Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google Translate

TÄMÄ PALVELU VOI SISÄLTÄÄ GOOGLE-KÄÄNNÖKSIÄ. GOOGLE SANOUTUU IRTI KAIKISTA KÄÄNNÖKSIIN LIITTYVISTÄ, SUORISTA TAI EPÄSUORISTA TAKUISTA, MUKAAN LUKIEN TAKUISTA, JOTKA KOSKEVAT TARKKUUTTA JA LUOTETTAVUUTTA JA KAIKISTA EPÄSUORISTA TAKUISTA, JOTKA LIITTYVÄT KAUPANKÄYNTIIN, SOVELTUVUUTEEN TIETTYYN TARKOITUKSEEN JA LOUKKAAMATTOMUUTEEN.

Nikon Corporationin (jäljempänä ”Nikon”) käyttöoppaat on käännetty Google Translaten tarjoamalla käännösohjelmistolla. Osuvien käännösten tekemiseksi on tehty kohtuullisesti työtä. Yksikään automaattinen käännös ei kuitenkaan ole täydellinen, eikä niiden ole tarkoitus korvata ihmisten tekemiä käännöksiä. Käännökset tuotetaan palveluna Nikonin käyttöoppaiden käyttäjille, ja ne toimitetaan ”sellaisenaan”. Englannin kielestä muihin kieliin tehtyjen käännösten tarkkuudesta, luotettavuudesta tai paikkansapitävyydestä ei anneta suoria tai epäsuoria takuita. Tiettyä sisältöä (kuten kuvia, videoita, Flash Videota tms.) ei välttämättä voida kääntää tarkasti käännösohjelmiston rajoitusten vuoksi.

Virallinen teksti vastaa käyttöoppaiden englanninkielisiä versioita. Käännöksissä syntyvät ristiriitaisuudet tai eroavaisuudet eivät ole sitovia, eivätkä ne vaikuta oikeudellisesti vaatimustenmukaisuuteen tai täytäntöönpanoaikomuksiin. Jos käännetyissä käyttöoppaissa olevien tietojen tarkkuuteen liittyviä kysymyksiä ilmenee, tarkista tiedot oppaiden englanninkielisistä versioista, jotka ovat virallisia versioita.

Automaattinen lämpötilakatkaisu

G -painike U B asetusvalikko

Taso, jolla kamera sammuu automaattisesti, kun sen sisäinen lämpötila nousee voidaan valita vaihtoehdoista [ Standard ] ja [ High ].

  • Kun [ Standard ] on valittuna, kamera näyttää ensin J kuvakkeen ja sitten K -kuvakkeen sisälämpötila nousee , vaihtaa ajastimeen, jos lämpötila nousee edelleen.
  • Kun [ Korkea ] on valittuna, kamera näyttää J , K ja M kuvakkeet sisäisen lämpötilan noustessa ja vaihtaa ajastimeen, jos lämpötila nousee edelleen.
  • Kun ajastin saavuttaa nollan, kamera sammuu automaattisesti ja jatkokuvaus keskeytyy.

Varoitus: "Korkea"

Vaikka [ Korkea ] -valinta antaa sinulle enemmän aikaa ennen kuin kamera sammuu, kamera voi kuumentua kosketettaessa. Suosittelemme jalustan tai muun laitteen käyttöä kameran kosketukseen kuluvan ajan lyhentämiseksi.

Varoitukset: Kun kamera on kuuma

  • Joissakin tapauksissa ajastin saattaa näkyä heti, kun kamera käynnistetään, vaikka [ Korkea ] olisi valittuna.
  • Kuvanlaatu saattaa heikentyä, kun kamera on kuuma.
  • Kuumaan kameraan asetetut muistikortit voivat myös kuumentua. Odota, että lämpötila laskee, ennen kuin käsittelet kameraa tai muistikortteja.