Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google Translate

TÄMÄ PALVELU VOI SISÄLTÄÄ GOOGLE-KÄÄNNÖKSIÄ. GOOGLE SANOUTUU IRTI KAIKISTA KÄÄNNÖKSIIN LIITTYVISTÄ, SUORISTA TAI EPÄSUORISTA TAKUISTA, MUKAAN LUKIEN TAKUISTA, JOTKA KOSKEVAT TARKKUUTTA JA LUOTETTAVUUTTA JA KAIKISTA EPÄSUORISTA TAKUISTA, JOTKA LIITTYVÄT KAUPANKÄYNTIIN, SOVELTUVUUTEEN TIETTYYN TARKOITUKSEEN JA LOUKKAAMATTOMUUTEEN.

Nikon Corporationin (jäljempänä ”Nikon”) käyttöoppaat on käännetty Google Translaten tarjoamalla käännösohjelmistolla. Osuvien käännösten tekemiseksi on tehty kohtuullisesti työtä. Yksikään automaattinen käännös ei kuitenkaan ole täydellinen, eikä niiden ole tarkoitus korvata ihmisten tekemiä käännöksiä. Käännökset tuotetaan palveluna Nikonin käyttöoppaiden käyttäjille, ja ne toimitetaan ”sellaisenaan”. Englannin kielestä muihin kieliin tehtyjen käännösten tarkkuudesta, luotettavuudesta tai paikkansapitävyydestä ei anneta suoria tai epäsuoria takuita. Tiettyä sisältöä (kuten kuvia, videoita, Flash Videota tms.) ei välttämättä voida kääntää tarkasti käännösohjelmiston rajoitusten vuoksi.

Virallinen teksti vastaa käyttöoppaiden englanninkielisiä versioita. Käännöksissä syntyvät ristiriitaisuudet tai eroavaisuudet eivät ole sitovia, eivätkä ne vaikuta oikeudellisesti vaatimustenmukaisuuteen tai täytäntöönpanoaikomuksiin. Jos käännetyissä käyttöoppaissa olevien tietojen tarkkuuteen liittyviä kysymyksiä ilmenee, tarkista tiedot oppaiden englanninkielisistä versioista, jotka ovat virallisia versioita.

Aikakoodi

G -painike U 1 Videotallennusvalikko

Valitse tallennetaanko aikakoodit tunnit, minuutit, sekunnit ja kuvanumerot kullekin ruudulle videoita kuvattaessa. Aikakoodeja ei sisällytetä videoihin, jotka on kuvattu [ H.264 8-bit (MP4) ], joka on valittu videotallennusvalikon [ Video file type ] -asetukseksi.

Vaihtoehto Kuvaus
[ Tallenna aikakoodit ]
 • [ Päällä ]: Tallenna aikakoodit. Aikakoodi tulee näkyviin kuvausnäyttöön.
 • [ Päällä ( HDMI lähdöllä) ]: Aikakoodit sisältyvät materiaaliin, joka on tallennettu ulkoisiin tallentimiin, jotka on liitetty kameraan HDMI kaapelilla. Kamera tukee Atomos SHOGUN , NINJA ja SUMO -sarjan näyttötallentimia.
 • [ Off ]: Aikakoodeja ei tallenneta.
[ Laskentamenetelmä ]
 • [ Record run ]: Aikakoodeja kasvatetaan vain tallennuksen ollessa käynnissä.
 • [ Free run ]: Aikakoodeja kasvatetaan jatkuvasti. Aikakoodien lisääminen jatkuu, kun kamera on pois päältä.
[ Aikakoodin alkuperä ]
 • [ Nollaa ]: Palauta aikakoodiksi 00:00:00.00.
 • [ Nollaa kaukosäätimellä ]: Aikakoodi voidaan nollata painamalla lisävarusteena saatavan langattoman WR-T10-kaukosäätimen laukaisinta ( 0 'Nollaa kaukosäätimellä' ).
 • [ Syötä manuaalisesti ]: Syötä tunti, minuutti, sekunti ja kuvanumero manuaalisesti.
 • [ Current time ]: Aseta aikakoodi kameran kellon ilmoittamaan nykyiseen aikaan. Ennen kuin jatkat, valitse asetusvalikosta [ Aikavyöhyke ja päivämäärä ] ja varmista, että kameran kello on asetettu oikeaan aikaan ja päivämäärään.
[ Pudota kehys ] Valitse [ ON ], jos haluat kompensoida eroja kuvamäärän ja todellisen tallennusajan välillä 30 ja 60 kuvan sekuntinopeudella.

Varoitus: HDMI -laitteet

[ Päällä ( HDMI lähdöllä) ]:n valitseminen [ Record timecodes ] -asetukseksi saattaa häiritä videon ulostuloa HDMI laitteisiin.

"Nollaa kaukosäätimellä"

Tämän vaihtoehdon avulla aikakoodi voidaan nollata painamalla laukaisinta valinnaisessa WR-T10:ssä, joka on liitetty kameraan langattomaan WR-R11a- tai WR-R10-kaukosäätimeen.

 • Kun valitset [ Reset using remote ], näyttöön tulee aikakoodin nollausikkuna. Nollaa aikakoodi painamalla WR-T10 laukaisinta.
 • Yhden WR-T10 yhdistäminen useisiin langattomiin WR-R11a / WR-R10 kaukosäätimiin mahdollistaa useiden kameroiden aikakoodien nollauksen samanaikaisesti WR-T10 :n laukaisinta yhdellä painalluksella. Useiden kameroiden aikakoodit voidaan näin synkronoida, mikä helpottaa muokkaamista.

Aikakoodin nollaus -valintaikkuna

Kun kameran laukaisin painetaan kokonaan alas, kun aikakoodin nollausikkuna on näkyvissä, aikakoodi nollautuu. Valokuvaa ei oteta.