Språkvalget i oppsettsmenyen markeres automatisk første gangen menyene vises. Velg et språk og still inn kameraklokken.

 1. Slå på kameraet.

  Drei strømbryteren til ON.

 2. Velg Språk (Language) i oppsettsmenyen.

  Trykk på G-knappen for å vise kameramenyene, marker deretter Språk (Language) i oppsettsmenyen og trykk på 2 (for informasjon om bruk av menyene, se "G-knappen", 0 G-knappen).

 3. Velg et språk.

  Trykk på 1 eller 3 for å markere ønsket språk og trykk på J (tilgjengelige språk varierer med landet eller regionen der kameraet opprinnelig ble kjøpt).

 4. Velg Tidssone og dato.

  Marker Tidssone og dato og trykk på 2.

 5. Velg en tidssone.

  Velg Tidssone og velg din nåværende tidssone (skjermbildet viser utvalgte byer i den valgte sonen og forskjellen mellom tiden i den valgte sonen og UTC). Trykk på J for å lagre endringene og gå tilbake til menyen for tidssone og dato.

 6. Slå sommertid på eller av.

  Velg Sommertid og marker deretter eller Av og trykk på J. Hvis du velger stilles klokken frem med en time.

 7. Still klokken.

  Velg Dato og klokkeslett og bruk multivelgeren til å stille klokken. Trykk på J når klokken er stilt på gjeldende dato og klokkeslett (vær oppmerksom på at kameraet bruker en 24-timersklokke).

 8. Velg et datoformat.

  For å velge rekkefølgen som år, måned og dag skal vises i, velg Datoformat og marker deretter ønsket alternativ og trykk på J.

 9. Avslutt og gå tilbake til opptaksinnstillingen.

  Trykk utløseren halvveis ned for å gå tilbake til opptaksinnstilling.

t-ikonet ("Klokke ikke stilt inn")

Kameraklokken får strøm fra en uavhengig, oppladbar strømkilde, som lades opp etter behov når hovedbatteriet er satt i kameraet. Etter lading i to dager har klokken nok strøm til omtrent en måned. Hvis t-ikonet blinker på skjermbildet, har klokken blitt nullstilt og dato og klokkeslett som lagres med nye fotografier vil ikke være korrekt. Bruk alternativet Tidssone og dato > Dato og klokkeslett i oppsettsmenyen for å stille klokken til riktig tid og dato (0 Tidssone og dato).

SnapBridge

Bruk SnapBridge-appen til å synkronisere kameraklokken med klokken på en smarttelefon eller nettbrett (smartenhet). Se SnapBridges netthjelp for mer informasjon.