Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google Translate

TÄMÄ PALVELU VOI SISÄLTÄÄ GOOGLE-KÄÄNNÖKSIÄ. GOOGLE SANOUTUU IRTI KAIKISTA KÄÄNNÖKSIIN LIITTYVISTÄ, SUORISTA TAI EPÄSUORISTA TAKUISTA, MUKAAN LUKIEN TAKUISTA, JOTKA KOSKEVAT TARKKUUTTA JA LUOTETTAVUUTTA JA KAIKISTA EPÄSUORISTA TAKUISTA, JOTKA LIITTYVÄT KAUPANKÄYNTIIN, SOVELTUVUUTEEN TIETTYYN TARKOITUKSEEN JA LOUKKAAMATTOMUUTEEN.

Nikon Corporationin (jäljempänä ”Nikon”) käyttöoppaat on käännetty Google Translaten tarjoamalla käännösohjelmistolla. Osuvien käännösten tekemiseksi on tehty kohtuullisesti työtä. Yksikään automaattinen käännös ei kuitenkaan ole täydellinen, eikä niiden ole tarkoitus korvata ihmisten tekemiä käännöksiä. Käännökset tuotetaan palveluna Nikonin käyttöoppaiden käyttäjille, ja ne toimitetaan ”sellaisenaan”. Englannin kielestä muihin kieliin tehtyjen käännösten tarkkuudesta, luotettavuudesta tai paikkansapitävyydestä ei anneta suoria tai epäsuoria takuita. Tiettyä sisältöä (kuten kuvia, videoita, Flash Videota tms.) ei välttämättä voida kääntää tarkasti käännösohjelmiston rajoitusten vuoksi.

Virallinen teksti vastaa käyttöoppaiden englanninkielisiä versioita. Käännöksissä syntyvät ristiriitaisuudet tai eroavaisuudet eivät ole sitovia, eivätkä ne vaikuta oikeudellisesti vaatimustenmukaisuuteen tai täytäntöönpanoaikomuksiin. Jos käännetyissä käyttöoppaissa olevien tietojen tarkkuuteen liittyviä kysymyksiä ilmenee, tarkista tiedot oppaiden englanninkielisistä versioista, jotka ovat virallisia versioita.

d8: Tiedostonumerojärjestys

G -painike U A Mukautetut asetukset -valikko

Valitse tiedostojen numerointivaihtoehto.

Vaihtoehto Kuvaus
[ Päällä ] Kun uusi kansio luodaan tai uusi muistikortti asetetaan kameraan, tiedostojen numerointi jatkuu viimeksi käytetystä numerosta. Tämä yksinkertaistaa tiedostojen hallintaa minimoimalla päällekkäisten tiedostonimien esiintymisen, kun käytetään useita kortteja.
[ Pois ]

Kun uusi kansio luodaan tai uusi muistikortti asetetaan, tiedostojen numerointi alkaa uudelleen numerosta 0001. Jos nykyinen kansio sisältää jo kuvia, tiedostojen numerointi jatkuu sen sijaan nykyisen kansion suurimmasta tiedostonumerosta.

Jos valitset [ Off ] sen jälkeen, kun olet valinnut [ Päällä ], kamera tallentaa nykyisen tiedostonumeron. Tiedostojen numerointi jatkuu aiemmin tallennetusta arvosta, kun seuraavan kerran valitaan [ Päällä ].

[ Nollaa ] Palauta tiedostonumerointi [ Päällä ]. Jos nykyinen kansio on tyhjä, tiedostojen numerointi alkaa uudelleen numerosta 0001 seuraavan kuvan ottamisen yhteydessä. Jos nykyinen kansio sisältää kuvia, seuraavalle otetulle kuvalle annetaan tiedostonumero lisäämällä yksi nykyisen kansion korkeimpaan tiedostonumeroon.

Tiedoston numerojärjestys

  • Jos kuva otetaan, kun nykyinen kansio sisältää kuvan, jonka numero on 9999, uusi kansio luodaan ja tiedostojen numerointi alkaa uudelleen numerosta 0001.
  • Kun nykyisen kansion numero saavuttaa 999, kamera ei voi enää luoda uusia kansioita ja suljin poistetaan käytöstä, jos:

    • nykyinen kansio sisältää 5 000 kuvaa (lisäksi videon tallennus poistetaan käytöstä, jos kamera laskee, että enimmäispituisen videon tallentamiseen tarvittavien tiedostojen määrä johtaisi siihen, että kansio sisältää yli 5 000 tiedostoa), tai
    • nykyinen kansio sisältää kuvan numerolla 9999 (lisäksi videotallennus poistetaan käytöstä, jos kamera laskee, että enimmäispituisen videon tallentamiseen tarvittavien tiedostojen määrä johtaisi tiedostoon, jonka numero on yli 9999).

    Jatka kuvaamista valitsemalla mukautetussa asetuksessa d8 [ Tiedostonumerosarja ] [ Nollaa ] ja alusta sitten joko nykyinen muistikortti tai aseta uusi muistikortti.

Kansion numerointi

  • Jos kuva otetaan, kun nykyisessä kansiossa on 5000 kuvaa tai kuva, jonka numero on 9999, uusi kansio luodaan ja valitaan nykyiseksi kansioksi.
  • Uudelle kansiolle on määritetty nykyistä kansion numeroa yhtä korkeampi numero. Jos kyseisellä numerolla varustettu kansio on jo olemassa, uudelle kansiolle annetaan pienin saatavilla oleva kansionumero.