Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google Translate

TÄMÄ PALVELU VOI SISÄLTÄÄ GOOGLE-KÄÄNNÖKSIÄ. GOOGLE SANOUTUU IRTI KAIKISTA KÄÄNNÖKSIIN LIITTYVISTÄ, SUORISTA TAI EPÄSUORISTA TAKUISTA, MUKAAN LUKIEN TAKUISTA, JOTKA KOSKEVAT TARKKUUTTA JA LUOTETTAVUUTTA JA KAIKISTA EPÄSUORISTA TAKUISTA, JOTKA LIITTYVÄT KAUPANKÄYNTIIN, SOVELTUVUUTEEN TIETTYYN TARKOITUKSEEN JA LOUKKAAMATTOMUUTEEN.

Nikon Corporationin (jäljempänä ”Nikon”) käyttöoppaat on käännetty Google Translaten tarjoamalla käännösohjelmistolla. Osuvien käännösten tekemiseksi on tehty kohtuullisesti työtä. Yksikään automaattinen käännös ei kuitenkaan ole täydellinen, eikä niiden ole tarkoitus korvata ihmisten tekemiä käännöksiä. Käännökset tuotetaan palveluna Nikonin käyttöoppaiden käyttäjille, ja ne toimitetaan ”sellaisenaan”. Englannin kielestä muihin kieliin tehtyjen käännösten tarkkuudesta, luotettavuudesta tai paikkansapitävyydestä ei anneta suoria tai epäsuoria takuita. Tiettyä sisältöä (kuten kuvia, videoita, Flash Videota tms.) ei välttämättä voida kääntää tarkasti käännösohjelmiston rajoitusten vuoksi.

Virallinen teksti vastaa käyttöoppaiden englanninkielisiä versioita. Käännöksissä syntyvät ristiriitaisuudet tai eroavaisuudet eivät ole sitovia, eivätkä ne vaikuta oikeudellisesti vaatimustenmukaisuuteen tai täytäntöönpanoaikomuksiin. Jos käännetyissä käyttöoppaissa olevien tietojen tarkkuuteen liittyviä kysymyksiä ilmenee, tarkista tiedot oppaiden englanninkielisistä versioista, jotka ovat virallisia versioita.

Ennen kuin otat yhteyttä asiakastukeen

Voit ehkä ratkaista kaikki kameraan liittyvät ongelmat seuraamalla alla olevia ohjeita. Tarkista tämä luettelo ennen kuin otat yhteyttä jälleenmyyjään tai valtuutettuun Nikon huoltoedustajaan.

1

Tarkista luettelo yleisistä ongelmista.

Yleisimmät ongelmat ja ratkaisut on lueteltu seuraavissa osioissa:

2

Katkaise kamerasta virta ja poista akku, odota sitten noin minuutti, aseta akku takaisin paikalleen ja käynnistä kamera.

Kamera saattaa jatkaa tietojen kirjoittamista muistikortille kuvaamisen jälkeen. Odota vähintään minuutti ennen akun irrottamista.

3

Etsi Nikon verkkosivuilta.

4

Ota yhteys Nikon valtuutettuun huoltoedustajaan.

Oletusasetusten palauttaminen

  • Nykyisistä asetuksista riippuen jotkin valikkokohdat ja muut ominaisuudet eivät ehkä ole käytettävissä. Jos haluat käyttää harmaana näkyviä valikon kohtia tai ominaisuuksia, jotka eivät muuten ole käytettävissä, yritä palauttaa oletusasetukset asetusvalikon [ Palauta kaikki asetukset ] -kohdan avulla.
  • Huomaa kuitenkin, että myös langattoman verkon profiilit, tekijänoikeustiedot ja muut käyttäjien luomat merkinnät nollataan. Nollauksen jälkeen asetuksia ei voi palauttaa.