Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google Translate

TÄMÄ PALVELU VOI SISÄLTÄÄ GOOGLE-KÄÄNNÖKSIÄ. GOOGLE SANOUTUU IRTI KAIKISTA KÄÄNNÖKSIIN LIITTYVISTÄ, SUORISTA TAI EPÄSUORISTA TAKUISTA, MUKAAN LUKIEN TAKUISTA, JOTKA KOSKEVAT TARKKUUTTA JA LUOTETTAVUUTTA JA KAIKISTA EPÄSUORISTA TAKUISTA, JOTKA LIITTYVÄT KAUPANKÄYNTIIN, SOVELTUVUUTEEN TIETTYYN TARKOITUKSEEN JA LOUKKAAMATTOMUUTEEN.

Nikon Corporationin (jäljempänä ”Nikon”) käyttöoppaat on käännetty Google Translaten tarjoamalla käännösohjelmistolla. Osuvien käännösten tekemiseksi on tehty kohtuullisesti työtä. Yksikään automaattinen käännös ei kuitenkaan ole täydellinen, eikä niiden ole tarkoitus korvata ihmisten tekemiä käännöksiä. Käännökset tuotetaan palveluna Nikonin käyttöoppaiden käyttäjille, ja ne toimitetaan ”sellaisenaan”. Englannin kielestä muihin kieliin tehtyjen käännösten tarkkuudesta, luotettavuudesta tai paikkansapitävyydestä ei anneta suoria tai epäsuoria takuita. Tiettyä sisältöä (kuten kuvia, videoita, Flash Videota tms.) ei välttämättä voida kääntää tarkasti käännösohjelmiston rajoitusten vuoksi.

Virallinen teksti vastaa käyttöoppaiden englanninkielisiä versioita. Käännöksissä syntyvät ristiriitaisuudet tai eroavaisuudet eivät ole sitovia, eivätkä ne vaikuta oikeudellisesti vaatimustenmukaisuuteen tai täytäntöönpanoaikomuksiin. Jos käännetyissä käyttöoppaissa olevien tietojen tarkkuuteen liittyviä kysymyksiä ilmenee, tarkista tiedot oppaiden englanninkielisistä versioista, jotka ovat virallisia versioita.

Muutokset ja lisäykset kohtaan "Yhdistä FTP-palvelimeen"

Muutoksia ja lisäyksiä on tehty [ Yhdistä FTP-palvelimeen ]-kohta verkkovalikossa.

Lisää profiilin tallennustilaa

[ Yhdistä FTP-palvelimeen ] > [ Verkkoasetukset ] > [ Kopioi kortille/kortilta ] > [ Kopioi profiili kortille ] -toiminnolla tallennettavien verkkoprofiilien määrä on nostettu 1:stä 99:ään.

  • Korosta [ Kopioi profiili kortille ] ja paina 2 , korosta sitten profiili, jonka haluat tallentaa ja paina 2 uudelleen. Valitse kohde (1–99) ja kopioi profiili kortille painamalla J

Automaattinen uudelleenkytkentä virheen yhteydessä

[ Säilytä yhteys ] on lisätty verkkovalikon [ Yhdistä FTP -palvelimeen ] > [ Asetukset ] -vaihtoehtoihin. Jos yhteys katkeaa langattoman, TCP/IP- tai FTP-virheen vuoksi, kun [ ON ] on valittuna, kamera yrittää automaattisesti muodostaa yhteyden uudelleen noin 15 sekunnin kuluttua. Kamera yrittää muodostaa yhteyden uudelleen toistuvasti, kunnes yhteys muodostetaan uudelleen.

  • Valmiustilan ajastin ei vanhene, kun [ PÄÄLLÄ ] valitaan, riippumatta mukautetussa asetuksessa c3 [ Virran sammutusviive ] > [ Valmiustilaajastin ] valitusta vaihtoehdosta. Huomaa, että tämä lisää akun kulumista.