Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google fordító

EZ A SZOLGÁLTATÁS GOOGLE ÁLTAL KÉSZÍTETT FORDÍTÁSOKAT TARTALMAZHAT. A GOOGLE A FORDÍTÁSOKRA VONATKOZÓLAG NEM VÁLLAL SEMMIFÉLE GARANCIÁT, ÍGY SEM KIFEJEZETTEN, SEM HALLGATÓLAGOSAN NEM GARANTÁLJA A FORDÍTÁS PONTOSSÁGÁT ÉS MEGBÍZHATÓSÁGÁT, TOVÁBBÁ NEM VÁLLAL HALLGATÓLAGOS GARANCIÁT ANNAK FORGALOMKÉPESSÉGÉRE, EGY ADOTT CÉLRA VALÓ ALKALMASSÁGÁRA ÉS JOGTISZTASÁGÁRA.

A Nikon Corporation (a továbbiakban a „Nikon”) referencia-útmutatóit a kényelmes használat érdekében lefordíttattuk a Google fordító által működtetett fordítószoftverrel. Észszerű erőfeszítéseket tettünk a fordítás pontosságának biztosítása érdekében, azonban az automatizált fordítás nem képes tökéletesen helyettesíteni az embert. A fordításokat szolgáltatásként biztosítjuk a Nikon referencia-útmutatók felhasználóinak, olyan állapotban, „ahogy vannak”. Sem kifejezett, sem hallgatólagos garanciát nem vállalunk az angolból bármely más nyelvre lefordított útmutatók pontosságáért, megbízhatóságáért és helyességéért. A fordítószoftver korlátaiból adódóan előfordulhat, hogy bizonyos tartalmak (például képek, videók, Flash videók stb.) fordítása nem pontos.

A referencia-útmutatók hivatalos szövege az angol változat. A fordításban előforduló következetlenségek és eltérések nem kötelező erejűek, megfelelőségi vagy jogérvényesítési célból joghatással nem bírnak. Amennyiben a referencia-útmutatók fordításában tartalmazott információ pontosságával kapcsolatban kérdései merülnek fel, tájékozódjon az útmutatók hivatalos, angol változatában.

Képek kiválasztása feltöltésre

Kövesse az alábbi lépéseket az aktuális kép kiválasztásához okoseszközre, számítógépre vagy FTP-kiszolgálóra való feltöltéshez.

 • A feltöltendő képek kiválasztásához használt i menüelemek a csatlakoztatott eszköz típusától függően változnak:
  • [ Select for upload to smart device ]: Akkor jelenik meg, ha a fényképezőgép okoseszközhöz csatlakozik a hálózati menü [ Csatlakozás okoseszközhöz ] lehetőségével ( 0 Csatlakozás intelligens eszközhöz ).
  • [ Select for upload to computer ]: Akkor jelenik meg, ha a fényképezőgép számítógéphez csatlakozik a hálózati menü [ Csatlakozás számítógéphez ] pontjával ( 0 Csatlakozás számítógéphez ).
  • [ Select for upload (FTP) ]: Akkor jelenik meg, ha a fényképezőgép FTP-kiszolgálóhoz csatlakozik a hálózati menü [ Csatlakozás FTP-kiszolgálóhoz ] lehetőségével ( 0 Csatlakozás FTP-kiszolgálóhoz ).
 • A videók nem választhatók ki feltöltésre, ha a fényképezőgép a SnapBridge alkalmazáson keresztül okoseszközhöz csatlakozik.
 • A más módon feltöltött videók maximális fájlmérete 4 GB.
 1. Válassza ki a kívánt képet, és nyomja meg az i gombot.

 2. Jelölje ki a [ Select for upload to smart device ], [ Select for upload to computer ] vagy [ Select for upload (FTP) ] és nyomja meg J .

  Az okoseszköznek szánt képeket egy W ikon jelöli, míg a számítógépre vagy ftp szerverre szánt képeket s jelöli.

Feltöltési jelölés eltávolítása

Ismételje meg az 1–2. lépéseket a feltöltési jelölés eltávolításához a kiválasztott képekről.