Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google Translate

TÄMÄ PALVELU VOI SISÄLTÄÄ GOOGLE-KÄÄNNÖKSIÄ. GOOGLE SANOUTUU IRTI KAIKISTA KÄÄNNÖKSIIN LIITTYVISTÄ, SUORISTA TAI EPÄSUORISTA TAKUISTA, MUKAAN LUKIEN TAKUISTA, JOTKA KOSKEVAT TARKKUUTTA JA LUOTETTAVUUTTA JA KAIKISTA EPÄSUORISTA TAKUISTA, JOTKA LIITTYVÄT KAUPANKÄYNTIIN, SOVELTUVUUTEEN TIETTYYN TARKOITUKSEEN JA LOUKKAAMATTOMUUTEEN.

Nikon Corporationin (jäljempänä ”Nikon”) käyttöoppaat on käännetty Google Translaten tarjoamalla käännösohjelmistolla. Osuvien käännösten tekemiseksi on tehty kohtuullisesti työtä. Yksikään automaattinen käännös ei kuitenkaan ole täydellinen, eikä niiden ole tarkoitus korvata ihmisten tekemiä käännöksiä. Käännökset tuotetaan palveluna Nikonin käyttöoppaiden käyttäjille, ja ne toimitetaan ”sellaisenaan”. Englannin kielestä muihin kieliin tehtyjen käännösten tarkkuudesta, luotettavuudesta tai paikkansapitävyydestä ei anneta suoria tai epäsuoria takuita. Tiettyä sisältöä (kuten kuvia, videoita, Flash Videota tms.) ei välttämättä voida kääntää tarkasti käännösohjelmiston rajoitusten vuoksi.

Virallinen teksti vastaa käyttöoppaiden englanninkielisiä versioita. Käännöksissä syntyvät ristiriitaisuudet tai eroavaisuudet eivät ole sitovia, eivätkä ne vaikuta oikeudellisesti vaatimustenmukaisuuteen tai täytäntöönpanoaikomuksiin. Jos käännetyissä käyttöoppaissa olevien tietojen tarkkuuteen liittyviä kysymyksiä ilmenee, tarkista tiedot oppaiden englanninkielisistä versioista, jotka ovat virallisia versioita.

d18: Mukautetun näytön kuvausnäyttö

G -painike U A Mukautetut asetukset -valikko

Valitse näytön näytöt pääsee käsiksi painamalla DISP- painiketta kuvauksen aikana.

 • Korosta kohteet ([ Näyttö 2 ] - [ Näyttö 5 ]) ja paina J valitaksesi ( M ) tai poista valinta ( U ). Vain rastilla ( M ) merkittyihin näyttöihin pääsee painamalla DISP- painiketta kuvauksen aikana. [ Näyttö 1 ] -valintaa ei voi poistaa.

 • Jos haluat valita näytöissä [ Näyttö 1 ] - [ Näyttö 4 ] näkyvät ilmaisimet, korosta vastaava vaihtoehto ja paina 2 . Voit sitten korostaa kohteita ja painaa J valitaksesi ( M ) tai poistaaksesi valinnan ( U ).

  Vaihtoehto Kuvaus
  A [ Peruskuvaustiedot ] Tarkastele kuvaustilaa, suljinnopeutta, aukkoa ja muita peruskuvauksen tietoja.
  B [ Yksityiskohtaiset kuvaustiedot ] Tarkastele tarkennustilaa, AF-aluetilaa, valkotasapainoa ja muita yksityiskohtaisia kuvaustietoja.
  C [ Kosketusohjaimet ] Tarkastele vaihtoehtoja, joita voidaan käyttää kosketusohjaimilla, mukaan lukien kosketustarkennus ja i -valikko.
  D [ Virtuaalinen horisontti ] Ota virtuaalihorisontti käyttöön. Näyttötyyppi voidaan valita mukautetulla asetuksella d17 [ Virtual Horizon type ].
  E [ Histogrammi ] Ota RGB-histogrammi käyttöön.
  b [ Kehysruudukko ] Ota kehystysruudukko käyttöön. Näyttötyyppi voidaan valita mukautetulla asetuksella d16 [ Grid type ].
  F [ Keskiilmaisin ] Näytä hiusristikko kehyksen keskellä.
  G [ Keskipainotettu alue ]

  Lisää 8 tai 12 mm:n ympyrä kuvausnäytön keskelle aina, kun [ Center-weighted metering ] on valittu [ Metering ] -asetukseksi valokuvausvalikossa.

  • Ympyrän koko vaihtelee mukautetussa asetuksessa b5 [ Center-weighted area ] valitun vaihtoehdon mukaan. Ympyrää ei näytetä, kun [ Keskiarvo ] on valittu mukautetussa asetuksessa b5 [ Center-weighted area ].
 • [ Näyttö 5 ] koostuu yksinomaan tietonäytöstä, eikä sitä voi mukauttaa.
 • Suorita toimenpide loppuun painamalla G .