanninkielisistä versioista, jotka ovat virallisia versioita.

f12: Täyskuvatoiston toistot

G -painike U A Mukautetut asetukset -valikko

Valitse rooli, jolle on annettu pyyhkäisemällä ylös ja alas tai pyyhkäisemällä vasemmalle ja oikealle eleitä täyskuvatoiston aikana.

Pyyhkäise ylös/alas

Valitse suoritettava toiminto pyyhkäisemällä ylös tai alas.

Vaihtoehto Kuvaus
c [ Arviointi ] Anna nykyiselle kuvalle esivalittu luokitus. Arvosanan voi valita painamalla 2 .
K [ Valitse ladattavaksi tietokoneelle ] Merkitse nykyinen kuva ensisijaisesti tietokoneeseen ladattavaksi.
N [ Valitse lähetettäväksi (FTP) ] Merkitse nykyinen kuva prioriteettilähetystä varten FTP-palvelimelle.
g [ Suojaa ] Suojaa nykyinen kuva.
W [ Äänimuistio ] Aloita äänimuistion tallennus pyyhkäisemällä. Jos nykyiselle kuvalle on jo muistio, pyyhkäisy sen sijaan aloittaa olemassa olevan muistion toiston. Lopeta tallennus tai toisto painamalla J
[ Ei mitään ] Pyyhkäiseminen ylös tai alas ei vaikuta.
  • Kuvat, jotka on valittu pyyhkäisemällä ylös tai alas, kun [ Rating ], [ Select for upload to computer ], [ Select for upload (FTP) ] tai [ Protect ] on valittuna, on merkitty kuvakkeilla ( 0 Tiedostotiedot ). Merkintä voidaan poistaa pyyhkäisemällä uudelleen samaan suuntaan.

Pyyhkäise eteenpäin

Valitse ele, jota käytetään kehyksen siirtämiseen.

Vaihtoehto Kuvaus
S [ Vasen←Oikea ] Näet seuraavan kuvan pyyhkäisemällä oikealta vasemmalle.
T [ Vasen→Oikea ] Pyyhkäise vasemmalta oikealle nähdäksesi seuraavan kuvan.