Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google fordító

EZ A SZOLGÁLTATÁS GOOGLE ÁLTAL KÉSZÍTETT FORDÍTÁSOKAT TARTALMAZHAT. A GOOGLE A FORDÍTÁSOKRA VONATKOZÓLAG NEM VÁLLAL SEMMIFÉLE GARANCIÁT, ÍGY SEM KIFEJEZETTEN, SEM HALLGATÓLAGOSAN NEM GARANTÁLJA A FORDÍTÁS PONTOSSÁGÁT ÉS MEGBÍZHATÓSÁGÁT, TOVÁBBÁ NEM VÁLLAL HALLGATÓLAGOS GARANCIÁT ANNAK FORGALOMKÉPESSÉGÉRE, EGY ADOTT CÉLRA VALÓ ALKALMASSÁGÁRA ÉS JOGTISZTASÁGÁRA.

A Nikon Corporation (a továbbiakban a „Nikon”) referencia-útmutatóit a kényelmes használat érdekében lefordíttattuk a Google fordító által működtetett fordítószoftverrel. Észszerű erőfeszítéseket tettünk a fordítás pontosságának biztosítása érdekében, azonban az automatizált fordítás nem képes tökéletesen helyettesíteni az embert. A fordításokat szolgáltatásként biztosítjuk a Nikon referencia-útmutatók felhasználóinak, olyan állapotban, „ahogy vannak”. Sem kifejezett, sem hallgatólagos garanciát nem vállalunk az angolból bármely más nyelvre lefordított útmutatók pontosságáért, megbízhatóságáért és helyességéért. A fordítószoftver korlátaiból adódóan előfordulhat, hogy bizonyos tartalmak (például képek, videók, Flash videók stb.) fordítása nem pontos.

A referencia-útmutatók hivatalos szövege az angol változat. A fordításban előforduló következetlenségek és eltérések nem kötelező erejűek, megfelelőségi vagy jogérvényesítési célból joghatással nem bírnak. Amennyiben a referencia-útmutatók fordításában tartalmazott információ pontosságával kapcsolatban kérdései merülnek fel, tájékozódjon az útmutatók hivatalos, angol változatában.

A kapcsolat létrehozása

A fényképezőgép az alábbi módszerek bármelyikével csatlakoztatható számítógéphez vagy FTP-kiszolgálóhoz.

Számítógépek: Csatlakozás USB keresztül

Telepítse NX Studio szoftvert a számítógépére, hogy képeket tölthessen le USB keresztül csatlakoztatott kamerákról ( 0 Számítógépek: Csatlakozás USB keresztül ).

  • A kamerát a Camera Control Pro 2 (külön megvásárolható) vagy az ingyenes NX Tether szoftverrel is vezérelheti.

Számítógépek: Csatlakozás vezeték nélküli LAN-on keresztül

Csatlakozás számítógépekhez a fényképezőgép beépített vezeték nélküli LAN-jával ( 0 Számítógépek: Csatlakozás vezeték nélküli LAN-on keresztül ).

  • A kapcsolat használható képek feltöltésére ( 0 Képek feltöltése ), vagy a fényképezőgép távoli vezérlésére a hálózaton lévő Camera Control Pro 2 (külön megvásárolható) vagy ingyenes NX Tether szoftvert ( 0 Camera Control ) futtató számítógépekről.

Számítógépek: Csatlakozás Etherneten keresztül

Csatlakozás számítógépekhez külső gyártótól származó USB -Ethernet adapteren keresztül, amely a fényképezőgép C típusú USB adatcsatlakozójához csatlakozik ( 0 Számítógépek: Csatlakozás Etherneten keresztül ).

  • A kapcsolat használható képek feltöltésére ( 0 Képek feltöltése ), vagy a fényképezőgép távoli vezérlésére a hálózaton lévő Camera Control Pro 2 (külön megvásárolható) vagy ingyenes NX Tether szoftvert ( 0 Camera Control ) futtató számítógépekről.

FTP szerverek: Csatlakozás vezeték nélküli LAN-on keresztül

Csatlakozzon FTP-kiszolgálókhoz a fényképezőgép beépített vezeték nélküli LAN-jával ( 0 FTP-kiszolgálók: Csatlakozás vezeték nélküli LAN-on keresztül ).

  • A kapcsolat segítségével képeket lehet feltölteni FTP-n keresztül ( 0 Képek feltöltése ).

FTP szerverek: Csatlakozás Etherneten keresztül

Csatlakozzon FTP-szerverekhez egy harmadik féltől származó USB -Ethernet adapteren keresztül, amely a fényképezőgép C típusú USB adatcsatlakozójához csatlakozik ( 0 FTP-szerver: Csatlakozás Etherneten keresztül ).

  • A kapcsolat segítségével képeket lehet feltölteni FTP-n keresztül ( 0 Képek feltöltése ).