Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google fordító

EZ A SZOLGÁLTATÁS GOOGLE ÁLTAL KÉSZÍTETT FORDÍTÁSOKAT TARTALMAZHAT. A GOOGLE A FORDÍTÁSOKRA VONATKOZÓLAG NEM VÁLLAL SEMMIFÉLE GARANCIÁT, ÍGY SEM KIFEJEZETTEN, SEM HALLGATÓLAGOSAN NEM GARANTÁLJA A FORDÍTÁS PONTOSSÁGÁT ÉS MEGBÍZHATÓSÁGÁT, TOVÁBBÁ NEM VÁLLAL HALLGATÓLAGOS GARANCIÁT ANNAK FORGALOMKÉPESSÉGÉRE, EGY ADOTT CÉLRA VALÓ ALKALMASSÁGÁRA ÉS JOGTISZTASÁGÁRA.

A Nikon Corporation (a továbbiakban a „Nikon”) referencia-útmutatóit a kényelmes használat érdekében lefordíttattuk a Google fordító által működtetett fordítószoftverrel. Észszerű erőfeszítéseket tettünk a fordítás pontosságának biztosítása érdekében, azonban az automatizált fordítás nem képes tökéletesen helyettesíteni az embert. A fordításokat szolgáltatásként biztosítjuk a Nikon referencia-útmutatók felhasználóinak, olyan állapotban, „ahogy vannak”. Sem kifejezett, sem hallgatólagos garanciát nem vállalunk az angolból bármely más nyelvre lefordított útmutatók pontosságáért, megbízhatóságáért és helyességéért. A fordítószoftver korlátaiból adódóan előfordulhat, hogy bizonyos tartalmak (például képek, videók, Flash videók stb.) fordítása nem pontos.

A referencia-útmutatók hivatalos szövege az angol változat. A fordításban előforduló következetlenségek és eltérések nem kötelező erejűek, megfelelőségi vagy jogérvényesítési célból joghatással nem bírnak. Amennyiben a referencia-útmutatók fordításában tartalmazott információ pontosságával kapcsolatban kérdései merülnek fel, tájékozódjon az útmutatók hivatalos, angol változatában.

Megjegyzések

 • Nikon előzetes írásos engedélye nélkül a termékhez mellékelt dokumentáció egyetlen részét sem lehet reprodukálni, továbbítani, átírni, visszakereső rendszerben tárolni, vagy bármilyen nyelvre lefordítani, semmilyen formában, semmilyen eszközzel.
 • Nikon fenntartja a jogot, hogy a jelen dokumentációban leírt hardver és szoftver megjelenését és műszaki adatait bármikor és előzetes értesítés nélkül megváltoztassa.
 • Nikon nem vállal felelősséget a termék használatából eredő károkért.
 • Bár minden erőfeszítést megtettünk annak biztosítására, hogy a jelen dokumentációban szereplő információk pontosak és teljesek legyenek, nagyra értékelnénk, ha bármilyen hibára vagy hiányosságra felhívná a Nikon helyi képviselőjének figyelmét (a címet külön adjuk meg).
Megjegyzés a másolási és sokszorosítási tilalomról

Ne feledje, hogy a szkennerrel, digitális fényképezőgéppel vagy más eszközzel digitálisan másolt vagy sokszorosított anyag birtoklása a törvény által büntethető.

 • Törvény által tiltott tárgyak másolása vagy sokszorosítása

  Ne másoljon és ne reprodukáljon papírpénzt, érméket, értékpapírokat, államkötvényeket vagy önkormányzati kötvényeket, még akkor sem, ha az ilyen másolatokon vagy reprodukciókon „Minta” bélyegző található.

  Külföldi forgalomban lévő papírpénz, érmék vagy értékpapírok másolása vagy sokszorosítása tilos.

  A kormány előzetes engedélye hiányában tilos a kormány által kibocsátott, fel nem használt bélyegek vagy levelezőlapok másolása vagy sokszorosítása.

  Tilos a kormány által kibocsátott bélyegzők és a törvényben előírt hiteles okmányok másolása, sokszorosítása.

 • Figyelmeztetések bizonyos másolatokra és reprodukciókra vonatkozóan

  A kormány figyelmeztetést adott ki a magáncégek által kibocsátott értékpapírok (részvények, számlák, csekkek, ajándékutalványok stb.), ingázó bérletek vagy kuponjegyek másolataira vagy reprodukcióira, kivéve, ha a szükséges minimális példányszámot üzleti használatra kell biztosítani. egy cég által. Ezenkívül ne másoljon vagy reprodukáljon a kormány által kiadott útleveleket, állami szervek és magáncsoportok által kiadott engedélyeket, személyi igazolványokat és jegyeket, például bérleteket és étkezési kuponokat.

 • Tartsa be a szerzői jogi megjegyzéseket

  A szerzői jogi törvény értelmében a szerzői joggal védett alkotásokról a fényképezőgéppel készített fényképek vagy felvételek nem használhatók fel a szerzői jog tulajdonosának engedélye nélkül. Kivételek vonatkoznak a személyes használatra, de vegye figyelembe, hogy a kiállításokról vagy élő előadásokról készült fényképek vagy felvételek esetében még a személyes használat is korlátozható.

Csak Nikon márkájú elektronikus tartozékokat használjon

Nikon fényképezőgépek összetett elektronikus áramköröket tartalmaznak. Csak Nikon által kifejezetten ehhez a Nikon digitális fényképezőgéphez használható Nikon márkájú elektronikus tartozékokat (beleértve az objektíveket, töltőket, akkumulátorokat, váltóáramú adaptereket és vakutartozékokat) tervezték és bizonyítottan működik az elektronikus áramkör működési és biztonsági követelményeinek megfelelően.

A nem Nikon elektronikus tartozékok használata károsíthatja a fényképezőgépet, és érvénytelenítheti a Nikon garanciáját. Az alább látható Nikon holografikus pecséttel nem ellátott, harmadik féltől származó újratölthető Li-ion akkumulátorok használata zavarhatja a fényképezőgép normál működését, vagy az akkumulátorok túlmelegedését, meggyulladását, megrepedését vagy szivárgását okozhatja.

Nikon márkájú tartozékokkal kapcsolatos további információkért forduljon a helyi hivatalos Nikon kereskedőhöz.

Memóriakártyák
 • A memóriakártyák használat után felforrósodhatnak. Legyen óvatos, amikor a memóriakártyákat eltávolítja a fényképezőgépből.
 • Ne hajtsa végre a következő műveleteket a formázás, illetve az adatok számítógépre vagy más eszközre történő rögzítése, törlése vagy másolása közben. Ezen óvintézkedések figyelmen kívül hagyása adatvesztéshez, illetve a fényképezőgép vagy a kártya károsodásához vezethet.

  • Ne távolítsa el vagy helyezze be a memóriakártyákat.
  • Ne kapcsolja ki a fényképezőgépet.
  • Ne távolítsa el az akkumulátort.
  • Ne húzza ki a hálózati adaptereket.
 • Ne érintse meg a kártya érintkezőit ujjaival vagy fémtárggyal.
 • Ne alkalmazzon túlzott erőt a memóriakártyák kezelésekor. Ennek az óvintézkedésnek a figyelmen kívül hagyása károsíthatja a kártyát.
 • Ne hajlítsa meg vagy ejtse le a memóriakártyákat, és ne tegye ki erős fizikai ütésnek.
 • Ne tegye ki a memóriakártyákat víznek, hőnek vagy közvetlen napfénynek.
 • Ne formázza a memóriakártyákat számítógépben.

Fontos képek készítése előtt

Mielőtt fontos alkalmakkor fényképezne (például esküvőkön vagy utazás előtt), készítsen próbafelvételt, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a fényképezőgép megfelelően működik. Nikon nem vállal felelősséget a termék hibás működéséből eredő károkért vagy elmaradt haszonért.

Az élethosszig tartó tanulás

Nikon „Élethosszig tartó tanulás” elkötelezettségének részeként a folyamatos terméktámogatás és oktatás mellett folyamatosan frissített információk érhetők el online a következő oldalakon:

Látogassa meg ezeket a webhelyeket, hogy naprakész legyen a legújabb termékinformációkkal, tippekkel, a gyakran ismételt kérdésekre adott válaszokkal (GYIK), valamint általános tanácsokkal a digitális képalkotással és fényképezéssel kapcsolatban. További információkat a Nikon helyi képviselőjétől kaphat. Nézze meg a következő URL-t az elérhetőségi információkért: https://imaging.nikon.com/