Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google Translate

TÄMÄ PALVELU VOI SISÄLTÄÄ GOOGLE-KÄÄNNÖKSIÄ. GOOGLE SANOUTUU IRTI KAIKISTA KÄÄNNÖKSIIN LIITTYVISTÄ, SUORISTA TAI EPÄSUORISTA TAKUISTA, MUKAAN LUKIEN TAKUISTA, JOTKA KOSKEVAT TARKKUUTTA JA LUOTETTAVUUTTA JA KAIKISTA EPÄSUORISTA TAKUISTA, JOTKA LIITTYVÄT KAUPANKÄYNTIIN, SOVELTUVUUTEEN TIETTYYN TARKOITUKSEEN JA LOUKKAAMATTOMUUTEEN.

Nikon Corporationin (jäljempänä ”Nikon”) käyttöoppaat on käännetty Google Translaten tarjoamalla käännösohjelmistolla. Osuvien käännösten tekemiseksi on tehty kohtuullisesti työtä. Yksikään automaattinen käännös ei kuitenkaan ole täydellinen, eikä niiden ole tarkoitus korvata ihmisten tekemiä käännöksiä. Käännökset tuotetaan palveluna Nikonin käyttöoppaiden käyttäjille, ja ne toimitetaan ”sellaisenaan”. Englannin kielestä muihin kieliin tehtyjen käännösten tarkkuudesta, luotettavuudesta tai paikkansapitävyydestä ei anneta suoria tai epäsuoria takuita. Tiettyä sisältöä (kuten kuvia, videoita, Flash Videota tms.) ei välttämättä voida kääntää tarkasti käännösohjelmiston rajoitusten vuoksi.

Virallinen teksti vastaa käyttöoppaiden englanninkielisiä versioita. Käännöksissä syntyvät ristiriitaisuudet tai eroavaisuudet eivät ole sitovia, eivätkä ne vaikuta oikeudellisesti vaatimustenmukaisuuteen tai täytäntöönpanoaikomuksiin. Jos käännetyissä käyttöoppaissa olevien tietojen tarkkuuteen liittyviä kysymyksiä ilmenee, tarkista tiedot oppaiden englanninkielisistä versioista, jotka ovat virallisia versioita.

Langattoman kaukosäätimen (WR) vaihtoehdot

G -painike U B asetusvalikko

Säädä tila-LED- ja linkkitilan asetuksia valinnaisille WR-R11a ja WR-R10 langaton kaukosäädin ohjaimia. Voit myös valita linkkitilan liittämistä varten valinnaisiin radio-ohjattuihin salamalaitteisiin, jotka tukevat edistynyttä langatonta valaistusta.

WR-R10 langattomat kaukosäätimet

  • WR-A10 WR-R10 A10-sovitin.
  • Varmista, että WR-R10 laiteohjelmisto on päivitetty uusimpaan versioon (versio 3.0 tai uudempi). Lisätietoja laiteohjelmistopäivityksistä on alueesi Nikon verkkosivustolla.

LED-valo

Ota käyttöön tai poista käytöstä kameraan asennetun langattoman WR-R11a tai WR-R10 kaukosäätimen tilan merkkivalot. Katso lisätietoja langattoman kaukosäätimen mukana toimitetuista ohjeista.

Linkkitila

Valitse linkkitila langattomille WR-R11a tai WR-R10 kaukosäätimille, jotka on asennettu muihin kameroihin tai radio-ohjattuihin salamalaitteisiin, jotka tukevat edistynyttä langatonta valaistusta. Varmista, että sama tila on valittu muille laitteille.

Vaihtoehto Kuvaus
[ Pariliitos ]

Kamera muodostaa yhteyden vain laitteisiin, joiden kanssa se on aiemmin yhdistetty. Paina pariliitospainiketta kameraan yhdistetyssä langattomassa kaukosäätimessä muodostaaksesi pariliitoksen muiden laitteiden kanssa.

  • Koska kamera ei kommunikoi sellaisten laitteiden kanssa, joiden kanssa sitä ei ole muodostettu pariksi, tätä vaihtoehtoa voidaan käyttää estämään signaalihäiriöt muista lähellä olevista laitteista.
  • Koska jokainen laite on liitettävä pariksi erikseen, PIN-koodia suositellaan, kun kytketään suuri määrä laitteita.
[ PIN-koodi ]

Tietoliikenne jaetaan kaikkien laitteiden kesken, joilla on sama nelinumeroinen PIN-koodi. Syötä valitsemasi nelinumeroinen PIN-koodi. Paina 4 tai 2 korostaaksesi numeroita ja paina 1 tai 3 muuttaaksesi. Paina J syöttääksesi ja näyttääksesi valitun PIN-koodin.

  • Tämä vaihtoehto on hyvä valinta valokuvaukseen, jossa on suuri määrä etälaitteita.
  • Jos käytössä on useita kameroita, joilla on sama PIN-koodi, salamayksiköt ovat yksinomaan sen kameran hallinnassa, joka muodostaa yhteyden ensin, mikä estää kaikkia muita kameroita yhdistämästä (haitallisiin kameroihin kytkettyjen langattomien kauko-ohjainten LED-valot vilkkuvat). .
  • Huolimatta [ Link mode ] -asetuksen valinnasta, WR-R11a tai WR-R10 vastaanottaa aina pariksi liitettyjen langattomien kauko-ohjainten signaalit. Langattoman WR-1 kaukosäätimen käyttäjien on valittava pariliitos WR-1 linkkitilaksi.