Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google Translate

TÄMÄ PALVELU VOI SISÄLTÄÄ GOOGLE-KÄÄNNÖKSIÄ. GOOGLE SANOUTUU IRTI KAIKISTA KÄÄNNÖKSIIN LIITTYVISTÄ, SUORISTA TAI EPÄSUORISTA TAKUISTA, MUKAAN LUKIEN TAKUISTA, JOTKA KOSKEVAT TARKKUUTTA JA LUOTETTAVUUTTA JA KAIKISTA EPÄSUORISTA TAKUISTA, JOTKA LIITTYVÄT KAUPANKÄYNTIIN, SOVELTUVUUTEEN TIETTYYN TARKOITUKSEEN JA LOUKKAAMATTOMUUTEEN.

Nikon Corporationin (jäljempänä ”Nikon”) käyttöoppaat on käännetty Google Translaten tarjoamalla käännösohjelmistolla. Osuvien käännösten tekemiseksi on tehty kohtuullisesti työtä. Yksikään automaattinen käännös ei kuitenkaan ole täydellinen, eikä niiden ole tarkoitus korvata ihmisten tekemiä käännöksiä. Käännökset tuotetaan palveluna Nikonin käyttöoppaiden käyttäjille, ja ne toimitetaan ”sellaisenaan”. Englannin kielestä muihin kieliin tehtyjen käännösten tarkkuudesta, luotettavuudesta tai paikkansapitävyydestä ei anneta suoria tai epäsuoria takuita. Tiettyä sisältöä (kuten kuvia, videoita, Flash Videota tms.) ei välttämättä voida kääntää tarkasti käännösohjelmiston rajoitusten vuoksi.

Virallinen teksti vastaa käyttöoppaiden englanninkielisiä versioita. Käännöksissä syntyvät ristiriitaisuudet tai eroavaisuudet eivät ole sitovia, eivätkä ne vaikuta oikeudellisesti vaatimustenmukaisuuteen tai täytäntöönpanoaikomuksiin. Jos käännetyissä käyttöoppaissa olevien tietojen tarkkuuteen liittyviä kysymyksiä ilmenee, tarkista tiedot oppaiden englanninkielisistä versioista, jotka ovat virallisia versioita.

Muutokset ja lisäykset automaattisiin kaappaustoimintoihin

Muutoksia ja lisäyksiä on tehty [ Automaattinen kaappaus ] toimii valokuvaus- ja videokuvausvalikoissa.

Yhteensopivuus kameran manuaalisen tarkennuksen kanssa

Kameran laiteohjelmiston aikaisemmissa versioissa käsitarkennuksella kuvattaessa kamera vaati, että objektiivin tarkennustilan kytkin oli asetettava asentoon [ M ], mutta C-laiteohjelmistoversiosta 5.00 alkaen voit tarkentaa manuaalisesti valitsemalla manuaalisen tarkennuksen. kamerassa.

 • Kohteen tunnistukseen käytettävä alue voidaan nyt ottaa käyttöön ja poistaa käytöstä [ Kohdealue ] -toiminnolla, jos [ Kaappauskriteerit ] > [ Etäisyys ] ei ole valittuna käsitarkennustilassa.

Varoitukset: " Capture Criteria " > " Distance "

 • Kun painat AF-ON- painiketta tai laukaisinta etäisyyden määrittämiseksi käsintarkennuksessa, nykyinen tarkennuspaikka tallennetaan. Ennen kuin painat jompaakumpaa painiketta, säädä tarkennusasentoa kiertämällä objektiivin tarkennus- tai ohjausrengasta.
 • Kameran tarkkuus, joka havaitsee etäisyyden kohteeseen, voi heikentyä, jos kohde on merkittävästi epätarkka.

DX kuva-alueen tuki

Kameran laiteohjelmiston aiemmissa versioissa vain FX voitiin valita kuva-alueeksi automaattisen kaappauksen yhteydessä, mutta C-laiteohjelmistoversiosta 5.00 alkaen myös DX kuva-alue on tuettu.

 • Automaattista kaappausta ei voi käyttää, kun kuva-alueeksi on asetettu [ 1:1 (24×24) ] tai [ 16:9 (36×20) ] valokuvatilassa.

Uuden julkaisutilan vaihtoehdot: “ C15 ” ja “ C60

 • Voit nyt käyttää vapautustilaa [ C15 ] kameran C-laiteohjelmistoversion 5.00 kanssa.
 • Kameran laiteohjelmiston aikaisemmat versiot muuttivat [ C60 ] -asetukseksi [ C120 ], kun se valittiin; kameran C-laiteohjelmiston versio 5.00 tukee [ C60 ].

Muutokset asetusnäyttöihin ja asetusnimiin

Joitakin asetusnäyttöjä ja asetusten nimiä on muutettu.

Liikeasetusten näyttö

 • [ Nopeus ] on muutettu arvoon [ Slowest ].
 • [ Aiheen koko ] on muutettu arvoon [ Pienin ].

Kohteen tunnistusnäyttö

[ Aiheen koko ] on muutettu arvoon [ Pienin ].

Etäisyyskriteerien näyttö

 • [ Near ] on muutettu arvoksi [ Lähin ].
 • [ Far ] on muutettu muotoon [ Farthest ].

Laajennettu valikoima: " Lisäasetukset: Etäisyys "

Kameran laiteohjelmiston aiemmissa versioissa arvot, jotka voitiin määrittää alueelle, jolla kamera havaitsi kohteen, riippuivat polttovälistä. C-laiteohjelmistoversiosta 5.00 alkaen tämä asetus voidaan konfiguroida alueelle 0,1 - 999 m polttovälistä riippumatta.

 • Kohteen [ Lähin ] arvoa voidaan säätää kiertämällä pääkomentokiekkoa, ja [ Kauimpana ] -arvoa voidaan säätää kääntämällä sivukomentokiekkoa.
 • Suosittelemme, että määrität [ Lähin ] ja [ Kaukaisin ] valkoisilla numeroilla ilmaistun arvoalueen sisällä. Näiden asetusten asettaminen keltaisella merkittyihin arvoihin saattaa heikentää sitä, kuinka tarkasti kamera pystyy havaitsemaan etäisyyden kohteeseen.

Lentokoneet lisätty aiheen tunnistustyyppeihin

"Lentokoneet" on lisätty aihetyypiksi [ Advanced: Subject detection ].

" Aseta aloituspäivä/aika " lisätty

Voit nyt määrittää päivämäärän ja kellonajan automaattisen kuvauksen aloittamiseksi painamalla g ( Fn4 ) -painiketta asetusten vahvistusikkunassa. Automaattinen sieppaus suoritetaan määritetyn keston ajan asetetusta päivämäärästä ja kellonajasta alkaen.

Vaihtoehto Kuvaus
[ Aseta aloituspäivä/aika ] Valitse [ Kyllä ] suorittaaksesi automaattisen kaappauksen määritetyn keston ajan alkaen asetetusta päivämäärästä ja kellonajasta.
[ Alkamispäivä/aika ] Määritä päivämäärä, tunti ja minuutti kuvaamisen aloittamiseksi.
[ Kuvauksen kesto ] Valitse automaattisen kaappauksen kesto seuraavista vaihtoehdoista: [ Ei rajoitusta ], [ 1 tunti ], [ 2 tuntia ], [ 3 tuntia ]. Jos [ No limit ] on valittuna, automaattinen sieppaus jatkuu, kunnes se lopetetaan manuaalisesti.

Keltainen kehys automaattisen kuvauksen aikana

Keltainen kehys näkyy kuvausnäytön ympärillä, jos kamera ei tunnista kohdetta, joka täyttää määritetyt kriteerit automaattisen kuvauksen aloittamisen jälkeen. Tämä tekee selväksi, että kamera on valmiustilassa automaattista kuvausta varten.

 • Kuvausnäytön ympärillä näkyy punainen kehys, kun kamera havaitsee ja tallentaa kohteen.