Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google Translate

TÄMÄ PALVELU VOI SISÄLTÄÄ GOOGLE-KÄÄNNÖKSIÄ. GOOGLE SANOUTUU IRTI KAIKISTA KÄÄNNÖKSIIN LIITTYVISTÄ, SUORISTA TAI EPÄSUORISTA TAKUISTA, MUKAAN LUKIEN TAKUISTA, JOTKA KOSKEVAT TARKKUUTTA JA LUOTETTAVUUTTA JA KAIKISTA EPÄSUORISTA TAKUISTA, JOTKA LIITTYVÄT KAUPANKÄYNTIIN, SOVELTUVUUTEEN TIETTYYN TARKOITUKSEEN JA LOUKKAAMATTOMUUTEEN.

Nikon Corporationin (jäljempänä ”Nikon”) käyttöoppaat on käännetty Google Translaten tarjoamalla käännösohjelmistolla. Osuvien käännösten tekemiseksi on tehty kohtuullisesti työtä. Yksikään automaattinen käännös ei kuitenkaan ole täydellinen, eikä niiden ole tarkoitus korvata ihmisten tekemiä käännöksiä. Käännökset tuotetaan palveluna Nikonin käyttöoppaiden käyttäjille, ja ne toimitetaan ”sellaisenaan”. Englannin kielestä muihin kieliin tehtyjen käännösten tarkkuudesta, luotettavuudesta tai paikkansapitävyydestä ei anneta suoria tai epäsuoria takuita. Tiettyä sisältöä (kuten kuvia, videoita, Flash Videota tms.) ei välttämättä voida kääntää tarkasti käännösohjelmiston rajoitusten vuoksi.

Virallinen teksti vastaa käyttöoppaiden englanninkielisiä versioita. Käännöksissä syntyvät ristiriitaisuudet tai eroavaisuudet eivät ole sitovia, eivätkä ne vaikuta oikeudellisesti vaatimustenmukaisuuteen tai täytäntöönpanoaikomuksiin. Jos käännetyissä käyttöoppaissa olevien tietojen tarkkuuteen liittyviä kysymyksiä ilmenee, tarkista tiedot oppaiden englanninkielisistä versioista, jotka ovat virallisia versioita.

Tavaramerkit ja lisenssit

 • CFexpress on CompactFlash Associationin tavaramerkki Yhdysvalloissa ja muissa maissa.
 • NVM Express on NVM Express Inc:n tavaramerkki tai rekisteröity tavaramerkki.
 • XQD on Sony Corporationin tavaramerkki.
 • Windows on Microsoft Corporation rekisteröity tavaramerkki tai tavaramerkki Yhdysvalloissa ja/tai muissa maissa.
 • Apple ® , App Store ® , Apple logot, iPhone ® , iPad ® , Mac ja macOS ovat Apple Inc:n Yhdysvalloissa ja/tai muissa maissa rekisteröityjä tavaramerkkejä.
 • Android , Google Play ja Google Play -logo ovat Google LLC:n tavaramerkkejä. Android robotti kopioidaan tai sitä on muokattu Googlen luomasta ja jakamasta työstä ja sitä käytetään Creative Commons 3.0 Attribution License -lisenssissä kuvattujen ehtojen mukaisesti.
 • IOS on Cisco Systems, Inc:n tavaramerkki tai rekisteröity tavaramerkki Yhdysvalloissa ja/tai muissa maissa, ja sitä käytetään lisenssillä.
 • HDMI , HDMI logo ja High-Definition Multimedia Interface ovat HDMI Licensing, LLC:n tavaramerkkejä tai rekisteröityjä tavaramerkkejä.

 • Bluetooth ® -sanamerkki ja -logo ovat Bluetooth SIG, Inc:n omistamia rekisteröityjä tavaramerkkejä, ja Nikon käyttää näitä merkkejä lisenssillä.
 • Wi-Fi ja Wi-Fi logo ovat Wi-Fi Alliancen tavaramerkkejä tai rekisteröityjä tavaramerkkejä.
 • Voimanlähteenä intoPIX technology .

 • Kaikki muut tässä asiakirjassa tai muissa Nikon -tuotteesi mukana toimitetuissa asiakirjoissa mainitut kauppanimet ovat vastaavien haltijoidensa tavaramerkkejä tai rekisteröityjä tavaramerkkejä.
 • Made for Apple -merkin käyttö tarkoittaa, että lisävaruste on suunniteltu kytkeytymään nimenomaan tunnuksessa mainittuihin Apple tuotteisiin, ja kehittäjä on sertifioinut sen täyttämään Apple suorituskykystandardit. Apple ei ole vastuussa tämän laitteen toiminnasta tai sen turvallisuus- ja säädösstandardien noudattamisesta. Huomaa, että tämän lisävarusteen käyttö Apple -tuotteen kanssa voi vaikuttaa langattomaan suorituskykyyn.
 • Tämä tuote sisältää ohjelmiston, jonka OpenSSL Project on kehittänyt käytettäväksi OpenSSL Toolkit .

FreeType License ( FreeType2 )

Tämän ohjelmiston osat ovat tekijänoikeuksia © 2012 The FreeType Project ( https://www.freetype.org ). Kaikki oikeudet pidätetään.

MIT lisenssi ( HarfBuzz )

Osa tästä ohjelmistosta on tekijänoikeuslain © 2018 The HarfBuzz Project ( https://www.freedesktop.org/wiki/Software/ HarfBuzz ). Kaikki oikeudet pidätetään.

TEKIJÄNOIKEUDEN haltija EI OLE MISSÄÄN TAPAUKSESSA VASTUUSSA MILLÄÄN OSAPUOLELLA SUORISTA, EPÄSUORISTA, ERITYISISTÄ, SATUNNAISISTA TAI VÄLILLISISTÄ VAHINGOISTA, JOKA JOHTAA TÄMÄN OHJELMISTON KÄYTTÖÖN JA SEN ASIAKIRJOJAN KÄYTTÖÖN, JOKA ON OSAPUOLELLISESTI HYVÄKSI OSAPUOLELLA. SELLAISISTA VAHINGOISTA . TEKIJÄNOIKEUDEN OMISTAJA KIISTÄÄ ERITYISESTI KAIKISTA TAKUISTA, MUKAAN LUKIEN MUUTTA EI RAJOITTUMAT TAKUUT MYYNTIKELPOISUUDESTA JA SOVELTUVUUDESTA TIETTYYN TARKOITUKSEEN. TÄSSÄ TOIMITETTU OHJELMISTO ON "SELLAISENAAN" PERUSTEELLA, EIKÄ TEKIJÄNOIKEUDEN HALTIJALLA EI OLE VELVOLLISUUS TARJOTTAA YLLÄPITOA, TUKEA, PÄIVITYKSIÄ, PARANNUKSIA TAI MUOKKAUKSIA.

Unicode® Character Database License ( Unicode -merkkitietokanta)

Tämän tuotteen ohjelmisto käyttää Unicode® Character Database License -lisenssin avoimen lähdekoodin ohjelmistoa. Ohjelmistolisenssiehdot ovat seuraavat:

TEKIJÄNOIKEUS- JA LUPAILMOITUS

Copyright © 1991-2020 Unicode , Inc. Kaikki oikeudet pidätetään.

Jaettu käyttöehtojen mukaisesti
https://www.unicode.org/copyright.html .

Lupa myönnetään täten maksutta kaikille henkilöille, jotka saavat kopion Unicode datatiedostoista ja kaikista niihin liittyvistä asiakirjoista ("Tiedostot") tai Unicode -ohjelmistosta ja kaikista niihin liittyvistä asiakirjoista ("Ohjelmisto") käsitellä datatiedostoja tai Ohjelmistoa ilman rajoituksia, mukaan lukien rajoituksetta oikeudet käyttää, kopioida, muokata, yhdistää, julkaista, jakaa ja/tai myydä kopioita Datatiedostoista tai Ohjelmistosta ja sallia henkilöiden, joille tiedostot tai ohjelmistot on toimitettu, tehdä niin edellyttäen, että joko

 1. tämä tekijänoikeus- ja lupailmoitus on kaikkien Datatiedostojen tai Ohjelmiston kopioiden mukana, tai
 2. tämä tekijänoikeus- ja lupailmoitus löytyy liittyvästä dokumentaatiosta.

TIEDOSTOT JA OHJELMISTO TARJOTAAN "SELLAISENAAN", ILMAN MINKÄÄNLAISTA, NIMENOMAISTA TAI OLUETTUA TAKUUTA, MUKAAN MUKAAN MUKAAN MUKAAN RAJOITTAMAAN TAKUUT MYYNTIKELPOISUUDESTA, SOVELTUVUUDESTA TIETTYYN TARKOITUKSEEN EI OLE MITÄÄN OSALTA. OIKEUSOIKEUS TÄHÄN ILMOITUKSEN OMISTAJA TAI HALTIJAT OVAT VASTUUSSA KAIKISTA VAATTEISTA TAI ERITYISISTÄ EPÄSUORISTA TAI VÄLILLISISTÄ VAHINGOISTA TAI KAIKISTA VAHINGOISTA, JOTKA AIHEUTUVAT KÄYTÖN, TIETOJEN TAI TULOJEN MENETYKSESTÄ, MUUN TUOTTAMISESTÄ, TAI GENERATTORIN TAI TIEDON MENETYKSESTÄ. TURVAA TOIMINTA, SYNTYY TAI TIETOJEN TAI OHJELMISTON KÄYTTÖÖN TAI SUORITUSTEN YHTEYDESSÄ.

Tekijänoikeuden haltijan nimeä ei saa käyttää mainoksissa tai muuten näiden tiedostojen tai ohjelmistojen myynnin, käytön tai muun kaupan edistämiseksi ilman tekijänoikeuksien haltijan etukäteen antamaa kirjallista lupaa, paitsi tässä ilmoituksessa mainittujen tapausten osalta.

AVC Patent Portfolio License

TÄMÄ TUOTE ON KÄYTTÖOIKEUSSOPIMUKSEN ALLA AVC PATENTTIPORTFOLION LISENSSIN MUKAISESTI KULUTTAJAN HENKILÖKOHTAISTA JA EI-KAUPALLISTA KÄYTTÖÄ KÄYTTÖÖN (i) KOODAA VIDEON AVC-STANDARDIN MUKAISESTI ("AVC VIDEO") JA/TAI (ii) DECODETHAVCAS VIDEOT. HENKILÖKOHTAISTA JA EI-KAUPALLISIA TOIMINTAA OSALLISTUVAN KULUTTAJAN KOodaama JA/TAI ON SAATTU VIDEON TARJOAJALTA, JOLLA ON LISENSSI TARJOA AVC-VIDEOT. MITÄÄN KÄYTTÖOIKEUSA EI MYÖNNETTÄ TAI EI OLE MUUTA KÄYTTÖÄ. LISÄTIETOJA VOI SAADA MPEG LA, LLC. KATSO

https://www.mpegla.com

BSD lisenssi ( NVM Express -ohjain)

Kameran NVM Express -ohjaimeen sisältyvän avoimen lähdekoodin ohjelmiston lisenssi on seuraava:

https://imaging.nikon.com/support/pdf/LicenseNVMe.pdf

Muut avoimen lähdekoodin ohjelmistot

Lisää avoimen lähdekoodin lisenssejä löytyy alla olevasta URL-osoitteesta:

https://imaging.nikon.com/oss/en/index.htm