A fényképekhez készítéskor szerzői jogi információkat adhat hozzá. A szerzői jogi információkat az NX Studio Info (Információ) lapján tekintheti meg.

Művész: Beírhatja a fotós nevét a „Szövegbevitel” részben leírtaknak megfelelően (0 Szövegbevitel). A fotós nevének hossza legfeljebb 36 karakter lehet.

Szerzői jog: Megadhatja a szerzői jog tulajdonosának nevét a „Szövegbevitel” részben leírtaknak megfelelően (0 Szövegbevitel). A szerzői jog tulajdonosának neve legfeljebb 54 karakter hosszúságú lehet.

Szerzői adatok csatolása: A beállítás kiválasztásával a szerzői jogi információkat az összes soron következő fényképhez hozzáadhatja. A Szerzői adatok csatolása funkció be- és kikapcsolásához jelölje ki a beállítást, és nyomja meg a 2 gombot. A kívánt beállítás kiválasztása után nyomja meg az J gombot a kilépéshez.

Szerzői jogi információ

A művész vagy a szerzői jog tulajdonosa nevével való visszaélés megelőzése érdekében a fényképezőgép más személynek való kölcsönzése vagy átadása előtt bizonyosodjon meg arról, hogy a Szerzői adatok csatolása lehetőség nincs kiválasztva, illetve a Művész és a Szerzői jog mezők üresek. A Nikon semmilyen felelősséget nem vállal a Szerzői jogi információ beállítás használatából eredő károkért vagy követelésekért.