Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google Translate

TÄMÄ PALVELU VOI SISÄLTÄÄ GOOGLE-KÄÄNNÖKSIÄ. GOOGLE SANOUTUU IRTI KAIKISTA KÄÄNNÖKSIIN LIITTYVISTÄ, SUORISTA TAI EPÄSUORISTA TAKUISTA, MUKAAN LUKIEN TAKUISTA, JOTKA KOSKEVAT TARKKUUTTA JA LUOTETTAVUUTTA JA KAIKISTA EPÄSUORISTA TAKUISTA, JOTKA LIITTYVÄT KAUPANKÄYNTIIN, SOVELTUVUUTEEN TIETTYYN TARKOITUKSEEN JA LOUKKAAMATTOMUUTEEN.

Nikon Corporationin (jäljempänä ”Nikon”) käyttöoppaat on käännetty Google Translaten tarjoamalla käännösohjelmistolla. Osuvien käännösten tekemiseksi on tehty kohtuullisesti työtä. Yksikään automaattinen käännös ei kuitenkaan ole täydellinen, eikä niiden ole tarkoitus korvata ihmisten tekemiä käännöksiä. Käännökset tuotetaan palveluna Nikonin käyttöoppaiden käyttäjille, ja ne toimitetaan ”sellaisenaan”. Englannin kielestä muihin kieliin tehtyjen käännösten tarkkuudesta, luotettavuudesta tai paikkansapitävyydestä ei anneta suoria tai epäsuoria takuita. Tiettyä sisältöä (kuten kuvia, videoita, Flash Videota tms.) ei välttämättä voida kääntää tarkasti käännösohjelmiston rajoitusten vuoksi.

Virallinen teksti vastaa käyttöoppaiden englanninkielisiä versioita. Käännöksissä syntyvät ristiriitaisuudet tai eroavaisuudet eivät ole sitovia, eivätkä ne vaikuta oikeudellisesti vaatimustenmukaisuuteen tai täytäntöönpanoaikomuksiin. Jos käännetyissä käyttöoppaissa olevien tietojen tarkkuuteen liittyviä kysymyksiä ilmenee, tarkista tiedot oppaiden englanninkielisistä versioista, jotka ovat virallisia versioita.

Varoitukset: Sijaintitiedot ( GPS / GLONASS )

Sijaintitiedot ja seurantalokit
  • Jos [ PÄÄLLÄ ] on valittu asetusvalikon kohdassa [ Sijaintitiedot (sisäänrakennettu) ] > [ Tallenna sijaintitiedot ] tai lokin seuranta on käynnissä, kamera jatkaa lokin ja/tai sijainnin hakemista, vaikka se olisi pois päältä.
  • Henkilökohtaisia tietoja voidaan päätellä jälkilokeihin tallennetuista tai valokuviin ja videoihin upotetuista sijaintitiedoista. Ole varovainen, kun jaat valokuvia, videoita tai jälkilokeja tai lähetät niitä Internetiin tai muihin paikkoihin, joissa kolmannet osapuolet voivat katsella niitä. Muista lukea myös "Varoitus: Tietojen tallennuslaitteiden hävittäminen" ( 0 Varoitus: Tiedontallennuslaitteiden hävittäminen ).
Navigointi

Tämä tuote on kamera. Sitä ei ole tarkoitettu käytettäväksi navigointi- tai mittauslaitteena.

  • Kameran ilmoittama sijainti on vain likimääräinen. Sitä ei saa käyttää maanmittaukseen tai navigointiin, kun matkustat lentäen tai autolla, kävellen tai muulla tavalla.
Käyttö ulkomailla
  • Tarkista ennen matkaa matkatoimistoltasi tai vierailemiesi maiden suurlähetystöstä tai matkailuvirastosta tietoa rajoituksista, jotka voivat koskea sijaintitietojen tallennusta tukevien kameroiden käyttöä. Esimerkiksi Kiina kieltää sijaintitietojen luvattoman tallentamisen. Valitse [ OFF ] kohdassa [ Record location data ].
  • Lokakuusta 2021 alkaen paikkatietotoiminto ei välttämättä toimi odotetulla tavalla Kiinassa ja Kiinan rajan läheisyydessä.