Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google Translate

TÄMÄ PALVELU VOI SISÄLTÄÄ GOOGLE-KÄÄNNÖKSIÄ. GOOGLE SANOUTUU IRTI KAIKISTA KÄÄNNÖKSIIN LIITTYVISTÄ, SUORISTA TAI EPÄSUORISTA TAKUISTA, MUKAAN LUKIEN TAKUISTA, JOTKA KOSKEVAT TARKKUUTTA JA LUOTETTAVUUTTA JA KAIKISTA EPÄSUORISTA TAKUISTA, JOTKA LIITTYVÄT KAUPANKÄYNTIIN, SOVELTUVUUTEEN TIETTYYN TARKOITUKSEEN JA LOUKKAAMATTOMUUTEEN.

Nikon Corporationin (jäljempänä ”Nikon”) käyttöoppaat on käännetty Google Translaten tarjoamalla käännösohjelmistolla. Osuvien käännösten tekemiseksi on tehty kohtuullisesti työtä. Yksikään automaattinen käännös ei kuitenkaan ole täydellinen, eikä niiden ole tarkoitus korvata ihmisten tekemiä käännöksiä. Käännökset tuotetaan palveluna Nikonin käyttöoppaiden käyttäjille, ja ne toimitetaan ”sellaisenaan”. Englannin kielestä muihin kieliin tehtyjen käännösten tarkkuudesta, luotettavuudesta tai paikkansapitävyydestä ei anneta suoria tai epäsuoria takuita. Tiettyä sisältöä (kuten kuvia, videoita, Flash Videota tms.) ei välttämättä voida kääntää tarkasti käännösohjelmiston rajoitusten vuoksi.

Virallinen teksti vastaa käyttöoppaiden englanninkielisiä versioita. Käännöksissä syntyvät ristiriitaisuudet tai eroavaisuudet eivät ole sitovia, eivätkä ne vaikuta oikeudellisesti vaatimustenmukaisuuteen tai täytäntöönpanoaikomuksiin. Jos käännetyissä käyttöoppaissa olevien tietojen tarkkuuteen liittyviä kysymyksiä ilmenee, tarkista tiedot oppaiden englanninkielisistä versioista, jotka ovat virallisia versioita.

Ohjelmisto

Seuraavaa Nikon ohjelmistoa voidaan käyttää kameran kanssa. Lisätietoja saat maasi tai alueesi Nikon verkkosivustolta.

Tietokoneohjelmisto

Nikon tietokoneohjelmisto on saatavana Nikon Download Centeristä. Tarkista versio ja järjestelmävaatimukset ja muista ladata uusin versio.

https://downloadcenter.nikonimglib.com/

 • Camera Control Pro 2 (saatavana): Ohjaa kameraa etänä tietokoneelta tallentaaksesi valokuvia ja videoita ja tallentaaksesi ne suoraan tietokoneen kiintolevylle.
 • NX Tether : Käytä kytkettyyn valokuvaukseen, kun kamera on kytketty tietokoneeseen. Valotusta, valkotasapainoa ja muita kameran asetuksia voidaan säätää etänä käyttämällä tietokoneen näytön säätimiä.
 • NX Studio * : Katsele ja muokkaa Nikon digitaalikameroilla otettuja valokuvia ja videoita. NX Studio voidaan hienosäätää tiedostoja Nikon ainutlaatuisessa NEF /NRW ( RAW ) -muodossa ja muuntaa ne JPEG tai TIFF-muotoon ( NEF / RAW -käsittely). Se tukee NEF /NRW ( RAW ) -kuvien lisäksi myös Nikon digitaalikameroilla otettuja JPEG ja TIFF-kuvia esimerkiksi sävykäyrien muokkaamiseen sekä kirkkauden ja kontrastin parantamiseen.

  Nykyisten käyttäjien tulee muistaa ladata uusin versio, koska aiemmat versiot eivät välttämättä pysty lataamaan kuvia kamerasta tai avaamaan NEF ( RAW ) -kuvia.

 • Wireless Transmitter Utility : Wireless Transmitter Utility tarvitaan, jos kamera liitetään verkkoon. Yhdistä kamera tietokoneeseen ja lataa kuvia langattoman tai Ethernet-verkon kautta.
 • Webcam Utility : Webcam Utility avulla voit käyttää kameraa verkkokamerana, kun se on liitetty tietokoneeseen USB kautta. Kamera näkyy verkkoneuvottelusovelluksissa nimellä Webcam Utility . " Webcam Utility " -apuohjelman valitseminen muuntaa kameran verkkokameraksi. Tietoja yhteensopivista kameroista, järjestelmävaatimuksista ja Webcam Utility käytöstä sekä käytön aikana noudatettavista varotoimista on Nikon Download Centerin Webcam Utility -sivulla.
Älypuhelin (tabletti) -sovellukset

Älypuhelin (tabletti) -sovelluksia on saatavana Apple App Store ® ja Google Play ™. Uusimmat tiedot sovelluksistamme saat Nikon verkkosivustolta.

 • SnapBridge : Lataa valokuvia ja videoita kamerasta älylaitteeseesi langattoman yhteyden kautta.
 • NX MobileAir (tarjoaa sovelluksen sisäisiä ostoksia): Tuo kuvia älylaitteeseesi USB kautta yhdistetystä kamerasta ja lataa ne langattomasti FTP-palvelimelle.

  Tuetut ominaisuudet ja käyttöjärjestelmät vaihtelevat maittain ja alueittain.