Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google fordító

EZ A SZOLGÁLTATÁS GOOGLE ÁLTAL KÉSZÍTETT FORDÍTÁSOKAT TARTALMAZHAT. A GOOGLE A FORDÍTÁSOKRA VONATKOZÓLAG NEM VÁLLAL SEMMIFÉLE GARANCIÁT, ÍGY SEM KIFEJEZETTEN, SEM HALLGATÓLAGOSAN NEM GARANTÁLJA A FORDÍTÁS PONTOSSÁGÁT ÉS MEGBÍZHATÓSÁGÁT, TOVÁBBÁ NEM VÁLLAL HALLGATÓLAGOS GARANCIÁT ANNAK FORGALOMKÉPESSÉGÉRE, EGY ADOTT CÉLRA VALÓ ALKALMASSÁGÁRA ÉS JOGTISZTASÁGÁRA.

A Nikon Corporation (a továbbiakban a „Nikon”) referencia-útmutatóit a kényelmes használat érdekében lefordíttattuk a Google fordító által működtetett fordítószoftverrel. Észszerű erőfeszítéseket tettünk a fordítás pontosságának biztosítása érdekében, azonban az automatizált fordítás nem képes tökéletesen helyettesíteni az embert. A fordításokat szolgáltatásként biztosítjuk a Nikon referencia-útmutatók felhasználóinak, olyan állapotban, „ahogy vannak”. Sem kifejezett, sem hallgatólagos garanciát nem vállalunk az angolból bármely más nyelvre lefordított útmutatók pontosságáért, megbízhatóságáért és helyességéért. A fordítószoftver korlátaiból adódóan előfordulhat, hogy bizonyos tartalmak (például képek, videók, Flash videók stb.) fordítása nem pontos.

A referencia-útmutatók hivatalos szövege az angol változat. A fordításban előforduló következetlenségek és eltérések nem kötelező erejűek, megfelelőségi vagy jogérvényesítési célból joghatással nem bírnak. Amennyiben a referencia-útmutatók fordításában tartalmazott információ pontosságával kapcsolatban kérdései merülnek fel, tájékozódjon az útmutatók hivatalos, angol változatában.

Erről a dokumentumról

Szimbólumok

Ez a dokumentum a következő szimbólumokat használja. Segítségükkel megtalálhatja a szükséges információkat.

D Ez az ikon megjegyzéseket, információkat jelöl, amelyeket el kell olvasni a termék használata előtt.
Tipp Ez az ikon tippeket és további információkat jelöl, amelyek hasznosak lehetnek a termék használata során.
0 Ez az ikon a dokumentum más szakaszaira való hivatkozásokat jelöli.

Egyezmények

  • Ez a fényképezőgép CFexpress (B típusú), XQD , SD, SDHC és SDXC memóriakártyákat használ. A jelen dokumentumban minden típusú memóriakártyát „memóriakártyáknak” nevezünk. Ahol különbséget kell tenni a különböző típusok között, a „CFexpress memóriakártya”, „ XQD memóriakártya” és „SD memóriakártya” kifejezések használhatók.
  • Ebben a dokumentumban az akkumulátortöltőket „akkumulátortöltőknek” vagy „töltőknek” nevezzük.
  • Ebben a dokumentumban a fényképezés közben a fényképezőgép képernyőjén és a keresőben megjelenő megjelenítést „felvételi kijelzőnek” nevezzük. A legtöbb esetben az illusztrációkon a monitor látható.
  • Ebben a dokumentumban az okostelefonokat és táblagépeket „okoseszközöknek” nevezzük.
  • Ebben a dokumentumban az „ FX formátum” és az „ FX ” egy 35 mm-es formátumú („teljes képkocka”) fényképezőgép látószögének, a „ DX formátum” és „ DX ” pedig egy látószögnek felel meg. egy APS-C fényképezőgépével egyenértékű.
  • Ebben a dokumentumban az „alapértelmezett beállítások” kifejezés a szállításkor érvényben lévő beállításokat jelenti. A jelen dokumentumban található magyarázatok feltételezik, hogy az alapértelmezett beállításokat használják.