Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google Translate

TÄMÄ PALVELU VOI SISÄLTÄÄ GOOGLE-KÄÄNNÖKSIÄ. GOOGLE SANOUTUU IRTI KAIKISTA KÄÄNNÖKSIIN LIITTYVISTÄ, SUORISTA TAI EPÄSUORISTA TAKUISTA, MUKAAN LUKIEN TAKUISTA, JOTKA KOSKEVAT TARKKUUTTA JA LUOTETTAVUUTTA JA KAIKISTA EPÄSUORISTA TAKUISTA, JOTKA LIITTYVÄT KAUPANKÄYNTIIN, SOVELTUVUUTEEN TIETTYYN TARKOITUKSEEN JA LOUKKAAMATTOMUUTEEN.

Nikon Corporationin (jäljempänä ”Nikon”) käyttöoppaat on käännetty Google Translaten tarjoamalla käännösohjelmistolla. Osuvien käännösten tekemiseksi on tehty kohtuullisesti työtä. Yksikään automaattinen käännös ei kuitenkaan ole täydellinen, eikä niiden ole tarkoitus korvata ihmisten tekemiä käännöksiä. Käännökset tuotetaan palveluna Nikonin käyttöoppaiden käyttäjille, ja ne toimitetaan ”sellaisenaan”. Englannin kielestä muihin kieliin tehtyjen käännösten tarkkuudesta, luotettavuudesta tai paikkansapitävyydestä ei anneta suoria tai epäsuoria takuita. Tiettyä sisältöä (kuten kuvia, videoita, Flash Videota tms.) ei välttämättä voida kääntää tarkasti käännösohjelmiston rajoitusten vuoksi.

Virallinen teksti vastaa käyttöoppaiden englanninkielisiä versioita. Käännöksissä syntyvät ristiriitaisuudet tai eroavaisuudet eivät ole sitovia, eivätkä ne vaikuta oikeudellisesti vaatimustenmukaisuuteen tai täytäntöönpanoaikomuksiin. Jos käännetyissä käyttöoppaissa olevien tietojen tarkkuuteen liittyviä kysymyksiä ilmenee, tarkista tiedot oppaiden englanninkielisistä versioista, jotka ovat virallisia versioita.

Videon välkynnän vähentäminen

G -painike U 1 Videotallennusvalikko

Vähennä välkkymistä ja juonteita kuvausnäytössä ja fluoresoivassa tai elohopeahöyryvalossa kuvatuissa videoissa.

  • Valitse [ Auto ], jotta kamera voi valita automaattisesti oikean taajuuden.
  • Jos [ Auto ] ei tuota haluttuja tuloksia, valitse [ 50 Hz ] tai [ 60 Hz ] paikallisen virtalähteen taajuuden mukaan. Valitse [ 50 Hz ] alueille, joissa on 50 Hz virtalähde, [ 60 Hz ] alueille, joissa on 60 Hz virtalähde.
  • Muutokset [ Videon vilkkumisen vähennys ] -asetukseen koskevat myös kuvausnäyttöä valokuvatilassa.

Varoitukset: [ Videon välkynnän vähentäminen ]

  • Jos [ Auto ] ei tuota haluttuja tuloksia ja olet epävarma paikallisen virtalähteen taajuudesta, testaa sekä 50 että 60 Hz vaihtoehtoja ja valitse se, joka tuottaa parhaat tulokset.
  • Välkynnän vähentäminen ei välttämättä tuota haluttuja tuloksia, jos kohde on erittäin kirkas. Jos näin on, yritä valita pienempi aukko (suurempi f-luku).
  • Välkynnän vähentäminen ei välttämättä tuota haluttuja tuloksia muissa tiloissa kuin M . Jos näin on, valitse tila M ja valitse suljinaika, joka on sovitettu paikallisen virtalähteen taajuuteen:

    • 50 Hz : 1/100 s, 1/50 s , 1/25 s
    • 60 Hz : 1/125 s, 1/60 s , 1/30 s