Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google fordító

EZ A SZOLGÁLTATÁS GOOGLE ÁLTAL KÉSZÍTETT FORDÍTÁSOKAT TARTALMAZHAT. A GOOGLE A FORDÍTÁSOKRA VONATKOZÓLAG NEM VÁLLAL SEMMIFÉLE GARANCIÁT, ÍGY SEM KIFEJEZETTEN, SEM HALLGATÓLAGOSAN NEM GARANTÁLJA A FORDÍTÁS PONTOSSÁGÁT ÉS MEGBÍZHATÓSÁGÁT, TOVÁBBÁ NEM VÁLLAL HALLGATÓLAGOS GARANCIÁT ANNAK FORGALOMKÉPESSÉGÉRE, EGY ADOTT CÉLRA VALÓ ALKALMASSÁGÁRA ÉS JOGTISZTASÁGÁRA.

A Nikon Corporation (a továbbiakban a „Nikon”) referencia-útmutatóit a kényelmes használat érdekében lefordíttattuk a Google fordító által működtetett fordítószoftverrel. Észszerű erőfeszítéseket tettünk a fordítás pontosságának biztosítása érdekében, azonban az automatizált fordítás nem képes tökéletesen helyettesíteni az embert. A fordításokat szolgáltatásként biztosítjuk a Nikon referencia-útmutatók felhasználóinak, olyan állapotban, „ahogy vannak”. Sem kifejezett, sem hallgatólagos garanciát nem vállalunk az angolból bármely más nyelvre lefordított útmutatók pontosságáért, megbízhatóságáért és helyességéért. A fordítószoftver korlátaiból adódóan előfordulhat, hogy bizonyos tartalmak (például képek, videók, Flash videók stb.) fordítása nem pontos.

A referencia-útmutatók hivatalos szövege az angol változat. A fordításban előforduló következetlenségek és eltérések nem kötelező erejűek, megfelelőségi vagy jogérvényesítési célból joghatással nem bírnak. Amennyiben a referencia-útmutatók fordításában tartalmazott információ pontosságával kapcsolatban kérdései merülnek fel, tájékozódjon az útmutatók hivatalos, angol változatában.

N-Log videó rögzítése

A naplózás napló funkcióval digitalizált fényszinteket használ. Ha engedélyezni szeretné a naplórögzítést Nikon egyedi „N-Log” naplózási funkciójával, válassza az [ N-RAW 12-bit (NEV) ], [ ProRes RAW HQ 12-bit (MOV) ], [ ProRes 422 HQ 10-bit ( MOV) ] vagy [ H.265 10-bit (MOV) ] a [ Video file type ] beállításnál a videofelvétel menüben, és válassza ki az [ N-Log ] hangszín módot. Válassza az N-Log lehetőséget, hogy megőrizze a fényes és árnyékos területek részleteit, és elkerülje a túltelített színeket videók rögzítésekor.

 • n megjelenik a fényképezési képernyőn.
 • A [ Video file type ] beállításnál kiválasztott [ H.265 10-bit (MOV) ]-val és a lehető legalacsonyabbra (ISO 800) beállított ISO-érzékenységgel felvett videók dinamikatartománya 12 lépés (1300%).
 • Az N-Log felvétel olyan felvételekhez készült, amelyeket az utómunkálatok során színosztályozással dolgoznak fel. A színbesorolás segítségével több effektust is elérhetünk egyetlen sorozatból, különböző módon feldolgozva.
 • A színbesoroláshoz harmadik féltől származó kompatibilis szoftver szükséges.
 • Az N-Log 3D LUT-ok színbesorolás során történő alkalmazása olyan videót eredményez, amely gyönyörűen jelenik meg a Rec-kompatibilis monitorokon. 709.

Figyelmeztetések: N-Log videó

 • A videórögzítés menüben az [ ISO sensitivity settings ] > [ Maximum sensitivity ] elemnél elérhető legalacsonyabb érték az ISO 1600.
 • A videórögzítés menüben az [ ISO sensitivity settings ] > [ ISO sensitivity (Mode M) ] elemnél elérhető legalacsonyabb érték az ISO 800.
 • A Hi 0.3 és Hi 2.0 közötti ISO érzékenység nem érhető el.
 • A [ Set Picture Control ], [ Active D-Lighting ], [ High ISO NR ], [ Skin softening ] és [ Portré impression balance ] opciók nem érhetők el a videofelvétel menüben.
 • A monitor kijelzője vibrálhat vagy szemcsésnek tűnhet.
 • Előfordulhat, hogy a fényképezőgépnek gondjai vannak az élességállítással az automatikus élességállítással, de ez nem jelent meghibásodást.

View Assist

Előfordulhat, hogy az N-Log felvétel során a fényképezési képernyő előnézete nem kontrasztos. Az [ BE ] kiválasztása a g11 egyéni beállításnál [ Nézetsegéd ] leegyszerűsíti a színeket a kontraszt fokozása érdekében.

 • p megjelenik a fényképezési képernyőn.
 • A ténylegesen rögzített felvétel színei nem változnak.
 • A kontraszt akkor is fokozódik, ha az N-Log felvételt a fényképezőgépen nézi.