Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google fordító

EZ A SZOLGÁLTATÁS GOOGLE ÁLTAL KÉSZÍTETT FORDÍTÁSOKAT TARTALMAZHAT. A GOOGLE A FORDÍTÁSOKRA VONATKOZÓLAG NEM VÁLLAL SEMMIFÉLE GARANCIÁT, ÍGY SEM KIFEJEZETTEN, SEM HALLGATÓLAGOSAN NEM GARANTÁLJA A FORDÍTÁS PONTOSSÁGÁT ÉS MEGBÍZHATÓSÁGÁT, TOVÁBBÁ NEM VÁLLAL HALLGATÓLAGOS GARANCIÁT ANNAK FORGALOMKÉPESSÉGÉRE, EGY ADOTT CÉLRA VALÓ ALKALMASSÁGÁRA ÉS JOGTISZTASÁGÁRA.

A Nikon Corporation (a továbbiakban a „Nikon”) referencia-útmutatóit a kényelmes használat érdekében lefordíttattuk a Google fordító által működtetett fordítószoftverrel. Észszerű erőfeszítéseket tettünk a fordítás pontosságának biztosítása érdekében, azonban az automatizált fordítás nem képes tökéletesen helyettesíteni az embert. A fordításokat szolgáltatásként biztosítjuk a Nikon referencia-útmutatók felhasználóinak, olyan állapotban, „ahogy vannak”. Sem kifejezett, sem hallgatólagos garanciát nem vállalunk az angolból bármely más nyelvre lefordított útmutatók pontosságáért, megbízhatóságáért és helyességéért. A fordítószoftver korlátaiból adódóan előfordulhat, hogy bizonyos tartalmak (például képek, videók, Flash videók stb.) fordítása nem pontos.

A referencia-útmutatók hivatalos szövege az angol változat. A fordításban előforduló következetlenségek és eltérések nem kötelező erejűek, megfelelőségi vagy jogérvényesítési célból joghatással nem bírnak. Amennyiben a referencia-útmutatók fordításában tartalmazott információ pontosságával kapcsolatban kérdései merülnek fel, tájékozódjon az útmutatók hivatalos, angol változatában.

Diavetítések megtekintése

Ha olyan diavetítést szeretne megtekinteni, amelyben a képeket egyenként, a rögzítési sorrendben játssza le, válassza a [ Diavetítés ] lehetőséget az i menüben. Azt is kiválaszthatja, hogy mennyi ideig jelenjenek meg a műsorban szereplő képek.

 1. Válassza ki a kezdőképet a választógombbal, majd nyomja meg az i gombot.

  A diavetítés a kiválasztott képpel kezdődik, és az utána rögzített összes képen folytatódik.

 2. Jelölje ki a [ Diavetítés ] lehetőséget, és nyomja meg 2 gombot.

  A fényképek megjelenítési időtartamának kiválasztásához jelölje ki a [ Képkocka intervallum ] lehetőséget, és nyomja meg 2 gombot.

 3. Jelölje ki a [ Start ] lehetőséget, és nyomja meg J gombot.

  • Elindul a diavetítés.
  • Videók esetén a [ Frame interval ] beállításnál kiválasztott beállítás figyelmen kívül marad; ehelyett a kezdő képkocka rövid ideig megjelenik a videó lejátszás megkezdése előtt.
  • A műsor végén egy üzenet jelenik meg, mielőtt a normál lejátszás folytatódna.

A Show alatt

Az alábbi műveletek hajthatók végre a műsor közben:

Művelet Leírás
Ugrás hátra/előre Nyomja meg 4 az előző képkockához való visszatéréshez, 2 gombot a következő képkockához való ugráshoz.
További fotóinformációk megtekintése Nyomja meg 1 , 3 vagy DISP gombot a megjelenített fényképinformáció kiválasztásához. A fénykép információinak elrejtéséhez válassza a [ Nincs (csak kép) ] lehetőséget.
Hangerő beállítása Nyomja meg X gombot a hangerő növeléséhez, W ( Q ) gombot a csökkentéshez.
Kilépés lejátszás módba Nyomja meg J a diavetítés befejezéséhez és a lejátszási képernyőhöz való visszatéréshez.