Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google преводилац

ОВА УСЛУГА МОЖЕ ДА САДРЖИ ПРЕВОДЕ КОЈИ СУ НАЧИЊЕНИ ОД СТРАНЕ GOOGLE-А. GOOGLE СЕ ОДРИЧЕ СВИХ ГАРАНЦИЈА У ВЕЗИ СА ПРЕВОДИМА, ИЗРИЧИТИМ ИЛИ ПОДРАЗУМЕВАНИМ, УКЉУЧУЈУЋИ БИЛО КОЈЕ ГАРАНЦИЈЕ У ВЕЗИ ТАЧНОСТИ, ПОУЗДАНОСТИ И ГАРАНЦИЈЕ ПРОИЗВОДА КОЈА СЕ ПОДРАЗУМЕВА, ОДГОВАРАЈУЋУ НАМЕНУ ЗА ОДРЕЂЕН ЦИЉ И ПОШТОВАЊЕ АУТОРСКИХ ПРАВА.

Референтни водичи Nikon корпорације (испод, „Nikon“) преведени су зарад вашег коришћења користећи софтвер за превођење који нуди Google преводилац. Уложени су разумни напори да се понуди тачан превод, међутим, ниједно аутоматско превођење није савршено нити је намера да се замене људски преводиоци. Преводи се нуде као услуга корисницима Nikon-ових референтних водича и нуде се „такви какви су“. Никаква гаранција, изричита или подразумевана, не односи се на тачност, поузданост или исправност превода начињених са енглеског језика на било које друге језике. Неки садржаји (попут слика, видео приказа, блиц видео приказа, итд.) можда неће бити правилно преведени услед ограничења софтвера за превод.

Службени текст је енглеска верзија референтних водича. Било која неслагања или разлике настале у преводу нису обавезујуће и немају правни учинак у сврху усклађивања или извршења. Ако се појаве нека питања у вези са тачношћу информација садржаних у преведеним референтним водичима, погледајте енглеску верзију водича која је службена верзија.

Информације о ауторским правима

G дугме U B мени подешавања

Додати информације о ауторским правима на нове фотографије онако како су снимљене. Информације о ауторским правима могу се видети на картици NX Studio [ Инфо ].

Уметник/Ауторска права

Унесите имена фотографа (максимално 36 карактера) и носиоца ауторскиһ права (максимално 54 карактера). Означите [ Извођач ] или [ Ауторска права ] и притисните 2 да бисте приказали дијалог за унос текста. За информације о уносу текста погледајте „Унос текста“ ( 0 Унос текста ).

Приложите информације о ауторским правима

Информације о ауторским правима биће приложене сликама снимљеним док је [ Приложи информације о ауторским правима ] [ УКЉУЧЕНО ].

Опрез: Информације о ауторским правима

  • Да бисте спречили неовлашћено коришћење имена уметника или власника ауторскиһ права, уверите се да је [ ИСКЉУЧЕНО ] изабрано за [ Приложи информације о ауторским правима ] пре него што позајмите или пренесете камеру другој особи. Такође ћете морати да се уверите да су поља за извођача и ауторска права празна.
  • Nikon не приһвата одговорност за било какву штету или спорове који настану коришћењем опције [ Информације о ауторским правима ].

Преглед информација о ауторским правима

  • Информације о ауторским правима могу се видети на страници [ Инфо о ауторским правима ] на екрану са информацијама о фотографији.
  • Да бисте приказали страницу [ Инфо о ауторским правима ], изаберите ( M ) и [ Подаци о снимању ] и [ Информације о ауторским правима ] за [ Опције приказа репродукције ] у менију репродукције.