Egyéni Picture Control beállításokat hozhat létre.

Egyéni Picture Control beállítások létrehozása

A fényképezőgépen gyárilag elhelyezett Picture Control beállítások módosíthatók és elmenthetők egyéni Picture Control beállításként.

 1. Válassza a Mentés/szerkesztés menüpontot.

  Jelölje ki a Mentés/szerkesztés lehetőséget, és nyomja meg a 2 gombot.

 2. Válassza ki a kívánt Picture Control beállítást.

  Jelöljön ki egy meglévő Picture Control beállítást, és nyomja meg a 2 gombot; amennyiben tovább szeretne lépni a 4. lépéshez, hogy további módosítás nélkül mentse a kijelölt Picture Control beállítás másolatát, nyomja meg az J gombot.

 3. Szerkessze a kiválasztott Picture Control beállítást.

  Ha vissza kívánja vonni a módosításokat, és elölről kívánja kezdeni a műveletet az alapbeállításoktól, nyomja meg a O (Q) gombot. Ha elvégezte a beállításokat, nyomja meg az J gombot.

 4. Válasszon rendeltetési helyet.

  Válasszon rendeltetési helyet az egyéni Picture Control beállításnak (C-1 és C-9 között), majd nyomja meg a 2 gombot.

 5. Adjon nevet a Picture Control beállításnak.

  Megjelenik egy szövegbeviteli párbeszédablak. Alapbeállítás szerint az új Picture Control elnevezéséhez a meglévő Picture Control nevéhez egy (automatikusan kiosztott) kétjegyű számot társít a rendszer; amennyiben más elnevezést kíván adni a beállításnak, nevezze át a Picture Control beállítást a „Szövegbevitel” részben leírtak szerint (0 Szövegbevitel). A nagybetűk, kisbetűk és szimbólumok billentyűzete között a billentyűzetválasztó gombra koppintva válthat ebben a sorrendben. Az egyéni Picture Control beállítások neve legfeljebb tizenkilenc karakter hosszúságú lehet. A tizenkilencedik karakter után bevitt karakterek törlődnek.

  Név mező

  Billentyűzet mező Billentyűzetválasztó

Egyéni Picture Control beállítások

Az egyéni Picture Control beállításokhoz rendelkezésre álló lehetőségek megegyeznek a beállítások alapjául szolgáló Picture Control lehetőségeivel.

Az eredeti Picture Control beállítást jelölő ikon

A szerkesztőkijelző jobb felső sarkában egy ikon jelzi az eredeti felhasználói Picture Control beállítást, amelynek alapján az egyéni Picture Control beállítást létrehozta.

Az eredeti Picture Control ikon