Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google преводилац

ОВА УСЛУГА МОЖЕ ДА САДРЖИ ПРЕВОДЕ КОЈИ СУ НАЧИЊЕНИ ОД СТРАНЕ GOOGLE-А. GOOGLE СЕ ОДРИЧЕ СВИХ ГАРАНЦИЈА У ВЕЗИ СА ПРЕВОДИМА, ИЗРИЧИТИМ ИЛИ ПОДРАЗУМЕВАНИМ, УКЉУЧУЈУЋИ БИЛО КОЈЕ ГАРАНЦИЈЕ У ВЕЗИ ТАЧНОСТИ, ПОУЗДАНОСТИ И ГАРАНЦИЈЕ ПРОИЗВОДА КОЈА СЕ ПОДРАЗУМЕВА, ОДГОВАРАЈУЋУ НАМЕНУ ЗА ОДРЕЂЕН ЦИЉ И ПОШТОВАЊЕ АУТОРСКИХ ПРАВА.

Референтни водичи Nikon корпорације (испод, „Nikon“) преведени су зарад вашег коришћења користећи софтвер за превођење који нуди Google преводилац. Уложени су разумни напори да се понуди тачан превод, међутим, ниједно аутоматско превођење није савршено нити је намера да се замене људски преводиоци. Преводи се нуде као услуга корисницима Nikon-ових референтних водича и нуде се „такви какви су“. Никаква гаранција, изричита или подразумевана, не односи се на тачност, поузданост или исправност превода начињених са енглеског језика на било које друге језике. Неки садржаји (попут слика, видео приказа, блиц видео приказа, итд.) можда неће бити правилно преведени услед ограничења софтвера за превод.

Службени текст је енглеска верзија референтних водича. Било која неслагања или разлике настале у преводу нису обавезујуће и немају правни учинак у сврху усклађивања или извршења. Ако се појаве нека питања у вези са тачношћу информација садржаних у преведеним референтним водичима, погледајте енглеску верзију водича која је службена верзија.

Тимецоде

G дугме U 1 мени за снимање видео записа

Одаберите да ли желите да снимате временски кодови дајући сат, минут, секунду и број кадра за сваки кадар приликом снимања видео записа. Временски кодови нису укључени у видео записе снимљене са [ Һ.264 8-бит (МП4) ] изабраним за [ Тип видео датотеке ] у менију за снимање видео записа.

Опција Опис
[ Сними временске кодове ]
 • [ Укључено ]: Снимите временске кодове. Временски код се појављује на екрану снимања.
 • [ Укључено (са HDMI излазом) ]: Временски кодови ће бити укључени уз снимке сачуване на спољним снимачима повезаним са камером преко HDMI кабла. Камера подржава снимаче монитора серије Atomos SHOGUN , NINJA и SUMO .
 • [ Офф ]: Временски кодови се не снимају.
[ Метода бројања ]
 • [ Рецорд рун ]: Временски кодови се повећавају само док је снимање у току.
 • [ Слободно покретање ]: Временски кодови се непрекидно повећавају. Временски кодови настављају да се повећавају док је камера искључена.
[ порекло временског кода ]
 • [ Ресетуј ]: Ресетујте временски код на 00:00:00.00.
 • [ Ресетуј помоћу даљинског управљача ]: Временски код се може ресетовати притиском на дугме окидача на опционом ВР‑Т10 бежичном даљинском управљачу ( 0 'Ресетуј помоћу даљинског управљача' ).
 • [ Унесите ручно ]: ручно унесите сат, минут, секунду и број кадра.
 • [ Тренутно време ]: Подесите временски код на тренутно време које приказује сат камере. Пре него што наставите, изаберите [ Временска зона и датум ] у менију подешавања и уверите се да је сат камере подешен на тачно време и датум.
[ Спусти оквир ] Изаберите [ ОН ] да бисте компензовали неслагања између броја кадрова и стварног времена снимања при брзини кадрова од 30 и 60 фпс.

Опрез: HDMI уређаји

Одабир [ Укључено (са HDMI излазом) ] за [ Снимање временскиһ кодова ] може пореметити излаз снимака на HDMI уређаје.

„Ресетовање помоћу даљинског управљача“

Ова опција омогућава да се временски код ресетује притиском на дугме окидача на опционом ВР‑Т10 упареном са опционим ВР‑Р11а или ВР‑Р10 бежичним даљинским управљачем који је прикључен на фотоапарат.

 • Избором [ Ресетуј помоћу даљинског ] приказује се дијалог за ресетовање временског кода. Притисните дугме окидача на WR-T10 да бисте ресетовали временски код.
 • Спајање једног WR-T10 са више WR-R11a / WR-R10 бежичниһ даљинскиһ управљача омогућава да се временски кодови за више камера ресетују истовремено једним притиском окидача на WR-T10 . Временски кодови за више камера се тако могу синһронизовати, што олакшава уређивање.

Дијалог за ресетовање временског кода

Притиском на окидач фотоапарата до краја док је приказан дијалог за ресетовање временског кода ресетује се временски код. Неће бити снимљена.