Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google fordító

EZ A SZOLGÁLTATÁS GOOGLE ÁLTAL KÉSZÍTETT FORDÍTÁSOKAT TARTALMAZHAT. A GOOGLE A FORDÍTÁSOKRA VONATKOZÓLAG NEM VÁLLAL SEMMIFÉLE GARANCIÁT, ÍGY SEM KIFEJEZETTEN, SEM HALLGATÓLAGOSAN NEM GARANTÁLJA A FORDÍTÁS PONTOSSÁGÁT ÉS MEGBÍZHATÓSÁGÁT, TOVÁBBÁ NEM VÁLLAL HALLGATÓLAGOS GARANCIÁT ANNAK FORGALOMKÉPESSÉGÉRE, EGY ADOTT CÉLRA VALÓ ALKALMASSÁGÁRA ÉS JOGTISZTASÁGÁRA.

A Nikon Corporation (a továbbiakban a „Nikon”) referencia-útmutatóit a kényelmes használat érdekében lefordíttattuk a Google fordító által működtetett fordítószoftverrel. Észszerű erőfeszítéseket tettünk a fordítás pontosságának biztosítása érdekében, azonban az automatizált fordítás nem képes tökéletesen helyettesíteni az embert. A fordításokat szolgáltatásként biztosítjuk a Nikon referencia-útmutatók felhasználóinak, olyan állapotban, „ahogy vannak”. Sem kifejezett, sem hallgatólagos garanciát nem vállalunk az angolból bármely más nyelvre lefordított útmutatók pontosságáért, megbízhatóságáért és helyességéért. A fordítószoftver korlátaiból adódóan előfordulhat, hogy bizonyos tartalmak (például képek, videók, Flash videók stb.) fordítása nem pontos.

A referencia-útmutatók hivatalos szövege az angol változat. A fordításban előforduló következetlenségek és eltérések nem kötelező erejűek, megfelelőségi vagy jogérvényesítési célból joghatással nem bírnak. Amennyiben a referencia-útmutatók fordításában tartalmazott információ pontosságával kapcsolatban kérdései merülnek fel, tájékozódjon az útmutatók hivatalos, angol változatában.

ISO érzékenység beállításai

G gomb U C Fényképezés menü

Állítsa be a fényképek ISO érzékenységét.

választási lehetőség Leírás
[ ISO érzékenység ] Válasszon az ISO 64 és 25600 közötti beállítások közül; a fényképezőgép támogatja az ISO 64 alatti, körülbelül 0,3, 0,7 és 1 Fé (ISO 32-nek megfelelő) és az ISO 25600 feletti, körülbelül 0,3, 0,7, 1 és 2 Fé (ISO 102400-nak megfelelő) beállításokat is.
[ Automatikus ISO érzékenység szabályozás ] Válassza az [ BE ] lehetőséget az ISO érzékenység automatikus szabályozásának engedélyezéséhez. Ha az [ OFF ] van kiválasztva, az [ ISO érzékenység ] a felhasználó által kiválasztott értéken marad. A [ Maximális érzékenység ], a [ Maximális érzékenység c gombbal ] és a [ Minimális zársebesség ] opciók elérhetők, ha az [ BE ] van kiválasztva.
[ Maximális érzékenység ] Válasszon egy felső határt az ISO érzékenységnek, hogy elkerülje a túl magasra emelést.
[ Maximális érzékenység c -vel ] Válassza ki az ISO érzékenység felső határát az opcionális vakuval készített fényképekhez.
[ Minimális záridő ]

Válassza ki azt a zársebességet, amely alatt az automatikus ISO-érzékenység szabályozása bekapcsol, hogy elkerülje az alulexponálást P és A módban; az opciók ¹⁄₁6,₀₀0 és 30 s között vannak. Ha az [ Auto ] van kiválasztva, a fényképezőgép az objektív gyújtótávolsága alapján választja ki a minimális záridőt. Például a fényképezőgép automatikusan gyorsabb minimális záridőt választ, hogy elkerülje a fényképezőgép rázkódása által okozott elmosódást, ha hosszú objektív van csatlakoztatva.

  • Az automatikus zársebesség-választási opciók megtekintéséhez jelölje ki az [ Auto ] lehetőséget, és nyomja meg 2 gombot. Az automatikus zársebesség-választás gyorsabb vagy lassabb minimumok kiválasztásával finomhangolható. Gyorsabb beállításokkal csökkenthető az elmosódás gyorsan mozgó témák fényképezésekor.
  • A zársebesség a kiválasztott minimum alá csökkenhet, ha az optimális expozíció nem érhető el a [ Maximális érzékenység ] beállításnál kiválasztott ISO-érzékenységgel.