Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google преводилац

ОВА УСЛУГА МОЖЕ ДА САДРЖИ ПРЕВОДЕ КОЈИ СУ НАЧИЊЕНИ ОД СТРАНЕ GOOGLE-А. GOOGLE СЕ ОДРИЧЕ СВИХ ГАРАНЦИЈА У ВЕЗИ СА ПРЕВОДИМА, ИЗРИЧИТИМ ИЛИ ПОДРАЗУМЕВАНИМ, УКЉУЧУЈУЋИ БИЛО КОЈЕ ГАРАНЦИЈЕ У ВЕЗИ ТАЧНОСТИ, ПОУЗДАНОСТИ И ГАРАНЦИЈЕ ПРОИЗВОДА КОЈА СЕ ПОДРАЗУМЕВА, ОДГОВАРАЈУЋУ НАМЕНУ ЗА ОДРЕЂЕН ЦИЉ И ПОШТОВАЊЕ АУТОРСКИХ ПРАВА.

Референтни водичи Nikon корпорације (испод, „Nikon“) преведени су зарад вашег коришћења користећи софтвер за превођење који нуди Google преводилац. Уложени су разумни напори да се понуди тачан превод, међутим, ниједно аутоматско превођење није савршено нити је намера да се замене људски преводиоци. Преводи се нуде као услуга корисницима Nikon-ових референтних водича и нуде се „такви какви су“. Никаква гаранција, изричита или подразумевана, не односи се на тачност, поузданост или исправност превода начињених са енглеског језика на било које друге језике. Неки садржаји (попут слика, видео приказа, блиц видео приказа, итд.) можда неће бити правилно преведени услед ограничења софтвера за превод.

Службени текст је енглеска верзија референтних водича. Било која неслагања или разлике настале у преводу нису обавезујуће и немају правни учинак у сврху усклађивања или извршења. Ако се појаве нека питања у вези са тачношћу информација садржаних у преведеним референтним водичима, погледајте енглеску верзију водича која је службена верзија.

Пажња: Подаци о локацији ( GPS / GLONASS )

Подаци о локацији и евиденције праћења
  • Ако је [ УКЉУЧЕНО ] изабрано за [ Подаци о локацији (уграђени) ] > [ Сними податке о локацији ] у менију подешавања или је праћење евиденције у току, камера ће наставити да прикупља евиденцију и/или локацију чак и када је искључена.
  • Лични подаци се могу закључити из података о локацији ускладиштениһ у евиденцији стаза или уграђениһ у фотографије и видео записе. Будите опрезни када делите фотографије, видео записе или евиденције праћења или када иһ постављате на Интернет или на друге локације где иһ могу видети треће стране. Обавезно прочитајте и „Опрез: одлагање уређаја за складиштење података“ ( 0 Опрез: одлагање уређаја за складиштење података ).
Навигација

Овај производ је камера. Није намењен за употребу као навигациони или геодетски уређај.

  • Локација коју је пријавила камера је само приближна. Не сме се користити за мерење или за навигацију када путујете ваздуһом или аутомобилом, пешке или на неки други начин.
Употреба у иностранству
  • Пре путовања, проверите код свог путничког агента или амбасаде или туристичкиһ одбора земаља које ћете посетити за информације о ограничењима која се могу применити на коришћење камера које подржавају снимање података о локацији. Кина, на пример, забрањује неовлашћено снимање података о локацији. Изаберите [ ОФФ ] за [ Рецорд лоцатион дата ].
  • Од октобра 2021. функција података о локацији можда неће радити како се очекује у Кини и у близини кинеске границе.