A fényképezés menü beállításai négy beállításkészletben tárolódnak. A Kiterjesztett fotózási beáll.készlet., Többszörös expozíció, Időzített felvételkészítés és Fókuszléptetéses fényképezés kivételével az egyik beállításkészlet módosításai nincsenek hatással a többi beállításkészletre. A gyakran használt beállítások egyedi kombinációjának tárolásához válassza ki a négy beállításkészlet egyikét, és állítsa be a fényképezőgépet ezekre az értékekre. Az új beállítások a beállításkészletben tárolódnak akkor is, ha a fényképezőgépet kikapcsolja, és a beállításkészlet következő kiválasztásakor visszaállnak a benne szereplő értékek. Az egyes beállításkészletekben különböző beállításokat tárolhat, így a felhasználó a beállításkészlet menü megfelelő beállításkészletének kiválasztásával azonnal válthat az egyik kombinációról a másikra.

A fényképezés menü négy beállításkészletének alapértelmezett elnevezése A, B, C és D. A menü beállításkészleteihez legfeljebb 20 karakter hosszúságú magyarázó feliratot adhat hozzá a „Szövegbevitel” részben (0 Szövegbevitel) leírtak szerint, a kívánt beállításkészlet kijelölésével és a 2 gomb megnyomásával.

Alapértékek visszaállítása

Az alapértékek visszaállításához jelölje ki a kívánt beállításkészletet a Fényképezés menü beáll.készletei menüben, és nyomja meg a O (Q) gombot. A megjelenő megerősítő párbeszédablakban jelölje ki az Igen lehetőséget, és a kiválasztott beállításkészlet alapértékeinek visszaállításához nyomja meg az J gombot. Az alapértékeket a „Fényképezés menü alapértékei” részben soroljuk fel (0 Fényképezés menü alapértékei).

O (Q) gomb

Fényképezés menü beáll.készletei

A funkciókijelző és az információs kijelző mutatja a fényképezés menü aktuális beállításkészletét.

Lásd még

A fényképezés menü beállításkészleteiben megadhatja az expozíciós módot, a vaku módot, a záridőt és a rekeszt is, a fényképezés menü Kiterjesztett fotózási beáll.készlet. lehetőségének használatával (0 Kiterjesztett fotózási beáll.készlet.). Az A > f1 Egyéni beállításban (Egyéni vezérléskiosztás, 0 f1: Egyéni vezérléskiosztás) tájékozódhat arról, hogy miként használhatja a fényképezőgép vázán található vezérlőket a fényképezés menü beállításkészleteinek kiválasztására.