Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google Translate

TÄMÄ PALVELU VOI SISÄLTÄÄ GOOGLE-KÄÄNNÖKSIÄ. GOOGLE SANOUTUU IRTI KAIKISTA KÄÄNNÖKSIIN LIITTYVISTÄ, SUORISTA TAI EPÄSUORISTA TAKUISTA, MUKAAN LUKIEN TAKUISTA, JOTKA KOSKEVAT TARKKUUTTA JA LUOTETTAVUUTTA JA KAIKISTA EPÄSUORISTA TAKUISTA, JOTKA LIITTYVÄT KAUPANKÄYNTIIN, SOVELTUVUUTEEN TIETTYYN TARKOITUKSEEN JA LOUKKAAMATTOMUUTEEN.

Nikon Corporationin (jäljempänä ”Nikon”) käyttöoppaat on käännetty Google Translaten tarjoamalla käännösohjelmistolla. Osuvien käännösten tekemiseksi on tehty kohtuullisesti työtä. Yksikään automaattinen käännös ei kuitenkaan ole täydellinen, eikä niiden ole tarkoitus korvata ihmisten tekemiä käännöksiä. Käännökset tuotetaan palveluna Nikonin käyttöoppaiden käyttäjille, ja ne toimitetaan ”sellaisenaan”. Englannin kielestä muihin kieliin tehtyjen käännösten tarkkuudesta, luotettavuudesta tai paikkansapitävyydestä ei anneta suoria tai epäsuoria takuita. Tiettyä sisältöä (kuten kuvia, videoita, Flash Videota tms.) ei välttämättä voida kääntää tarkasti käännösohjelmiston rajoitusten vuoksi.

Virallinen teksti vastaa käyttöoppaiden englanninkielisiä versioita. Käännöksissä syntyvät ristiriitaisuudet tai eroavaisuudet eivät ole sitovia, eivätkä ne vaikuta oikeudellisesti vaatimustenmukaisuuteen tai täytäntöönpanoaikomuksiin. Jos käännetyissä käyttöoppaissa olevien tietojen tarkkuuteen liittyviä kysymyksiä ilmenee, tarkista tiedot oppaiden englanninkielisistä versioista, jotka ovat virallisia versioita.

Kameran äänet

G -painike U B asetusvalikko

Suljinääni

Valitse, kuuluuko kamerasta ääni, kun suljin vapautetaan. Jos valitset [ OFF ], sulkimen laukaisuääni poistetaan käytöstä.

Piippaus päällä/pois

Kytke äänimerkki päälle tai pois päältä.

  • Jos [ Päällä ] on valittu kohdassa [ Beep on/off ], kuuluu piippaus, kun:

    • itselaukaisin laskee alaspäin,
    • intervalliajastin valokuvaus, aikajaksoinen videotallennus tai tarkennuksen siirto päättyy,
    • kamera tarkentaa valokuvatilassa (huomaa, että tämä ei päde, jos AF-C on valittu tarkennustilaksi tai jos [ Release ] on valittu mukautetuksi asetukseksi a2 [ AF-S priority selection ]), tai
    • kosketusohjaimia käytetään.
  • Valitse [ Pois (vain kosketusohjaimet) ], jos haluat poistaa kosketusohjaimien äänimerkin käytöstä ja ottaa sen käyttöön muihin tarkoituksiin.

Äänenvoimakkuus

Säädä äänimerkin ja sulkimen laukaisuäänen voimakkuutta.

Piki

Valitse piippauksen korkeus [ High ] ja [ Low ]. Suljinäänen korkeutta ei voi muuttaa.

Hiljainen tila

Kun [ PÄÄLLÄ ] valitaan [ Silent mode ] -asetukseksi asetusvalikosta, sulkimen laukaisuääni ja äänimerkki poistetaan käytöstä.

Varoitus: Kameran äänet

Päällekkäiset piippaukset ja/tai suljinäänet voivat kuulua yhtenä äänenä.