Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google Translate

TÄMÄ PALVELU VOI SISÄLTÄÄ GOOGLE-KÄÄNNÖKSIÄ. GOOGLE SANOUTUU IRTI KAIKISTA KÄÄNNÖKSIIN LIITTYVISTÄ, SUORISTA TAI EPÄSUORISTA TAKUISTA, MUKAAN LUKIEN TAKUISTA, JOTKA KOSKEVAT TARKKUUTTA JA LUOTETTAVUUTTA JA KAIKISTA EPÄSUORISTA TAKUISTA, JOTKA LIITTYVÄT KAUPANKÄYNTIIN, SOVELTUVUUTEEN TIETTYYN TARKOITUKSEEN JA LOUKKAAMATTOMUUTEEN.

Nikon Corporationin (jäljempänä ”Nikon”) käyttöoppaat on käännetty Google Translaten tarjoamalla käännösohjelmistolla. Osuvien käännösten tekemiseksi on tehty kohtuullisesti työtä. Yksikään automaattinen käännös ei kuitenkaan ole täydellinen, eikä niiden ole tarkoitus korvata ihmisten tekemiä käännöksiä. Käännökset tuotetaan palveluna Nikonin käyttöoppaiden käyttäjille, ja ne toimitetaan ”sellaisenaan”. Englannin kielestä muihin kieliin tehtyjen käännösten tarkkuudesta, luotettavuudesta tai paikkansapitävyydestä ei anneta suoria tai epäsuoria takuita. Tiettyä sisältöä (kuten kuvia, videoita, Flash Videota tms.) ei välttämättä voida kääntää tarkasti käännösohjelmiston rajoitusten vuoksi.

Virallinen teksti vastaa käyttöoppaiden englanninkielisiä versioita. Käännöksissä syntyvät ristiriitaisuudet tai eroavaisuudet eivät ole sitovia, eivätkä ne vaikuta oikeudellisesti vaatimustenmukaisuuteen tai täytäntöönpanoaikomuksiin. Jos käännetyissä käyttöoppaissa olevien tietojen tarkkuuteen liittyviä kysymyksiä ilmenee, tarkista tiedot oppaiden englanninkielisistä versioista, jotka ovat virallisia versioita.

Muistikortin kapasiteetti

Seuraava taulukko näyttää puskurikapasiteetti ja likimääräinen kuvien määrä, joka voidaan tallentaa 325 Gt:n 1 kortille eri kuvanlaaduilla ( 0 Kuvanlaadun säätäminen ) ja kokoilla ( 0 Kuvakoon valitseminen ), kun [ FX (36 × 24) ] on valittu kohdassa [ Valitse kuva alue ]. Todellinen kapasiteetti vaihtelee kuvausolosuhteiden ja kortin tyypin mukaan.

Kuvanlaatu Kuvan koko Tiedoston koko Jäljellä olevien valotusten määrä 2 Puskurikapasiteetti 2, 3
NEF ( RAW ), häviötön pakkaus Noin 55,1 Mt 3600 kehystä 79 kehystä
NEF ( RAW ), korkea hyötysuhde m Noin 33,0 Mt 8500 kehystä 685 kehystä
NEF ( RAW ), korkea hyötysuhde Noin 22,0 Mt 12 100 kehystä Yli 1000 kehystä
JPEG hieno 4 Suuri Noin 24,1 Mt 10 400 kehystä Yli 1000 kehystä
Keskikokoinen Noin 14,3 Mt 17 700 kehystä
Pieni Noin 7,0 Mt 35 400 kehystä
JPEG normaali 4 Suuri Noin 12,2 Mt 20 600 kehystä Yli 1000 kehystä
Keskikokoinen Noin 7,2 Mt 34 400 kehystä
Pieni Noin 3,6 Mt 68 800 kehystä
JPEG basic 4 Suuri Noin 5,3 Mt 39 900 kehystä Yli 1000 kehystä
Keskikokoinen Noin 3,4 Mt 65 200 kehystä
Pieni Noin 1,9 Mt 123 000 kehystä

Luvut koskevat ProGrade Digital COBALT 1700R 325 Gt:n muistikorttia (syyskuusta 2021 alkaen), jossa kameraan on asennettu NIKKOR Z 50 mm f/1.8S -objektiivi.

Muistikortille tallennettavien tai muistipuskuriin tallennettavien kuvien määrä vaihtelee tallennetun kohtauksen mukaan.

Enimmäismäärä valotuksia, jotka voidaan tallentaa muistipuskuriin ISO 100:lla. Saattaa laskea joissakin tilanteissa, mukaan lukien kun:

  • optimaalisen pakkauksen ([ m ]) JPEG vaihtoehto on valittu kohdassa [ Image quality ] tai
  • [ PÄÄLLÄ ] on valittu [ Auto distortion control ] -asetukseksi.

Kuvissa oletetaan, että [ Image quality ] -asetukselle on valittu kokoprioriteettivaihtoehto (vaihtoehto, jota ei ole merkitty [ m ] -merkillä). Optimaalisen pakkauksen ([ m ]) valitseminen lisää tiedostokokoa; kuvien määrä ja puskurikapasiteetti laskevat vastaavasti.