Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google Translate

TÄMÄ PALVELU VOI SISÄLTÄÄ GOOGLE-KÄÄNNÖKSIÄ. GOOGLE SANOUTUU IRTI KAIKISTA KÄÄNNÖKSIIN LIITTYVISTÄ, SUORISTA TAI EPÄSUORISTA TAKUISTA, MUKAAN LUKIEN TAKUISTA, JOTKA KOSKEVAT TARKKUUTTA JA LUOTETTAVUUTTA JA KAIKISTA EPÄSUORISTA TAKUISTA, JOTKA LIITTYVÄT KAUPANKÄYNTIIN, SOVELTUVUUTEEN TIETTYYN TARKOITUKSEEN JA LOUKKAAMATTOMUUTEEN.

Nikon Corporationin (jäljempänä ”Nikon”) käyttöoppaat on käännetty Google Translaten tarjoamalla käännösohjelmistolla. Osuvien käännösten tekemiseksi on tehty kohtuullisesti työtä. Yksikään automaattinen käännös ei kuitenkaan ole täydellinen, eikä niiden ole tarkoitus korvata ihmisten tekemiä käännöksiä. Käännökset tuotetaan palveluna Nikonin käyttöoppaiden käyttäjille, ja ne toimitetaan ”sellaisenaan”. Englannin kielestä muihin kieliin tehtyjen käännösten tarkkuudesta, luotettavuudesta tai paikkansapitävyydestä ei anneta suoria tai epäsuoria takuita. Tiettyä sisältöä (kuten kuvia, videoita, Flash Videota tms.) ei välttämättä voida kääntää tarkasti käännösohjelmiston rajoitusten vuoksi.

Virallinen teksti vastaa käyttöoppaiden englanninkielisiä versioita. Käännöksissä syntyvät ristiriitaisuudet tai eroavaisuudet eivät ole sitovia, eivätkä ne vaikuta oikeudellisesti vaatimustenmukaisuuteen tai täytäntöönpanoaikomuksiin. Jos käännetyissä käyttöoppaissa olevien tietojen tarkkuuteen liittyviä kysymyksiä ilmenee, tarkista tiedot oppaiden englanninkielisistä versioista, jotka ovat virallisia versioita.

Akun tiedot

G -painike U B asetusvalikko

Katso akun tiedot tällä hetkellä kamerassa.

Vaihtoehto Kuvaus
[ Lataa ] Nykyinen akun varaustaso prosentteina ilmaistuna.
[ Laukausten määrä ] Akun viimeisen latauksen jälkeen otettujen kuvien määrä.
[ Kalibrointi ]

Ilmaisin siitä, tarvitseeko akku kalibrointia. Kalibrointi varmistaa akun varaustason näytön tarkkuuden; sen jälkeen, kun akkua on ladattu tietyn määrän kertoja, [ j tulee näkyviin.

  • Suosittelemme, että kalibroit akun, kun [ j ] tulee näkyviin ( 0 Kalibroivat akut ).
  • [ –– ] osoittaa, että kalibrointia ei tarvita.
[ Akun ikä ]

Viiden tason näyttö, joka näyttää akun iän.

  • Arvo "0" ( k ) osoittaa, että akun suorituskyky on heikentynyt.
  • Arvo "4" ( l ) osoittaa, että akku on saavuttanut latausikänsä lopun. Vaihda akku.

Laukausten määrä

[ Kuvien määrä ] näyttää, kuinka monta kertaa suljin on vapautettu. Huomaa, että kamera saattaa joskus laukaista sulkimen tallentamatta valokuvaa, esimerkiksi mitattaessa esiasetettua manuaalista valkotasapainoa.

Akkujen lataaminen matalissa lämpötiloissa

Akkujen kapasiteetti yleensä laskee alhaisissa ympäristön lämpötiloissa. Jopa tuoreet akut, jotka on ladattu alle noin 5 °C:n (41 °F) lämpötiloissa, voivat näyttää tilapäisen nousun "0":sta "1":een [ Akun ikä ]:n arvossa, mutta näyttö palautuu normaaliksi, kun akku tyhjenee. on ladattu noin 20 °C:n (68 °F) tai korkeammassa lämpötilassa.