Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google fordító

EZ A SZOLGÁLTATÁS GOOGLE ÁLTAL KÉSZÍTETT FORDÍTÁSOKAT TARTALMAZHAT. A GOOGLE A FORDÍTÁSOKRA VONATKOZÓLAG NEM VÁLLAL SEMMIFÉLE GARANCIÁT, ÍGY SEM KIFEJEZETTEN, SEM HALLGATÓLAGOSAN NEM GARANTÁLJA A FORDÍTÁS PONTOSSÁGÁT ÉS MEGBÍZHATÓSÁGÁT, TOVÁBBÁ NEM VÁLLAL HALLGATÓLAGOS GARANCIÁT ANNAK FORGALOMKÉPESSÉGÉRE, EGY ADOTT CÉLRA VALÓ ALKALMASSÁGÁRA ÉS JOGTISZTASÁGÁRA.

A Nikon Corporation (a továbbiakban a „Nikon”) referencia-útmutatóit a kényelmes használat érdekében lefordíttattuk a Google fordító által működtetett fordítószoftverrel. Észszerű erőfeszítéseket tettünk a fordítás pontosságának biztosítása érdekében, azonban az automatizált fordítás nem képes tökéletesen helyettesíteni az embert. A fordításokat szolgáltatásként biztosítjuk a Nikon referencia-útmutatók felhasználóinak, olyan állapotban, „ahogy vannak”. Sem kifejezett, sem hallgatólagos garanciát nem vállalunk az angolból bármely más nyelvre lefordított útmutatók pontosságáért, megbízhatóságáért és helyességéért. A fordítószoftver korlátaiból adódóan előfordulhat, hogy bizonyos tartalmak (például képek, videók, Flash videók stb.) fordítása nem pontos.

A referencia-útmutatók hivatalos szövege az angol változat. A fordításban előforduló következetlenségek és eltérések nem kötelező erejűek, megfelelőségi vagy jogérvényesítési célból joghatással nem bírnak. Amennyiben a referencia-útmutatók fordításában tartalmazott információ pontosságával kapcsolatban kérdései merülnek fel, tájékozódjon az útmutatók hivatalos, angol változatában.

tévék

  • Miután a TV-készüléket a HDMI bemeneti csatornára hangolta, kapcsolja be a fényképezőgépet, és nyomja meg a K gombot a képek megtekintéséhez a televízió képernyőjén.
  • A hanglejátszás hangereje a TV vezérlőivel állítható be. A kameravezérlők nem használhatók.
  • Ha a fényképezőgép a SnapBridge alkalmazást futtató okoseszközzel van párosítva, akkor az eszközzel távolról is vezérelhető a lejátszás, miközben a fényképezőgép TV-hez van csatlakoztatva. A részletekért lásd SnapBridge online súgóját.
  • Használjon HDMI 2.1-kompatibilis HDMI bemeneti csatlakozót a 8K bemenetet támogató televíziók csatlakoztatásához.

Figyelem: Wi-Fi és HDMI

A kamera vagy csökkenti a kimeneti felbontást, vagy felfüggeszti HDMI kimenetet, ha külső eszközhöz csatlakozik Wi-Fi keresztül, és a képkockamérethez/kockasebességhez a következő beállítások valamelyikével csatlakozik.

  • 4320/30p, 4320/25p vagy 4320/24p
  • 2160/120p, 2160/100p, 2160/60p vagy 2160/50p

A kamera csökkenti a kimeneti felbontást vagy felfüggeszti HDMI kimenetet, ha Wi-Fi-n keresztül csatlakozik egy külső eszközhöz, miközben a fenti opciók bármelyike ki van választva.

Wi-Fi és HDMI : Videók megtekintése és szerkesztése

Ha egy másik eszközhöz csatlakozik Wi-Fi keresztül, miközben egy HDMI keresztül csatlakoztatott külső eszközön néz vagy szerkeszt egy videót, a kérdéses videó képkockaméretétől/kockasebességétől függően a lejátszás vagy a szerkesztés leállhat.