Software

Følgende Nikon-software kan bruges med kameraet:

Computer software

Nikon computersoftware er tilgængelig fra Nikon Download Center. Tjek version og systemkrav, og sørg for at downloade den seneste version.
https://downloadcenter.nikonimglib.com/

  • NX Tether : Bruges til tethered fotografering, når kameraet er tilsluttet en computer. Eksponering, hvidbalance og andre kameraindstillinger kan fjernjusteres ved hjælp af kontroller på computerskærmen.
  • NX Studio * : Se og rediger fotos og videoer optaget med Nikon digitalkameraer. Brug NX Studio-softwaren til at finjustere billeder taget i Nikons unikke NEF/NRW (RAW)-formater eller konverter dem til JPEG eller TIFF (RAW-behandling). NX Studio kan ikke kun bruges med RAW-billeder, men også med JPEG- og TIFF-billeder, der er taget med Nikon-digitalkameraer, til opgaver som redigering af tonekurver og forbedring af lysstyrke og kontrast.
    1. Eksisterende brugere skal være sikre på at downloade den seneste version, da tidligere versioner muligvis ikke kan downloade billeder fra kameraet.
  • Wireless Transmitter Utility : Wireless Transmitter Utility er påkrævet, hvis kameraet skal tilsluttes et netværk. Par kameraet med computeren og download billeder via Wi-Fi.
  • Webcam Utility : Et modul, der giver dig mulighed for at tilslutte kameraet til en computer med et USB-kabel og bruge kameraet som et webcam. Når du vælger et eksternt kamera i webkonferencesoftware, vises "Webcam Utility". Vælg det for at bruge det som et webcam. Tjek siden Webcam Utility på Nikon Download Center for kompatible kameraer, brug, driftsmiljø og forholdsregler under brug.

Smartphone (tablet) apps

Smartphone (tablet) apps er tilgængelige fra Apple App Store ® og Google Play . Besøg Nikons websted for at få de seneste oplysninger om vores apps.

  • SnapBridge : Download fotos og videoer fra kameraet til din smartenhed via en trådløs forbindelse.
  • NX MobileAir (tilbyder køb i app)*: Importer billeder fra et kamera, der er tilsluttet din smartenhed via USB, og upload dem trådløst til en FTP-server.
    1. Understøttede funktioner og operativsystemer varierer efter land og region.