Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google fordító

EZ A SZOLGÁLTATÁS GOOGLE ÁLTAL KÉSZÍTETT FORDÍTÁSOKAT TARTALMAZHAT. A GOOGLE A FORDÍTÁSOKRA VONATKOZÓLAG NEM VÁLLAL SEMMIFÉLE GARANCIÁT, ÍGY SEM KIFEJEZETTEN, SEM HALLGATÓLAGOSAN NEM GARANTÁLJA A FORDÍTÁS PONTOSSÁGÁT ÉS MEGBÍZHATÓSÁGÁT, TOVÁBBÁ NEM VÁLLAL HALLGATÓLAGOS GARANCIÁT ANNAK FORGALOMKÉPESSÉGÉRE, EGY ADOTT CÉLRA VALÓ ALKALMASSÁGÁRA ÉS JOGTISZTASÁGÁRA.

A Nikon Corporation (a továbbiakban a „Nikon”) referencia-útmutatóit a kényelmes használat érdekében lefordíttattuk a Google fordító által működtetett fordítószoftverrel. Észszerű erőfeszítéseket tettünk a fordítás pontosságának biztosítása érdekében, azonban az automatizált fordítás nem képes tökéletesen helyettesíteni az embert. A fordításokat szolgáltatásként biztosítjuk a Nikon referencia-útmutatók felhasználóinak, olyan állapotban, „ahogy vannak”. Sem kifejezett, sem hallgatólagos garanciát nem vállalunk az angolból bármely más nyelvre lefordított útmutatók pontosságáért, megbízhatóságáért és helyességéért. A fordítószoftver korlátaiból adódóan előfordulhat, hogy bizonyos tartalmak (például képek, videók, Flash videók stb.) fordítása nem pontos.

A referencia-útmutatók hivatalos szövege az angol változat. A fordításban előforduló következetlenségek és eltérések nem kötelező erejűek, megfelelőségi vagy jogérvényesítési célból joghatással nem bírnak. Amennyiben a referencia-útmutatók fordításában tartalmazott információ pontosságával kapcsolatban kérdései merülnek fel, tájékozódjon az útmutatók hivatalos, angol változatában.

Képek megtekintése

Teljes képkockás lejátszás

Nyomja meg a K gombot a legutóbbi kép teljes képkockás megjelenítéséhez a kijelzőn.

  • Nyomja meg 4 az előző képkockához való visszatéréshez, 2 gombot a következő képkockához való ugráshoz.
  • Nyomja meg 1 , 3 vagy a DISP gombot az aktuális képre vonatkozó további információk megtekintéséhez ( 0 Fénykép információ ).

Miniatűrök lejátszása

Több kép megtekintéséhez nyomja meg a W ( Q ) gombot, amikor egy kép teljes keretben jelenik meg.

  • A megjelenített képek száma 4-ről 9-ről 72-re nő a W ( Q ) gomb minden egyes megnyomásakor, és csökken az X gomb minden egyes megnyomásával.
  • Emelje ki a képeket az 1 , 3 , 4 vagy 2 gombokkal.

Érintse meg a Vezérlők lehetőséget

Az érintéses vezérlők akkor használhatók, ha képek jelennek meg a monitoron ( 0 Lejátszás ).

Automatikus képforgatás

A „magas” (portré tájolású) fényképek magas tájolású megjelenítéséhez válassza a [ BE ] lehetőséget a [ Képek automatikus elforgatása ] beállításánál a lejátszás menüben.

Kép áttekintése

Ha a [ Be ] van kiválasztva a [ Kép áttekintése ] beállításnál a lejátszás menüben, a fényképek automatikusan megjelennek a fényképezés után; nem kell megnyomnia a K gombot.

  • Ha a [ Be (csak monitor) ] van kiválasztva, a fényképek nem jelennek meg a keresőben.
  • Folyamatos kioldási módokban a megjelenítés a fényképezés végén kezdődik, az aktuális sorozat első fényképével.
  • A képek nem forgatják el automatikusan a képvisszanézés közben, még akkor sem, ha a [ BE ] van kiválasztva a [ Képek automatikus elforgatása ] beállításnál a lejátszás menüben.