Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google Translate

TÄMÄ PALVELU VOI SISÄLTÄÄ GOOGLE-KÄÄNNÖKSIÄ. GOOGLE SANOUTUU IRTI KAIKISTA KÄÄNNÖKSIIN LIITTYVISTÄ, SUORISTA TAI EPÄSUORISTA TAKUISTA, MUKAAN LUKIEN TAKUISTA, JOTKA KOSKEVAT TARKKUUTTA JA LUOTETTAVUUTTA JA KAIKISTA EPÄSUORISTA TAKUISTA, JOTKA LIITTYVÄT KAUPANKÄYNTIIN, SOVELTUVUUTEEN TIETTYYN TARKOITUKSEEN JA LOUKKAAMATTOMUUTEEN.

Nikon Corporationin (jäljempänä ”Nikon”) käyttöoppaat on käännetty Google Translaten tarjoamalla käännösohjelmistolla. Osuvien käännösten tekemiseksi on tehty kohtuullisesti työtä. Yksikään automaattinen käännös ei kuitenkaan ole täydellinen, eikä niiden ole tarkoitus korvata ihmisten tekemiä käännöksiä. Käännökset tuotetaan palveluna Nikonin käyttöoppaiden käyttäjille, ja ne toimitetaan ”sellaisenaan”. Englannin kielestä muihin kieliin tehtyjen käännösten tarkkuudesta, luotettavuudesta tai paikkansapitävyydestä ei anneta suoria tai epäsuoria takuita. Tiettyä sisältöä (kuten kuvia, videoita, Flash Videota tms.) ei välttämättä voida kääntää tarkasti käännösohjelmiston rajoitusten vuoksi.

Virallinen teksti vastaa käyttöoppaiden englanninkielisiä versioita. Käännöksissä syntyvät ristiriitaisuudet tai eroavaisuudet eivät ole sitovia, eivätkä ne vaikuta oikeudellisesti vaatimustenmukaisuuteen tai täytäntöönpanoaikomuksiin. Jos käännetyissä käyttöoppaissa olevien tietojen tarkkuuteen liittyviä kysymyksiä ilmenee, tarkista tiedot oppaiden englanninkielisistä versioista, jotka ovat virallisia versioita.

g12: Seeprakuvio

G -painike U A Mukautetut asetukset -valikko

Valitse onko a seepra kuvio käytetään osoittamaan valitut äänialueet videotilassa.

Kuvion sävyalue

Valitse seeprakuvion näyttämä sävyalue kohdasta [ Highlights ] tai [ Mid-tones ] tai valitse [ Seepra pattern off ], jos haluat poistaa seeprakuvion käytöstä. Kohokohdat ja keskisävyt voidaan määrittää käyttämällä [ Highlight threshold ] ja [ Mid-tone range ], vastaavasti.

Kuvio

Ota seepranäyttö käyttöön valitsemalla [ Pattern 1 ] tai [ Pattern 2 ].

Malli 1

Malli 2

Korosta kynnys

Valitse seepranäytön laukaisemiseen tarvittava kirkkaus, kun [ Highlights ] on valittuna [ Pattern tone range ] -asetukseksi.

  • Valitse arvoista 120 - 255. Mitä pienempi arvo, sitä suurempi kirkkausalue näkyy kohokohtina.
  • Jos valitaan 255, näytössä näkyvät vain mahdollisesti ylivalottuneet alueet.

Keskisävyalue

Valitse seepranäytön laukaisemiseen tarvittava kirkkaus, kun [ Keskisävyt ] on valittuna [ Pattern tone range ] -asetukseksi.

  • Keskisävyalue määritellään kirkkauteen [ Arvo ] ja [ Range ] valitun arvon ympärille keskitettynä kirkkautena.
  • Paina 4 tai 2 korostaaksesi kohteita ja paina 1 tai 3 muuttaaksesi.

Seepra kuvio

Jos sekä seepranäyttö että tarkennuskorkeus ovat käytössä manuaalisessa tarkennustilassa, vain tarkennuksen korostus tulee voimaan. Jos haluat tarkastella seepranäyttöä manuaalisessa tarkennustilassa, valitse [ OFF ] mukautetussa asetuksessa a13 [ Focus Peaking ] > [ Focus peaking display ].