Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google Translate

TÄMÄ PALVELU VOI SISÄLTÄÄ GOOGLE-KÄÄNNÖKSIÄ. GOOGLE SANOUTUU IRTI KAIKISTA KÄÄNNÖKSIIN LIITTYVISTÄ, SUORISTA TAI EPÄSUORISTA TAKUISTA, MUKAAN LUKIEN TAKUISTA, JOTKA KOSKEVAT TARKKUUTTA JA LUOTETTAVUUTTA JA KAIKISTA EPÄSUORISTA TAKUISTA, JOTKA LIITTYVÄT KAUPANKÄYNTIIN, SOVELTUVUUTEEN TIETTYYN TARKOITUKSEEN JA LOUKKAAMATTOMUUTEEN.

Nikon Corporationin (jäljempänä ”Nikon”) käyttöoppaat on käännetty Google Translaten tarjoamalla käännösohjelmistolla. Osuvien käännösten tekemiseksi on tehty kohtuullisesti työtä. Yksikään automaattinen käännös ei kuitenkaan ole täydellinen, eikä niiden ole tarkoitus korvata ihmisten tekemiä käännöksiä. Käännökset tuotetaan palveluna Nikonin käyttöoppaiden käyttäjille, ja ne toimitetaan ”sellaisenaan”. Englannin kielestä muihin kieliin tehtyjen käännösten tarkkuudesta, luotettavuudesta tai paikkansapitävyydestä ei anneta suoria tai epäsuoria takuita. Tiettyä sisältöä (kuten kuvia, videoita, Flash Videota tms.) ei välttämättä voida kääntää tarkasti käännösohjelmiston rajoitusten vuoksi.

Virallinen teksti vastaa käyttöoppaiden englanninkielisiä versioita. Käännöksissä syntyvät ristiriitaisuudet tai eroavaisuudet eivät ole sitovia, eivätkä ne vaikuta oikeudellisesti vaatimustenmukaisuuteen tai täytäntöönpanoaikomuksiin. Jos käännetyissä käyttöoppaissa olevien tietojen tarkkuuteen liittyviä kysymyksiä ilmenee, tarkista tiedot oppaiden englanninkielisistä versioista, jotka ovat virallisia versioita.

Korkean taajuuden värinän vähentäminen

G -painike U C valokuvausvalikko

Valitsemalla [ Päällä ( suljinajan hienosäätö ) ] mahdollistaa ¹⁄₈₀₀0 ja ¹⁄3₀ s:n välisen suljinajan säätämisen pienemmissä portaissa S- ja M- tiloissa, jolloin välkkymisen minimoivat nopeudet löytyvät katsomalla esikatselua kuvausnäytöstä.

  • Välkyntä voi aiheuttaa juovia kuvissa, jotka on otettu korkeataajuisella LED-valaistuksessa tai kuvissa, joissa on näyttöjä, joissa on korkeataajuinen LED-näyttö. Suljinajan valinnassa käytettyjen askelten koon pienentäminen auttaa tunnistamaan nopeudet, jotka pitävät välkkymisen minimissä.

  • Kun olet valinnut kohteelle sopivan suljinnopeuden, ota käyttöön suurtaajuinen välkkymisen vähennys ja hienosäädä suljinaikaa katsellessasi kohdetta kuvausnäytössä, kunnes löydät arvon, joka minimoi välkkymisen ja juonteiden. Vaikutus voidaan todeta helpommin lähentämällä kohdetta näytön zoomauksella.
  • Kun suurtaajuinen välkynnän vähennys on käytössä, suljinajan näytössä näkyy vain nimittäjä ja desimaalipilkun perään lisätty numero.
  • Tarkka suljinaika näytetään. Esimerkiksi suljinaika, kun ¹⁄₅₀₀ s on valittuna, on täsmälleen ¹⁄52 s, jonka nimittäjänä näytössä näkyy "512.0".

  • Kun suurtaajuinen välkynnän vähennys kytketään pois päältä, suljinaika palautetaan lähimpään normaalisti näytettäviin arvoihin.

Varoitukset: Korkean taajuuden värinän vähentäminen

  • Välkynnän vaikutukset kuvausnäytössä voivat poiketa valokuvissa näkyvistä. Suosittelemme, että otat testikuvia tunnistaaksesi valotusajan, joka minimoi välkkymisen ja juonteiden.
  • Valotuksen ylläpito ei ole käytössä, kun suurtaajuinen välkyntä on käytössä, vaikka [ Suljinaika ] on valittu mukautetussa asetuksessa b7 [ Keep exp. kun f/muuttuu ].

" Recall Shooting Functions " -toiminnon käyttäminen korkeataajuisen värinän vähentämisen kanssa

Kun valitset [ Tallenna nykyiset asetukset ] mukautetulle asetukselle f2 [ Mukautetut ohjaimet (kuvaus) ] > [ Hae kuvaustoiminnot ] tai [ Hae kuvaustoiminnot (pidossa) ], kun suurtaajuinen välkkymisen vähennys on käytössä, säästää parhaillaan valitun suljinnopeuden hienosäädöllä. viritystä. Tämän avulla voit esimerkiksi tunnistaa ja tallentaa valotusajan, joka minimoi raidoituksen suurtaajuisessa LED-näytössä, ja hakea sitten välittömästi tallennetun arvon valitulla painikkeella vain, kun LED-näyttö on kehyksessä.