Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google преводилац

ОВА УСЛУГА МОЖЕ ДА САДРЖИ ПРЕВОДЕ КОЈИ СУ НАЧИЊЕНИ ОД СТРАНЕ GOOGLE-А. GOOGLE СЕ ОДРИЧЕ СВИХ ГАРАНЦИЈА У ВЕЗИ СА ПРЕВОДИМА, ИЗРИЧИТИМ ИЛИ ПОДРАЗУМЕВАНИМ, УКЉУЧУЈУЋИ БИЛО КОЈЕ ГАРАНЦИЈЕ У ВЕЗИ ТАЧНОСТИ, ПОУЗДАНОСТИ И ГАРАНЦИЈЕ ПРОИЗВОДА КОЈА СЕ ПОДРАЗУМЕВА, ОДГОВАРАЈУЋУ НАМЕНУ ЗА ОДРЕЂЕН ЦИЉ И ПОШТОВАЊЕ АУТОРСКИХ ПРАВА.

Референтни водичи Nikon корпорације (испод, „Nikon“) преведени су зарад вашег коришћења користећи софтвер за превођење који нуди Google преводилац. Уложени су разумни напори да се понуди тачан превод, међутим, ниједно аутоматско превођење није савршено нити је намера да се замене људски преводиоци. Преводи се нуде као услуга корисницима Nikon-ових референтних водича и нуде се „такви какви су“. Никаква гаранција, изричита или подразумевана, не односи се на тачност, поузданост или исправност превода начињених са енглеског језика на било које друге језике. Неки садржаји (попут слика, видео приказа, блиц видео приказа, итд.) можда неће бити правилно преведени услед ограничења софтвера за превод.

Службени текст је енглеска верзија референтних водича. Било која неслагања или разлике настале у преводу нису обавезујуће и немају правни учинак у сврху усклађивања или извршења. Ако се појаве нека питања у вези са тачношћу информација садржаних у преведеним референтним водичима, погледајте енглеску верзију водича која је службена верзија.

д17: Тип виртуелног һоризонта

G дугме U A Мени прилагођениһ подешавања

Одаберем виртуелни һоризонт за приказ снимања. Изабрани виртуелни һоризонт се може приказати тако што ћете ставити квачицу ( M ) поред D на листи за прилагођено подешавање д18 [ Прилагођени приказ снимања на монитору ] ( 0 д18: Прилагођени приказ снимања на монитору ) или д19 [ Прилагођени приказ снимања у тражилу ] ( 0 д19 : Прилагођени приказ снимања у тражилу ).

  • [ Тип А ]: Велики индикатор који показује котрљање и нагиб испуњава екран.

  • [ Тип Б ]: Индикатор котрљања се појављује на дну екрана, а индикатор нагиба на његовој десној ивици.

Индикатори су приказани зеленом бојом када је камера нивелисана.

Ролл

Опција

Камера је ротирана у смеру казаљке на сату

Камера је ротирана у смеру супротном од казаљке на сату

[ Тип А ]
[ Тип Б ]

Висина тона

Опција

Камера је нагнута напред

Камера нагнута уназад

[ Тип А ]
[ Тип Б ]

Виртуал Һоризон Дисплаи

Имајте на уму да приказ можда неће бити прецизан када је камера нагнута под оштрим углом напред или назад. Камера неће приказати виртуелни һоризонт или индикаторе нагиба и превртања када се држи под угловима под којима се нагиб не може измерити.