Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google Translate

TÄMÄ PALVELU VOI SISÄLTÄÄ GOOGLE-KÄÄNNÖKSIÄ. GOOGLE SANOUTUU IRTI KAIKISTA KÄÄNNÖKSIIN LIITTYVISTÄ, SUORISTA TAI EPÄSUORISTA TAKUISTA, MUKAAN LUKIEN TAKUISTA, JOTKA KOSKEVAT TARKKUUTTA JA LUOTETTAVUUTTA JA KAIKISTA EPÄSUORISTA TAKUISTA, JOTKA LIITTYVÄT KAUPANKÄYNTIIN, SOVELTUVUUTEEN TIETTYYN TARKOITUKSEEN JA LOUKKAAMATTOMUUTEEN.

Nikon Corporationin (jäljempänä ”Nikon”) käyttöoppaat on käännetty Google Translaten tarjoamalla käännösohjelmistolla. Osuvien käännösten tekemiseksi on tehty kohtuullisesti työtä. Yksikään automaattinen käännös ei kuitenkaan ole täydellinen, eikä niiden ole tarkoitus korvata ihmisten tekemiä käännöksiä. Käännökset tuotetaan palveluna Nikonin käyttöoppaiden käyttäjille, ja ne toimitetaan ”sellaisenaan”. Englannin kielestä muihin kieliin tehtyjen käännösten tarkkuudesta, luotettavuudesta tai paikkansapitävyydestä ei anneta suoria tai epäsuoria takuita. Tiettyä sisältöä (kuten kuvia, videoita, Flash Videota tms.) ei välttämättä voida kääntää tarkasti käännösohjelmiston rajoitusten vuoksi.

Virallinen teksti vastaa käyttöoppaiden englanninkielisiä versioita. Käännöksissä syntyvät ristiriitaisuudet tai eroavaisuudet eivät ole sitovia, eivätkä ne vaikuta oikeudellisesti vaatimustenmukaisuuteen tai täytäntöönpanoaikomuksiin. Jos käännetyissä käyttöoppaissa olevien tietojen tarkkuuteen liittyviä kysymyksiä ilmenee, tarkista tiedot oppaiden englanninkielisistä versioista, jotka ovat virallisia versioita.

Alusta muistikortti

G -painike U B asetusvalikko

Alusta muistikortit. Muistikortit, jotka on alustettu tietokoneessa tai toisessa kamerassa, tulee alustaa uudelleen käyttämällä tätä vaihtoehtoa ennen käyttöä. Aloita alustaminen valitsemalla muistikorttipaikka ja valitsemalla [ Kyllä ]. Huomaa, että alustaminen poistaa pysyvästi kaikki kuvat ja muut tiedot kortilta. Ennen alustamista muista tehdä varmuuskopiot tarvittaessa.

Varoitus: Alustamisen aikana

Älä katkaise kamerasta virtaa tai poista muistikortteja, ennen kuin viesti [ Alustaminen muistikortti ] poistuu näytöstä.

Muotoilupainikkeet

Kun molempia alustuspainikkeita ( O / Q ja S / Q ) pidetään painettuna yli kahden sekunnin ajan, näyttöön tulee valintaikkuna, jossa kehotetaan valitsemaan alustettava kortti.

"Kyllä (täysi muoto)"

Kun alustat yhteensopivia CFexpress-muistikortteja, sinulle näytetään yksinkertaisen [ Kyllä ] -vaihtoehdon sijaan [ Kyllä (täysi muoto) ] ja [ Kyllä (pika alustus) ], kun olet valinnut muistikorttipaikan.

  • Valitse [ Kyllä ( täysi muoto ) ] suorittaaksesi täyden alustuksen ja poistamalla tiedot kaikilta kortin alueilta. Tätä vaihtoehtoa suositellaan käyttäjille, jotka haluavat varmistaa, että kaikki tiedot poistetaan tai jotka kokevat, että nopeus, jolla kamera lukee kortilta ja kirjoittaa kortille, on hidastunut ja haluavat parantaa tiedonsiirtonopeuksia.
  • Jos haluat alustaa kortin olemassa olevalla alustusmenetelmällä, valitse [ Kyllä ( nopea formatointi ) ].

Varoitus: Täysi muoto

Täysmuotoilu kestää kauemmin kuin nopea alustus.

"Pikamuoto" vs. "täysi muoto"

Pikamuotoilu korvaa vain tiedostojärjestelmätiedot, jolloin varsinaiset tiedostotiedot pysyvät ennallaan. Sitä vastoin täyden alustamisen suorittaminen CFexpress-muistikortille poistaa kaikki tiedot. Suosittelemme CFexpress-muistikorttien alustamista kokonaan ennen hävittämistä tai omistuksen siirtoa.