Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google fordító

EZ A SZOLGÁLTATÁS GOOGLE ÁLTAL KÉSZÍTETT FORDÍTÁSOKAT TARTALMAZHAT. A GOOGLE A FORDÍTÁSOKRA VONATKOZÓLAG NEM VÁLLAL SEMMIFÉLE GARANCIÁT, ÍGY SEM KIFEJEZETTEN, SEM HALLGATÓLAGOSAN NEM GARANTÁLJA A FORDÍTÁS PONTOSSÁGÁT ÉS MEGBÍZHATÓSÁGÁT, TOVÁBBÁ NEM VÁLLAL HALLGATÓLAGOS GARANCIÁT ANNAK FORGALOMKÉPESSÉGÉRE, EGY ADOTT CÉLRA VALÓ ALKALMASSÁGÁRA ÉS JOGTISZTASÁGÁRA.

A Nikon Corporation (a továbbiakban a „Nikon”) referencia-útmutatóit a kényelmes használat érdekében lefordíttattuk a Google fordító által működtetett fordítószoftverrel. Észszerű erőfeszítéseket tettünk a fordítás pontosságának biztosítása érdekében, azonban az automatizált fordítás nem képes tökéletesen helyettesíteni az embert. A fordításokat szolgáltatásként biztosítjuk a Nikon referencia-útmutatók felhasználóinak, olyan állapotban, „ahogy vannak”. Sem kifejezett, sem hallgatólagos garanciát nem vállalunk az angolból bármely más nyelvre lefordított útmutatók pontosságáért, megbízhatóságáért és helyességéért. A fordítószoftver korlátaiból adódóan előfordulhat, hogy bizonyos tartalmak (például képek, videók, Flash videók stb.) fordítása nem pontos.

A referencia-útmutatók hivatalos szövege az angol változat. A fordításban előforduló következetlenségek és eltérések nem kötelező erejűek, megfelelőségi vagy jogérvényesítési célból joghatással nem bírnak. Amennyiben a referencia-útmutatók fordításában tartalmazott információ pontosságával kapcsolatban kérdései merülnek fel, tájékozódjon az útmutatók hivatalos, angol változatában.

Vezeték nélküli kapcsolatok

Használja a SnapBridge alkalmazást a fényképezőgép és az okoseszköz közötti vezeték nélküli kapcsolatokhoz. Csatlakozhat Bluetooth on ( 0 Csatlakozás Bluetooth keresztül (párosítás) ) vagy Wi-Fi keresztül ( 0 Csatlakozás Wi-Fi keresztül ( Wi-Fi mód) ). Bluetooth keresztüli csatlakozás lehetővé teszi a képek automatikus feltöltését azok elkészítésekor.

Csatlakozás Bluetooth on keresztül (párosítás)

Mielőtt első alkalommal csatlakozna Bluetooth keresztül, párosítania kell a kamerát és az okoseszközt.

Párosítás előtt

 • Engedélyezze Bluetooth az okoseszközön. A részleteket lásd a készülékhez mellékelt dokumentációban.
 • Győződjön meg arról, hogy a fényképezőgép és az okoseszköz akkumulátorai teljesen fel vannak töltve, hogy elkerülje az eszközök váratlan kikapcsolását.
 • Ellenőrizze, hogy van-e szabad hely a fényképezőgép memóriakártyáján.

Párosítás

Párosítsa a kamerát és az okoseszközt az alábbiak szerint.

 • Egyes műveleteket a fényképezőgéppel, másokat az okoseszközzel hajtanak végre.

 • További utasítások SnapBridge online súgójában érhetők el.
 1. Kamera: Válassza a [ Csatlakozás okoseszközhöz ] > [ Párosítás ( Bluetooth ) ] lehetőséget a hálózat menüben, majd jelölje ki a [ Párosítás indítása ] lehetőséget, és nyomja meg J .

  A kamera neve megjelenik a monitoron.

 2. Intelligens eszköz: Indítsa el a SnapBridge alkalmazást, és érintse meg a [ Csatlakozás kamerához ] gombot a képernyőn lapon.

  Ha ez az első alkalom, hogy elindítja az alkalmazást, ehelyett érintse meg a [ Csatlakozás a kamerához ] gombot az üdvözlőképernyőn.

 3. Okoseszköz: Kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat.

  • Amikor a rendszer kéri, érintse meg a fényképezőgép kategóriáját, majd érintse meg a „párosítás” lehetőséget, amikor a rendszer kéri a kapcsolat típusának kiválasztására.
  • Érintse meg a kamera nevét, amikor a rendszer kéri.
 4. Kamera/okoseszköz: Miután meggyőződött arról, hogy a kamera és az okoseszköz ugyanazt a hitelesítési kódot jeleníti meg, kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat mindkét eszközön a párosítás befejezéséhez.

  • Érintse meg a párosítás gombot az okoseszközön, majd nyomja meg a J gombot a fényképezőgépen.
  • A párosítás befejezésekor a kamera és az okoseszköz egy üzenetet jelenít meg. A kamera ezután automatikusan kilép a menükből.

A kamera és az okoseszköz most párosításra került.

A SnapBridge alkalmazás használatával kapcsolatos információkért tekintse meg az online súgót.

Párosítási hiba

Ha túl sokáig vár a fényképezőgép gombjának megnyomása és az okoseszköz gombjának megérintése között a 4. lépésben, az eszköz hibaüzenetet jelenít meg, és a párosítás sikertelen lesz.

 • Ha Android eszközt használ, érintse meg az [ OK ] gombot, és térjen vissza az 1. lépéshez.
 • Ha iOS eszközt használ, zárja ki a SnapBridge alkalmazást, és ellenőrizze, hogy nem fut-e a háttérben, majd kérje iOS , hogy „felejtse el” a kamerát, mielőtt visszatér az 1. lépéshez. A kamera „felejtésére” vonatkozó kérés a következőn keresztül történik: iOS „Beállítások” alkalmazás.

Bluetooth letiltása

Bluetooth letiltásához válassza a [ KI ] lehetőséget a [ Csatlakozás okoseszközhöz ] > [ Párosítás ( Bluetooth ) ] > [ Bluetooth kapcsolat ] lehetőségnél a fényképezőgép hálózat menüjében.

Csatlakozás egy korábban párosított intelligens eszközhöz

Miután az okoseszközt párosította a kamerával, egyszerűen csatlakozhat Bluetooth engedélyezésével mind az okoseszközön, mind a kamerán, és elindítja a SnapBridge alkalmazást.

Csatlakozás Wi-Fi keresztül ( Wi-Fi mód)

Wi-Fi módban a kamera Wi-Fi keresztül közvetlenül csatlakozik az okoseszközhöz, nincs szükség Bluetooth párosításra.

Csatlakozás előtt ( Wi-Fi mód)

 • Engedélyezze Wi-Fi az okoseszközön. A részleteket lásd a készülékhez mellékelt dokumentációban.
 • Győződjön meg arról, hogy a fényképezőgép és az okoseszköz akkumulátorai teljesen fel vannak töltve, hogy elkerülje az eszközök váratlan kikapcsolását.
 • Ellenőrizze, hogy van-e szabad hely a fényképezőgép memóriakártyáján.

Csatlakozás

Kövesse az alábbi lépéseket a kapcsolat létrehozásához a fényképezőgép és az okoseszköz között Wi-Fi módban.

 • Egyes műveletek a fényképezőgéppel, mások az okoseszközzel hajthatók végre.

 • További utasítások SnapBridge online súgójában érhetők el.
 1. Okoseszköz: Indítsa el a SnapBridge alkalmazást, nyissa meg a fül, érintse meg , majd válassza a [ Wi-Fi mód ] lehetőséget.

  Ha ez az első alkalom, hogy elindítja az alkalmazást, ehelyett érintse meg a [ Csatlakozás a kamerához ] gombot az üdvözlőképernyőn. Amikor a rendszer kéri, érintse meg a fényképezőgép kategóriáját, majd érintse meg a „Wi-Fi” lehetőséget, amikor a rendszer kéri a kapcsolat típusának kiválasztására.

 2. Kamera/okoseszköz: Kapcsolja be a kamerát, amikor a rendszer kéri.

  Ezen a ponton ne használja az alkalmazás egyetlen vezérlőjét sem.

 3. Kamera: Válassza a [ Csatlakozás okoseszközhöz ] > [ Wi-Fi kapcsolat ] lehetőséget a hálózati menüben, majd jelölje ki a [ Wi-Fi kapcsolat létrehozása ] lehetőséget, és nyomja meg J .

  Megjelenik a kamera SSID azonosítója és jelszava.

 4. Okoseszköz: Kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat a Wi-Fi kapcsolat létrehozásához.

  • iOS eszközökön elindul a „Beállítások” alkalmazás. Érintse meg a [ < Beállítások ] elemet a [ Beállítások ] megnyitásához, majd görgessen felfelé, és érintse meg a [ Wi-Fi ] elemet (amely a beállítások lista tetején található) Wi-Fi beállítások megjelenítéséhez.

  • A Wi-Fi beállítások képernyőn válassza ki a kamera SSID-jét, és adja meg a kamera által a 3. lépésben megjelenített jelszót.
 5. Intelligens eszköz: Miután elvégezte az eszközbeállításokat a 4. lépésben leírtak szerint, térjen vissza a SnapBridge alkalmazáshoz.

  • Miután létrehozta a Wi-Fi kapcsolatot a kamerával, az okoseszköz megjeleníti Wi-Fi mód beállításait.
  • A kamera üzenetet jelenít meg, amely jelzi, hogy a kapcsolat létrejött.

A kamera és az okoseszköz most Wi-Fi keresztül csatlakozik.

A SnapBridge alkalmazás használatával kapcsolatos információkért tekintse meg az online súgót.

Wi-Fi mód megszüntetése

A Wi-Fi kapcsolat megszakításához érintse meg a lehetőséget a SnapBridge -ben lapon. Amikor az ikon a következőre változik , Koppintson a és válassza a [ Kilépés Wi-Fi módból. ].