Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google fordító

EZ A SZOLGÁLTATÁS GOOGLE ÁLTAL KÉSZÍTETT FORDÍTÁSOKAT TARTALMAZHAT. A GOOGLE A FORDÍTÁSOKRA VONATKOZÓLAG NEM VÁLLAL SEMMIFÉLE GARANCIÁT, ÍGY SEM KIFEJEZETTEN, SEM HALLGATÓLAGOSAN NEM GARANTÁLJA A FORDÍTÁS PONTOSSÁGÁT ÉS MEGBÍZHATÓSÁGÁT, TOVÁBBÁ NEM VÁLLAL HALLGATÓLAGOS GARANCIÁT ANNAK FORGALOMKÉPESSÉGÉRE, EGY ADOTT CÉLRA VALÓ ALKALMASSÁGÁRA ÉS JOGTISZTASÁGÁRA.

A Nikon Corporation (a továbbiakban a „Nikon”) referencia-útmutatóit a kényelmes használat érdekében lefordíttattuk a Google fordító által működtetett fordítószoftverrel. Észszerű erőfeszítéseket tettünk a fordítás pontosságának biztosítása érdekében, azonban az automatizált fordítás nem képes tökéletesen helyettesíteni az embert. A fordításokat szolgáltatásként biztosítjuk a Nikon referencia-útmutatók felhasználóinak, olyan állapotban, „ahogy vannak”. Sem kifejezett, sem hallgatólagos garanciát nem vállalunk az angolból bármely más nyelvre lefordított útmutatók pontosságáért, megbízhatóságáért és helyességéért. A fordítószoftver korlátaiból adódóan előfordulhat, hogy bizonyos tartalmak (például képek, videók, Flash videók stb.) fordítása nem pontos.

A referencia-útmutatók hivatalos szövege az angol változat. A fordításban előforduló következetlenségek és eltérések nem kötelező erejűek, megfelelőségi vagy jogérvényesítési célból joghatással nem bírnak. Amennyiben a referencia-útmutatók fordításában tartalmazott információ pontosságával kapcsolatban kérdései merülnek fel, tájékozódjon az útmutatók hivatalos, angol változatában.

RAW videó

A „ RAW videó” az [ N-RAW 12-bit (NEV) ] vagy a [ ProRes RAW HQ 12-bit (MOV) ] használatával rögzített videóra vonatkozik, amely a [ Videofájl típusa ] beállításnál van kiválasztva a videofelvétel menüben.

Figyelmeztetések: RAW videó rögzítése

A következő korlátozások érvényesek, ha az [ N-RAW 12-bit (NEV) ] vagy a [ ProRes RAW HQ 12-bit (MOV) ] van kiválasztva.

  • A Hi 0.3 és Hi 2.0 közötti ISO érzékenység nem érhető el.
  • Az [ Aktív D-Lighting ], a [ High ISO NR ], [ Diffraction Compensation ], [ Skin softening ] és [ Electronic VR ] nem elérhető a videofelvétel menüben.
  • RAW videók nem szerkeszthetők a fényképezőgéppel.
  • Függetlenül attól, hogy a beállítási menüben a [ HDMI ] > [ Kimeneti felbontás ] opciót választotta, a maximális kimeneti felbontás 1920 × 1080.
  • Az [ N-Log ] tónus módban történő kiválasztásakor érvényes figyelmeztetésekért lásd: „N-Log Video rögzítése” ( 0 N-Log Video rögzítése ).

RAW videók megtekintése és szerkesztése

RAW videók csak a RAW videó formátumot támogató számítógépes szoftverrel tekinthetők meg és szerkeszthetők. Nikon NX Studio szoftvere csak a RAW videók mellett rögzített MP4 proxyvideók megjelenítését támogatja.