Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google Translate

TÄMÄ PALVELU VOI SISÄLTÄÄ GOOGLE-KÄÄNNÖKSIÄ. GOOGLE SANOUTUU IRTI KAIKISTA KÄÄNNÖKSIIN LIITTYVISTÄ, SUORISTA TAI EPÄSUORISTA TAKUISTA, MUKAAN LUKIEN TAKUISTA, JOTKA KOSKEVAT TARKKUUTTA JA LUOTETTAVUUTTA JA KAIKISTA EPÄSUORISTA TAKUISTA, JOTKA LIITTYVÄT KAUPANKÄYNTIIN, SOVELTUVUUTEEN TIETTYYN TARKOITUKSEEN JA LOUKKAAMATTOMUUTEEN.

Nikon Corporationin (jäljempänä ”Nikon”) käyttöoppaat on käännetty Google Translaten tarjoamalla käännösohjelmistolla. Osuvien käännösten tekemiseksi on tehty kohtuullisesti työtä. Yksikään automaattinen käännös ei kuitenkaan ole täydellinen, eikä niiden ole tarkoitus korvata ihmisten tekemiä käännöksiä. Käännökset tuotetaan palveluna Nikonin käyttöoppaiden käyttäjille, ja ne toimitetaan ”sellaisenaan”. Englannin kielestä muihin kieliin tehtyjen käännösten tarkkuudesta, luotettavuudesta tai paikkansapitävyydestä ei anneta suoria tai epäsuoria takuita. Tiettyä sisältöä (kuten kuvia, videoita, Flash Videota tms.) ei välttämättä voida kääntää tarkasti käännösohjelmiston rajoitusten vuoksi.

Virallinen teksti vastaa käyttöoppaiden englanninkielisiä versioita. Käännöksissä syntyvät ristiriitaisuudet tai eroavaisuudet eivät ole sitovia, eivätkä ne vaikuta oikeudellisesti vaatimustenmukaisuuteen tai täytäntöönpanoaikomuksiin. Jos käännetyissä käyttöoppaissa olevien tietojen tarkkuuteen liittyviä kysymyksiä ilmenee, tarkista tiedot oppaiden englanninkielisistä versioista, jotka ovat virallisia versioita.

d17: Virtual Horizon Type

G -painike U A Mukautetut asetukset -valikko

Valitse virtuaalinen horisontti kuvausnäyttöä varten. Valittu virtuaalinen horisontti voidaan näyttää asettamalla valintamerkki ( M ) D viereen mukautetun asetuksen d18 [ Custom monitor shooting display ] ( 0 d18 : Custom Monitor Shooting Display ) tai d19 [ Custom viewfinder shooting display ] ( 0 d19 ) luettelossa. : Mukautetun etsimen kuvausnäyttö ).

  • [ Tyyppi A ]: Suuri ilmaisin, joka näyttää kallistuksen ja nousun, täyttää näytön.

  • [ Tyyppi B ]: Näytön alareunaan ilmestyy kallistuksen ilmaisin ja sen oikeaan reunaan nousun ilmaisin.

Ilmaisimet näkyvät vihreinä, kun kamera on vaakasuorassa.

Rullaa

Vaihtoehto

Kameraa kierretty myötäpäivään

Kameraa kierrettiin vastapäivään

[ Tyyppi A ]
[ Tyyppi B ]

Piki

Vaihtoehto

Kamera kallistettu eteenpäin

Kamera kallistettu taaksepäin

[ Tyyppi A ]
[ Tyyppi B ]

Virtual Horizon Display

Huomaa, että näyttö ei välttämättä ole tarkka, kun kameraa kallistetaan terävässä kulmassa eteenpäin tai taaksepäin. Kamera ei näytä virtuaalista horisonttia tai pitch and roll -ilmaisimia, kun sitä pidetään kulmissa, joissa kallistusta ei voida mitata.