Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google Translate

TÄMÄ PALVELU VOI SISÄLTÄÄ GOOGLE-KÄÄNNÖKSIÄ. GOOGLE SANOUTUU IRTI KAIKISTA KÄÄNNÖKSIIN LIITTYVISTÄ, SUORISTA TAI EPÄSUORISTA TAKUISTA, MUKAAN LUKIEN TAKUISTA, JOTKA KOSKEVAT TARKKUUTTA JA LUOTETTAVUUTTA JA KAIKISTA EPÄSUORISTA TAKUISTA, JOTKA LIITTYVÄT KAUPANKÄYNTIIN, SOVELTUVUUTEEN TIETTYYN TARKOITUKSEEN JA LOUKKAAMATTOMUUTEEN.

Nikon Corporationin (jäljempänä ”Nikon”) käyttöoppaat on käännetty Google Translaten tarjoamalla käännösohjelmistolla. Osuvien käännösten tekemiseksi on tehty kohtuullisesti työtä. Yksikään automaattinen käännös ei kuitenkaan ole täydellinen, eikä niiden ole tarkoitus korvata ihmisten tekemiä käännöksiä. Käännökset tuotetaan palveluna Nikonin käyttöoppaiden käyttäjille, ja ne toimitetaan ”sellaisenaan”. Englannin kielestä muihin kieliin tehtyjen käännösten tarkkuudesta, luotettavuudesta tai paikkansapitävyydestä ei anneta suoria tai epäsuoria takuita. Tiettyä sisältöä (kuten kuvia, videoita, Flash Videota tms.) ei välttämättä voida kääntää tarkasti käännösohjelmiston rajoitusten vuoksi.

Virallinen teksti vastaa käyttöoppaiden englanninkielisiä versioita. Käännöksissä syntyvät ristiriitaisuudet tai eroavaisuudet eivät ole sitovia, eivätkä ne vaikuta oikeudellisesti vaatimustenmukaisuuteen tai täytäntöönpanoaikomuksiin. Jos käännetyissä käyttöoppaissa olevien tietojen tarkkuuteen liittyviä kysymyksiä ilmenee, tarkista tiedot oppaiden englanninkielisistä versioista, jotka ovat virallisia versioita.

Tekijänoikeustiedot

G -painike U B asetusvalikko

Lisätä tekijänoikeustiedot uusiin valokuviin sitä mukaa kun niitä otetaan. Tekijänoikeustietoja voi tarkastella NX Studio [ Info ] -välilehdellä.

Artisti/tekijänoikeus

Kirjoita valokuvaajan (enintään 36 merkkiä) ja tekijänoikeuksien haltijan nimet (enintään 54 merkkiä). Korosta [ Artist ] tai [ Copyright ] ja paina 2 näyttääksesi tekstinsyöttöikkunan. Lisätietoja tekstin syöttämisestä on kohdassa "Tekstin syöttö" ( 0 Tekstinsyöttö ).

Liitä tekijänoikeustiedot

Tekijänoikeustiedot liitetään kuviin, jotka on otettu, kun [ Attach copyright information ] on [ PÄÄLLÄ ].

Varoitukset: Tekijänoikeustiedot

  • Estä taiteilijoiden tai tekijänoikeuksien haltijoiden nimien luvaton käyttö varmistamalla, että [ Attach copyright information ] -kohdassa on [ POIS ], ennen kuin lainaat tai siirrät kameran toiselle henkilölle. Sinun on myös varmistettava, että esittäjä- ja tekijänoikeuskentät ovat tyhjiä.
  • Nikon ei ota vastuuta mistään vahingoista tai kiistoista, jotka johtuvat [ Copyright information ] -vaihtoehdon käytöstä.

Tekijänoikeustietojen katselu

  • Tekijänoikeustietoja voi tarkastella valokuvatietonäytön [ Copyright info ] -sivulla.
  • Näytä [ Tekijänoikeustiedot ] -sivu valitsemalla ( M ) sekä [ Shooting data ] että [ Copyright info ] kohdassa [ Playback display options ] toistovalikosta.