Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google fordító

EZ A SZOLGÁLTATÁS GOOGLE ÁLTAL KÉSZÍTETT FORDÍTÁSOKAT TARTALMAZHAT. A GOOGLE A FORDÍTÁSOKRA VONATKOZÓLAG NEM VÁLLAL SEMMIFÉLE GARANCIÁT, ÍGY SEM KIFEJEZETTEN, SEM HALLGATÓLAGOSAN NEM GARANTÁLJA A FORDÍTÁS PONTOSSÁGÁT ÉS MEGBÍZHATÓSÁGÁT, TOVÁBBÁ NEM VÁLLAL HALLGATÓLAGOS GARANCIÁT ANNAK FORGALOMKÉPESSÉGÉRE, EGY ADOTT CÉLRA VALÓ ALKALMASSÁGÁRA ÉS JOGTISZTASÁGÁRA.

A Nikon Corporation (a továbbiakban a „Nikon”) referencia-útmutatóit a kényelmes használat érdekében lefordíttattuk a Google fordító által működtetett fordítószoftverrel. Észszerű erőfeszítéseket tettünk a fordítás pontosságának biztosítása érdekében, azonban az automatizált fordítás nem képes tökéletesen helyettesíteni az embert. A fordításokat szolgáltatásként biztosítjuk a Nikon referencia-útmutatók felhasználóinak, olyan állapotban, „ahogy vannak”. Sem kifejezett, sem hallgatólagos garanciát nem vállalunk az angolból bármely más nyelvre lefordított útmutatók pontosságáért, megbízhatóságáért és helyességéért. A fordítószoftver korlátaiból adódóan előfordulhat, hogy bizonyos tartalmak (például képek, videók, Flash videók stb.) fordítása nem pontos.

A referencia-útmutatók hivatalos szövege az angol változat. A fordításban előforduló következetlenségek és eltérések nem kötelező erejűek, megfelelőségi vagy jogérvényesítési célból joghatással nem bírnak. Amennyiben a referencia-útmutatók fordításában tartalmazott információ pontosságával kapcsolatban kérdései merülnek fel, tájékozódjon az útmutatók hivatalos, angol változatában.

Lejátszási zoom

A teljes képes lejátszásban megjelenített fénykép nagyításához nyomja meg X vagy J gombot, vagy érintse meg gyorsan a kijelzőt. Az [ FX (36×24) ] formátumú fényképek legfeljebb körülbelül 32-szeresre ([ Nagy ]), 24-szeresre ([ Közepes ]) vagy 16-szorosra ([ Kicsi ]) nagyíthatók. A nagyítás során észlelt arcokat fehér keretek jelzik; forgassa el a segédtárcsát a többi arc megtekintéséhez.

A Playback Zoom használata

Művelet Leírás
Nagyítás/kicsinyítés
  • Nyomja meg az X gombot, vagy használjon nyújtási mozdulatokat a nagyításhoz. A kicsinyítéshez nyomja meg W ( Q ) gombot, vagy használjon összehúzó mozdulatokat.
  • A nagyítási arány módosítása esetén a kijelző jobb alsó sarkában egy navigációs ablak jelenik meg, az éppen látható területet sárga keret jelzi. A navigációs ablak alatti sáv mutatja a nagyítási arányt, zöldre váltva 1:1 arányban (100%). A navigációs ablak néhány másodperc múlva eltűnik a kijelzőről.

Tekintse meg a kép többi területét Használja a választógombot vagy a csúsztatható mozdulatokat a kép monitoron nem látható területeinek megtekintéséhez. Tartsa lenyomva a választógombot, hogy gyorsan görgessen a keret többi területére.
Kép kivágása Ha a képet a monitoron jelenleg látható területre szeretné levágni, nyomja meg i , és válassza a [ Gyorslevágás ] lehetőséget.
Válasszon arcokat

A nagyítás során észlelt arcokat fehér keret jelzi a navigációs ablakban. Más arcok megtekintéséhez forgassa el a segédtárcsát, vagy érintse meg a képernyőn megjelenő útmutatót.

Más képek megtekintése Forgassa el a fő vezérlőtárcsát, hogy ugyanazt a helyet más fényképeken is megtekinthesse a nagyítási arány megváltoztatása nélkül (egy videó kiválasztása törli a nagyítást). Más fényképeket is megtekinthet, ha megérinti a e vagy f ikont a kijelző alján.
Védje meg a képeket Nyomja meg g ( Fn3 ) gombot az aktuális kép védelmének be- vagy kikapcsolásához ( 0 Képek törlés elleni védelme ).
Lépjen ki fényképezés módba Nyomja le félig az exponáló gombot, vagy nyomja meg a K gombot a kilépéshez.
Menük megtekintése Nyomja meg a G gombot a menük megtekintéséhez.