Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google Translate

TÄMÄ PALVELU VOI SISÄLTÄÄ GOOGLE-KÄÄNNÖKSIÄ. GOOGLE SANOUTUU IRTI KAIKISTA KÄÄNNÖKSIIN LIITTYVISTÄ, SUORISTA TAI EPÄSUORISTA TAKUISTA, MUKAAN LUKIEN TAKUISTA, JOTKA KOSKEVAT TARKKUUTTA JA LUOTETTAVUUTTA JA KAIKISTA EPÄSUORISTA TAKUISTA, JOTKA LIITTYVÄT KAUPANKÄYNTIIN, SOVELTUVUUTEEN TIETTYYN TARKOITUKSEEN JA LOUKKAAMATTOMUUTEEN.

Nikon Corporationin (jäljempänä ”Nikon”) käyttöoppaat on käännetty Google Translaten tarjoamalla käännösohjelmistolla. Osuvien käännösten tekemiseksi on tehty kohtuullisesti työtä. Yksikään automaattinen käännös ei kuitenkaan ole täydellinen, eikä niiden ole tarkoitus korvata ihmisten tekemiä käännöksiä. Käännökset tuotetaan palveluna Nikonin käyttöoppaiden käyttäjille, ja ne toimitetaan ”sellaisenaan”. Englannin kielestä muihin kieliin tehtyjen käännösten tarkkuudesta, luotettavuudesta tai paikkansapitävyydestä ei anneta suoria tai epäsuoria takuita. Tiettyä sisältöä (kuten kuvia, videoita, Flash Videota tms.) ei välttämättä voida kääntää tarkasti käännösohjelmiston rajoitusten vuoksi.

Virallinen teksti vastaa käyttöoppaiden englanninkielisiä versioita. Käännöksissä syntyvät ristiriitaisuudet tai eroavaisuudet eivät ole sitovia, eivätkä ne vaikuta oikeudellisesti vaatimustenmukaisuuteen tai täytäntöönpanoaikomuksiin. Jos käännetyissä käyttöoppaissa olevien tietojen tarkkuuteen liittyviä kysymyksiä ilmenee, tarkista tiedot oppaiden englanninkielisistä versioista, jotka ovat virallisia versioita.

d9: katselutila (Photo Lv)

G -painike U A Mukautetut asetukset -valikko

Valitse säätääkö kamera esikatselu etsimessä tai näytössä kuvastaa, kuinka kuvausasetukset vaikuttavat lopullisen kuvan sävyyn ja kirkkauteen. Valitusta vaihtoehdosta riippumatta kameran asetusten vaikutukset näkyvät aina videotilassa.

Vaihtoehto Kuvaus
V [ Näytä asetusten tehosteet ]

Valkotasapainon, kuvansäätimien, valotuksen korjauksen ja muiden väriin ja valotukseen vaikuttavien asetusten vaikutukset näkyvät kuvausnäytössä. Painamalla 2 , kun [ Näytä asetusten tehosteet ] on korostettuna, näkyviin tulee [ Aina ] ja [ Vain, kun salamaa ei käytetä ] vaihtoehdot.

 • [ Aina ]: Asetusten vaikutukset näkyvät myös, kun salamayksikkö on kiinnitetty ja valmis välähtämään.

  • Tätä asetusta suositellaan, kun näyttöä käytetään taustavalotuksen säätämiseen.
  • Pääkohde voi näyttää tummalta kuvausnäytössä.
  • Kuvausnäytössä näkyvän kohtauksen kirkkaus voi poiketa todellisen kohteen kirkkaudesta, jos TTL on valittu salaman ohjaustilaksi ja [ ON ] valittuna [ ISO-herkkyysasetukset ] > [ Automaattinen ISO-herkkyyden säätö ] valokuvausvalikossa.
 • [ Vain, kun salamaa ei käytetä ]: Näytön kirkkautta säädetään katselun helpottamiseksi (kohdassa [ Säädä katselun helpottamiseksi ]), kun salamalaite on liitetty ja valmis välähtämään. Asetusten vaikutukset väreihin näkyvät siitä huolimatta.
 • V tulee näkyviin kuvausnäyttöön.
W [ Säädä katselun helpottamiseksi ]

Asetusten, kuten valkotasapainon, kuvansäätimien ja valotuksen korjauksen, muutosten vaikutukset eivät näy kuvausnäytössä. Painamalla 2 , kun [ Säädä katselun helpottamiseksi ] on korostettuna, näyttöön tulee [ Auto ] ja [ Custom ] vaihtoehdot.

 • [ Auto ]: Väri-, kirkkaus- ja muut asetukset säädetään katselun helpottamiseksi pitkäaikaisen käytön aikana.
 • [ Mukautettu ]: Paina 2 tehdäksesi yksittäisiä säätöjä [ Valkotasapaino ], [ Aseta Picture Control ] ja [ Kirkasta varjot ].

  • [ Valkotasapaino ]: Valitse [ Esikatsele nykyinen asetus ], [ Automaattinen ] ja [ Valitse värilämpötila ]. Valitse [ Valitse värilämpötila ] valitaksesi kuvausnäytön värilämpötilan.
  • [ Aseta Picture Control ]: Valitse [ Esikatsele nykyinen asetus ] ja [ Säädä katselun helpottamiseksi ].
  • [ Kirkastaa varjot ]: Valitse, kirkastaako kamera näytön varjoja (tummia alueita) vai kuinka paljon; käytettävissä olevat vaihtoehdot ovat [ Pois ], [ +1 ], [ +2 ] ja [ +3 ]. Mitä suurempi arvo, sitä suurempi vaikutus.
 • W näkyy kuvausnäytössä.